Svensk familj måste lämna sin bostad – nyanlända ska in


INVANDRING. I augusti måste Uffe Rustan och hans barn flytta ut från sin bostad som de hyr av Lidingö stad. Anledningen är att en nyanländ familj ska flytta in där istället. – Man kan inte sätta en familj på gatan för en annan familj, säger Uffe Rustan.

Förra fredagen lyssnade Uffe Rustan av sin telefonsvarare. Det var något brådskande från kommunen och han ombads att ringa upp så fort som möjligt.

– Då blev jag uppsagd från mitt boende på telefon. När jag frågade om anledningen sa han att det kommer folk från andra länder. Han lämnade beskedet och sa i princip bara trevlig helg. Att inte få ett skriftligt beslut är ungefär som att göra slut på telefon, säger Uffe Rustan.

Läs mer på Mitti.se

-Pettersson tycker det verkar som detta är sant hur otroligt det än låter och jag hoppas Uffe Rustan och sönerna kan få hjälp av någon kunnig jurist och Diskrimineringsombudsmannen så de kan stämma Lidingö stad.

Här är villan som ska bli hem åt en nyanländ familj samtidigt som en svensk familj ställs på gatan…

Lidingö_villa

 


47 responses to “Svensk familj måste lämna sin bostad – nyanlända ska in

 • AnnMarie Hellman

  Nu går det för långt !

  Gilla

 • Bernt-Åke Nilsson

  Helt sjukt vart är vi på väg,det blir väl att tälta till slut 👎👹

  Gilla

 • C B

  Helt vidrigt, bidragsberoende turister före svenska skattebetalare, folk som bara kommer kosta samhället, stång gränserna helt så detta vansinne tar slut.

  Gilla

 • Skötsam mamma med tolvårig dotter vräks – nyanlända ska lägenheten | Petterssons gör skillnad!

  […] Fallet med Camilla Johansson är det andra uppmärksammade fallet från Lidingö där en svensk barnfamilj kastas ut på gatan för att bereda plats för de nya invånarna från tredje världen. I maj skrev vi om Uffe Rustan och hans två söner Rasmus, 15, och Linus, 17, som även de vräkts f… […]

  Gilla

 • carinajoanka

  Nej då går värden över lagen , på alla tänkbara sätt, kontakta brott mm, så för gudskull se till hjälpa dem detta är sinnessjukt, inte konstigt, det blir hat, fan ska de göra så med de som köpt sin lägenhet,eller hus då fan skulle jag hm skriver jag inte här.fy fan se till att den jävla värden blirstämd ,och tror ni att folk kommer acceptera detta fy fan ,hatar invandrare allt mer, pgd av regeringen och kommunerna, jäkla blinda,tycker våra fega statsminister kan avgå, sen låta alla jävla invandrare bo hos dem ,de kan ju flytta in i regeringskansliet. Fy fan ,blir bara värre och värre detta nu, stoppa skiten med flyktingar de ska inte t vår hem ut med dom i så fall.

  Gilla

 • Matilda

  Detta är absolut inte okej. Det är fel att en svensk familj som förmodligen har bott här hela sina liv, tvingas att flytta ut bara för att nyanlända hit ska få ha nånstans att bo. Jag tycker det är helt fel. Tänk om du skulle behöva lämna din bostad bara för att andra ska få bo där , som inte ens kan betala räkning!

  Gilla

 • pentti

  Vet inte om man ska skratta eller gråta !!!

  Gilla

 • Johnny

  Tidsbegränsad uthyrning som avslutas, det är väl inget konstigt med det? ”det här är trots allt ett korttids- och rivningskontrakt”

  Gilla

  • Tore

   Ja det är juridiskt rätt men vidrigt att slänga ut etniska Svenskar för att ersätta med bidragsparasiter.

   Gilla

 • robin

  det e ej rätt att en svensk familj eller ens vilken familj som bor i ett hem ovs vart dem kommer ifrån. bor du där betalar skatt och sköter dig. Så ska ingen tvinga ut dig bara för att, folk flyr hit. bo i tält då. visst man kan hjälpa dem men snälla vi kan inte bara tänka på er. flyr jag till ert land så får jag ingen hjälp. jag bor i jura och det flyttade in en invandrar familj igår. dem börjar spika och bora kl 01:00 på natten. de flyttade in kl 18:00 de hade 4 timmar på sig att spika innan kl blir 22:00 då ska det vara tyst. jag får ej spela min musik efter 22:00. och jag vet vad man får höra om man ringer och klaggar. ja dem förstår ju inte och dem kom nyss hit. de förstår ej svenska. för det första 1 sätt dem inte här, ge dem ett tält. kan dem ej svenska, be då någon som kan deras språk att översätta. jag har ej imott dem så länge de skärper sig och beter sig normalt.

  Gilla

 • Anneli molin

  Men detta är droppen för Sveriges svenska befolkning nu går det snabbt utför pga vad regeringen håller på med ,, detta måste få ett slut nu annars får svenskarna emigrera om fem till tio år ,,

  Jävla regering tvii fan

  Gilla

 • Yvette

  Men vad fan det är tanig fan kriminellt
  Borde vara straffbart att de får göra så
  😡😖

  Gilla

 • Annethe

  Ja men det är ju Sverige. …….

  Gilla

 • Per Andersson

  Vi får inte – i demokratins namn – glömma att drygt 80-85% av (den röstberättigade) befolkningen VILL ha det så här.

  Gilla

 • salrol

  Den aktuella familjen borde kunna åberopa ”besittningsrätt” i enlighet med vad EU-tiggare får gehör för. Dessutom verkar ju familjen, till skillnad mot EU-tiggarna, betala sin hyra, skräpar inte ned och verkar vara allmänt skötsam. Så varför kasta ut dem? Dessutom finns det ett skriftligt hyresavtal och då måste uppsägning ske skriftligt också.

  men NU kommer kronofogden garanterat att slå till med pukor och trumpeter, samt bataljoner av poliser, när det handlar om etniska svenskar.

  Gilla

 • Luoni

  Skadegörelse (straff: lägst böter – högst fängelse sex månader).
  Mordbrand (straff: fängelse lägst två år – högst åtta år).
  Grov mordbrand (straff: fängelse lägst sex år – högst tio år)

  Gilla

 • Lena

  Tydligen fler som förväntas att stå på gatan……allt för den korrupta ”svenska modellen”, fy för satan att vara svensk i Sverige !

  Hoppas att ni orkar kämpa mot den gigantiska vidriga kolossen i form av migränverket.

  Gilla

 • Goran

  Enligt Facebook är Uffe en sd are

  Gilla

 • jan

  ”Germany can’t become an Arabic country. Germany is Germany.
  The goal should be that they return and help to rebuild their own countries” – Dalai Lama

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

   Stefan är en SUPERNOLLA – han pratade om SUPERSTORMAKT under partiledardebatten den jävla idioten! Fy fan för denna fackliga småpåve!

   Gilla

 • Lena

  Lyssnade på ”Granskning Sverige”, vad skriva jag är ganska insatt men det var chockerande att höra galenskapen så avklädd.
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/05/31/11321412-varldens-aldsta-manniska/

  Gilla

 • Ståfräs

  Antagligen har säkert över 99% ”white trash” röstat PK på MP, V eller S, så jag skiter fullständigt hur illa det går för dom, innan dom kommer ut ur garderoben och säger att dom röstar på SD

  Gilla

 • Ståfräs

  Ca 80% vill gärna bo på gatan och upplåta sina lägenheter och hus för vår nya adel, för dom är minsann inga rasister, grattis PK, som verkar älska Islamister mer än sina egna barn nära o kära.

  Gilla

 • Lena

  O T :
  Såg den här bilden på twitter, min reaktion…….ingen av dem betalar skatt eller ?………Dessutom föredrar jag att plocka mina jordgubbar själv, har lite renlighetsmani.

  Gilla

 • Utvandrad

  Majoriteten av Svenska politiker och 87% av röstberättigade är sinnessjuka. I usa är brottslingar dömda för grova brott inte röstberättigade, kanske vore nåt. Då skulle iallafall 40% om inte mer av muhamedanerna inte kunna vara vänsterpackets valboskap.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Det nya galna Sverige, jag råder Uffe att gå till DO och i alla fall försöka få ut så mycket pengar som möjligt som ett litet plåster på såret.
  Han och hans familj blir särbehandlad på grund av sin etnicitet vilket skall vara förbjudet enligt svensk lag.

  Gilla

 • ÅMÅL

  NYHET

  Gilla

 • jan

  Vansinnet fotgår. Byt ut politikerna innan de byter ut folket.

  Gilla

  • Involuntarium

   Det ska väl var byt ut politikerna innan de byter ut dig!

   Du som svensk är fullständigt bortprioriterad!

   Asylturisterna går före i alla hänseenden!

   Stefan Löfven avgå och utlys nyval!

   Gilla

 • Kurt

  Det va väntad………..

  Gilla

 • Askersund

  I Askersund flyttar en svensk familj ut från 115 kvadratmeter och in flyttar en Syrisk dam med två barn. Kommunen betalar hyran för tre personer i 115 kvadratmeter.

  Gilla

 • eugenecork

  typexempel på va som kommer hända i morgon…det
  är minst 60 miljoner migranter/flyktingar som knackar på
  Moder Sveas dörr…”flatan” har inget till övers för de sina

  Gilla

 • ojoj

  Hade jag hyrt huset och blir utkastad av rådande förhållanden så hade jag satt eld på skiten det sista jag gjorde.

  Gilla

  • Olle Olsson

   Eller så vägrar han skriva under och sedan flytta ut. Sen är det bara att skita i att lösa ut rek.mm och vänta på att kommunen måste koppla in kronofogden som måste ta handräckningshjälp av polisen. Det kommer ta flera månader extra.

   Gilla

 • mari svensson

  Detta fixar advokaten. Lidingö Kommun borde veta hut – annan verksamhet i lokalen!?? Annans boende hade varit rätt formulerat. En verksamhet är inte ett hem för asylsökare. De handskas vårdslöst med sanningen på Lidingö!!

  Gilla

 • Janne

  Bara början av helvetet! Inom en mycket snar framtid kommer vi att åläggas olika avgifter för bl.a. våra fastigheter, så höga att dom är omöjliga att betala.
  Syftet är naturligtvis det vanliga, vi skall tvingas lämna våra hem till förmån för hitresta negrer och muslimer!
  Och vi förvandlas i ett kick till flyktingar i vårt eget land. Flyktingar utan vare sig bostad eller andra tillgångar och helt utan rättigheter!
  Sverige är i dag en mardröm.
  Janne

  Gilla

 • ÅMÅL

  Ensamkommande barn”???

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

  Gangsterfasoner av Lidingö kommun mot en svensk barnfamilj! Hoppas att deras advokat kan sätta käppar i hjulet för Lidingös agerande och att de får bo kvar i ”kråkslottet”.

  Gilla

 • asatemplet

  Har han röstat på sd (eller svp) är det synd om honom – annars inte!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: