Sveriges kvinnor drabbas av tre gånger så många våldtäkter på grund av invandringpoltiken

INVANDRARVÅLD. Den borgerliga debattören, civilingenjören och forskaren Fredric Morenius har räknat ut att Sveriges kvinnor idag drabbas av tre gånger så många våldtäkter än vad som skulle ha varit fallet om vi inte haft den omfattande utomvästliga massinvandringen.

Aftonbladet 13/3 2000
Aftonbladet 13/3 2000

Morenius uträkning bygger i huvudsak på tillgänglig svensk statistik. I de fall där SCB av politiska skäl valt att mörklägga fakta har Morenius i stället extrapolerat siffror från vårt grannland Danmark.

Morenius har i en tidigare artikel visat att det i Danmark är åtta gånger vanligare att en person med utomvästlig bakgrund gör sig skyldig till och döms för våldtäkt jämfört med etniska danskar och andra västerlänningar i landet. I den nya artikeln försöker Morenius utröna hur det förhåller sig här i Sverige.

I brist på svensk differentiering av invandringen utgår Morenius ifrån att Sverige har samma andel utomvästliga invandrare som Danmark, 62,2%. Det rimliga antagandet ger att det i Sverige bor cirka 1,67 miljoner personer med utomvästlig bakgrund i åldrarna 14-79 år och cirka 6,5 miljoner människor med svensk eller annan västlig bakgrund i samma åldersspann.

Morenius gör det likaledes rimliga antagandet att överrepresentationen för utomvästliga gärningspersoner för våldtäktsbrott är densamma för Sverige och Danmark, dvs. 8 gånger.

Läs mer HÄR. 

-Pettersson undrar om det finns någon baktanke med att regeringen förbjudit Kriminalvården att registrera etnicitet på fångar. På våra anstalter är 32 procent (2014) av fångarna utländska medborgare. Hur många av de övriga som är invandrare eller har invandrarbakgrund får vi inte föra statistik på. De är alla svenskar ljuger myndigheterna. Kom sanningen fram så skulle SD troligen få egen majoritet.

Det märkliga är att invandrare från väst eller från bortre Asien (Kina, Thailand, Vietnam osv.) inte är överrepresenterade i den statistik som finns. Värst överrepresenterade är de som kommer från Mellanöstern, Nordafrika och Pakistan, med flera, alltså från muslimska länder. Precis där vi hämtar våra pensionsräddare men det vill naturligtvis PK dölja…

Brottsligheten bland invandrare borde oroa alla partier

80 % av brottslingarna är Mena invandrare

Kulturarv ligger bakom invandrares brottslighet

95 % av brottslingarna är invandrare

13 thoughts on “Sveriges kvinnor drabbas av tre gånger så många våldtäkter på grund av invandringpoltiken

  1. Petter, jag kom på samma tanke! De som styr Sverige mot avgrunden måste vara mutade av dem som invaderar Sverige. Det finns inte en annan logisk förklaring. Svamlet om ”allas lika värde” och hela ideologisk bullshit det är bara rökridå och hjärntvätt. De vet vad de gör!

  2. De som röstade på Lövfen och MP hade inte väntat sig detta. Hade de vetat att deras döttrar skulle råka så här illa ut hade de använt sin röst annorlunda. När nu döttrarna är psykiskt förstörda så vänder regeringen dem ryggen, låter förövarna gå fria. Var tror ni att deras röster hamnar nästa gång? Det får man i alla fall tro om alla hästar är hemma.

  3. Det vi säkert vet är att alla muslimer är muslimer!

    Muslimska män är vana vid att kvinnor ser ut som vandrande höbalar.

    Dom blir naturligtvis helt tokiga när de ser en riktig kvinna.
    När vi sedan tar hänsyn till att koranen säger att mannen ska bestämma över kvinnan, så har vi resultatet: Våldtäkt!

    Det är den sorten vi importerar i massupplaga.

    Hoppas att alla (kvinnor) som röstade för den här regeringen
    känner sig nöjda och trygga!
    Som man bäddar får man ligga.

  4. Det lär ju inte ske någon ändring, ”svittsarn” och hans anhang riskerar knappast att bli utsatta för brott av den här typen.
    Det skulle vara en humanitär gest om de tänkte på andra än sig själv.
    Vilka betalar deras löner ?

    • ”Vilka betalar deras löner ?”
      Förutom vi skattebetalare så kanske Saudi Arabien & andra olje magnater? Kan dom finansiera så moskeer poppar upp som svampar ur jorden i väst, så varför inte muta våra politiker?

  5. Det var en flicka som hade läst på sociala medier och berätta de flesta våldtäkter skedde inom hemmet där man kände varandra.

    Då berättade jag att 58% är överfalls våldtäkter och 15% sker i hemmet.

    Det var från Brås uppgifter:2014 eller 2015

    • Det är samma system som Media använder,att tiga om
      sanningen, eller i vart fall undanhålla delar av den, allt för
      att Svensken inte ska få full visshet över hur stor den
      kriminella invandringen är. Lita inte på myndigheter, och
      framförallt inte på vad Sossar ljuger ihop

Kommentera