Stoppade kött i underkjolarna

ZIGENARE. Tre kvinnor greps på City Gross i Karlskrona i helgen. Alla tre misstänks för stöld även om det bara var två av kvinnorna som hade obetalda varor på sig. Enligt polisen hade kvinnorna observerats inne i butiken när de plockade på sig varorna.

Två av kvinnorna hade stoppat in kött i sina underkjolar medan den tredje stod och höll vakt. Det rörde sig om kok skinka, rökt kött och sidfläsk. Värdet var bara 380 kronor, men skälet till att polisen rubricerar brottet som stöld är kvinnornas systematiska tillvägagångssätt. Kvinnorna fick följa med till polisstationen för förhör och underkjolarna togs i beslag och köttet kasserades.

BLT.se

-Pettersson vill inte bli anklagad för att ha fördomar även om dessa ofta är erfarenhet så jag citerar…

…den gamla hemligstämplade utredningen om zigenarnas stöldvanor som Jan Guillou skriver om nedan?

”I ett inslag som handlade om zigenare påpekades bland mycket annat att alldeles för många zigenare stal för mycket. På den punkten fanns inga sakliga invändningar. Men det väckte indignation att denna rasistframkallande sanning hade framförts i TV. Radionämnden fällde programmet enligt sin allra strängaste regel som handlar om brott mot Sveriges demokrati och man motiverade sin fällning just med att denna typ av påpekanden skulle kunna framkalla rasistiska stämningar i landet.

Det statliga forskningsorganet BRÅ tillsatte en utredning för att visa att zigenare verkligen inte stal för mycket. Utredningsresultatet gick emellertid dramatiskt åt motsatt håll, varför utredningen hemligstämplades.

Denna gällande politiska moral, att förtiga olämpliga fakta, hindrade alltså länge all vettig journalistik i ämnet invandrare och brott. Följaktligen kunde denna brottslighet utvecklas i fred under lång tid, varför inga politiska åtgärder kunde sättas in för att bromsa utvecklingen.”  Jan Guillou,Aftonbladet 1996

För många zigenare stjäl för mycket

Minns ni förresten polisen som sa att…visst för vi register över romer, men vi förinte registret för att de är romer utan av helt andra orsaker…undrar om han fick sparken.

När greve Antonius kom till Sverige

19 thoughts on “Stoppade kött i underkjolarna

  1. Zigenare, programledaren , Korkad loser Alexandra Pascalidou lämnar radioprogrammet ”P1 Debatt”.

    Tycker hon kan åka till Grekland och hata dem som röstar på Gyllene gryning, får vi se hur populär hon blir i rasistiska Grekland?

    Och hon drar sig inte för att förolämpa andra när hon kan.

  2. Var köper man sådana där kjolar? Verkar ju praktiska.
    Jag är lite trött på att släpa kassar med händerna.

    • Önskar jag kunde hjälpa dig..Det enda jag kan tipsa om är,att i Finland finns sådana.Titta på min länk:

  3. Och här trodde jag att de fläskiga fruntimrena redan hade tillräckligt med kött under kjolen…fall för biggest loser.

  4. Tror det var i Belgien häromåret som Ziggekjolar klassades som stöldredskap. Skulle ju aldrig kunna hända här.

  5. Man lär ju bli lite snopen om en romsk snygging kommer fram och viskar förföriskt i mitt öra om jag vill köpa det som hon har under kjolen , och när vi sedan har kommit bakom knuten halar fram ett halv kilo fläsk ,och jag som trodde att det gällde helt andra saker.

  6. Vad säger feministerna om att polisen tittar under kvinnors kjolar? Har de inte alltid något att klaga på?

  7. I mitt Ghetto finns en stackars ICA-handlare.En snäll och beskedlig man.
    Vi brukar byta några ord,och så inträffade att han sade ”har inte sett dig på länge” !
    Nu är jag en ärlig kund och förklarade,att en fattigpensionär som jag inte kan handla i en så exklusiv butik. Döm om hans min !!
    Varpå jag tillade,att jag hade full förståelse för att han måste höja priserna p.g.a.att kompensera bortfallet från allt som den nya befolkningen stjäler för honom.
    Då kom svaret på ren skånska.”Ja di djävlarna stjel som korpar ”
    (ändå har jag aldrig sett en zigenare i butiken)

Kommentera