Nio av tio bränder orsakade av de asylsökande


INVANDRING. Ni minns hur det var hösten 2015. Hatmedia gick bananas och beskyllde Sverigedemokrater och andra för att elda upp asylboenden på löpande band.  

Nu tycker Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att medierna har gett en felaktig bild av att bränderna varit anlagda. Sedan 2012 har totalt 180 bränder brutit ut på svenska asylboenden – men bara en tiondel av dem har varit anlagda – säger MSB.

– Det vanligaste är olyckor, matlagningsrelaterat eller elrelaterat, mycket med mat och olja som tar eld och den typen, säger Marianne Stålheim på MSB.

-Pettersson antar att Pk-media kommer med en rättelse och en ursäkt för de är måna om att ge en korrekt bild av  verkligheten…

Sveriges utrikesminister Margot Wallström gick till och med så långt så hon skyllde på SD. När ska Margot Wallström be alla Sverigedemokrater om ursäkt?

Många asylbränder – få gripna men de som grips är asylboende

Polishelikoptrar sätts in mot asylbränderna, samtidigt som statsministern kallar mordbrännarna ynkryggar

SR


19 responses to “Nio av tio bränder orsakade av de asylsökande

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: