Anders Lindberg löser ingenting

HATMEDIA. Idag är Aftonbladets hatjournalist Anders Lindberg i gång igen med en ledare som har rubriken högerpopulism löser ingenting.  Storbritannien röstade för att lämna EU. Det var oväntat efter­som både opinionsmätningar och de politiska oddsen hos vadslagningsbyråerna hade fel skriver Lindberg.

Anders Lindberg borde ta upp Sveriges ansvar och framförallt svenska mediers ansvar. PK-etablissemanget är naturligtvis chockade efter att ha litat på Aftonbladets, SR, SVT:s och de andras skandalöst partiska bevakning.

Nåväl, Pettersson försöker bena ut vad Aftonbladets skribent menar med högerpopulism.

Anders_Lindberg_löser_ingenting

2015-12-03_1948

2015-12-03_1947

 

18 thoughts on “Anders Lindberg löser ingenting

  1. Så länge som den världsomspännande ”religionen” brist på pengar råder – så lär det ej bli någon jävla ordning på någonting = bl a Sveriges eländes eländen blir bara värre och värre. 😥

    Men så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens länder – så finns det hopp om en annorlunda ordning – eller ?

    Om mitt hopp på min blogg under rubriken: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

  2. Lyssnade på flera Remain-anhängare som förvisso sa att de inte var nöjda med EU som det utvecklats men att man ville starta en förändring ”inifrån” och att det var tryggast att stanna.

    Tror någon verkligen att de ovalda girigbukarna nere i Bryssel skulle vilja förändra sig och börja lyssna på folket?

  3. Anders Lindberg har helt enkelt satsat på fel hästar. Nu slåss han för några spillror. Han är inte ens patetisk. Att vara vänsterterrorist med ett djupt rotat folkhat mot alla svenskar visar sig komma på skam gång på gång.

  4. Rikspuckot idiotförklarar sig själv hela tiden, måste ha någon form av masochistisk läggning!

  5. Men hallå – finns det NÅGON som tar Anders Lindberg på allvar? Det skulle vara Henrik Arnstad då. Lindberg bevisar gång på gång vilket rikspucko han är. När det inte blir som han vill är som en liten bortskämd barnunge och sprider rent av oförskämda påhopp via Twitter och Aftonbladets usla ledarsida.
    Aftonbladet befinner sig på de absoluta botten inom svensk media. Förr var det en bra och seriös tidning men den sjunker djupare och djupare. Allt började under Jan Helins tid. Denne är nu chef för bl.a. SVT:s nyheter så det verkar ju lovande…

  6. ”Det främsta hotet mot EU är den maktelit som inte vill bli störd av medborgarna i sitt EU-projekt.”
    säger Johan Hakelius å¨Sexpressen
    Nu skylls Brexit på den äldre befolkningen, dvs de som sett annat, bättre tider, men Bremain, de unga, har blivit totalt hjärntvättade samt saknar referenser.

  7. Anders Lindberg är en fåntratt och det han skriver är väl förankrat hos Aftonbladets styrelse, eget tänkande är förbjudet på AB!
    Ett tag körde de med Lill-Babs var och varannan dag för att sälja lösnummer, detta är en undermålig skitblaska!

  8. Hur lyckades Anders Lindberg ta sig in i TV huset?? Är inte vibbarna tillräckligt negativa där innan han kom?

  9. Drottningen var ju en anhängare av BREXIT och jag tror att det kan ha påverkat många äldre när de skulle välja ut ur EU, eller vara kvar.

  10. Nu är det väl lika bra att skrota EU totalt när det land som bestämde allt som försiggick i EU är ute ur spelet.
    Om man får tro alla journalister i världen och alla s.k. förstå-sig-påare så var ju Storbritannien det land som bar EU på sina axlar. när dom försvann så frågar sig dom andra medlemsstaterna hur man skall klara sig nu.
    Allt som (enligt dom) EU stod för brakade ihop som ett korthus när Storbritannien försvann. Snacket om att Tyskland och Frankrike är stora inom EU är just det bara snack. Den som bestämde allt var Storbritannien.

  11. En gåta hur man kan låta denna sinnesförvirrade stolle sitt i TV och kräka ur sig sitt hat och dumheter.

  12. Att se denna barnsliga individ sitta och spela Allan är
    nästan mer komiskt än när Lena Melin spelar
    skjutjärnsjournalist, båda är lika löjliga!

Kommentera