Putin Jugend

Putin sätter i Hitlers efterföljd upp ett  ”sovjetisk  pionjär system” liknande Hitler Jugend!  Vladimir Putin har inrättat sovjetiska militär-patriotiska rörelsen ”Unga Armen”

p5

De första 104 skolbarn har anslutit sig  till den återupplivade sovjetiska militär-patriotiska rörelsen ”Yunarmiya” – eller unga armén – i staden Jaroslavl, de är de första kadetterna i ett system som kommer att startas i hela landet i September. Paralleller dras till Hitlerjugend men ryska försvarstjänstemän insisterade på att det handlar om att ”höja en generation” av barn så att de är redo att bygga en ljus framtid för sig själva och sitt land.

p6 p4

Daily Mail

33 thoughts on “Putin Jugend

  1. Ungarna får mycket säkert lära sig att uppföra sig.

    Sen får de vistas ute, ta ansvar, röra på sig, förstå samarbete. Nationell stolthet.
    Kort och gott: Bra saker inför vuxenlivet.
    Ryssland må vara en form av diktatur men landet är då i alla fall inte kommunistiskt längre.
    Jag ser(på kortare sikt) att muslimer, arabafrikaner och västasiater är ett långt mer allvarligt hot mot vårt Sverige än Ryssland.

    • Tack ”Åmål” för den länken. Ett tema som vi på bloggen har sett,och befarat i många år.Redan när Bilderbergare-lakejen Bildt tillsammans med andra USA-marionetter från EU,reste till Kiew för att elda på det Krig,som ännu råder i Ukraina.
      Nu fortsätter idioterna i Kalle Anka-regeringen sitt samarbete med USA liksom tidigare. (läs efter 1945) Senaste förräderiet mot oss svenskar är det s.k. Vänskapsfördraget med NATO-makterna. Ett beslut som innebär att Finland och Sverige kommer att bli det första målen,när det hela bryter loss.Som vanligt ser USA till,att befinna sig på behörigt avstånd från krigszonen.

  2. Varför skulle oligarkerna vilja gynna den ”sovjetiska” kommunistiska tanken?

    Hitlerjugend är kanske att måla fan på väggen även om Putin är en nationell kapitalist likt Hitler.

    Men Putin har inte visat sig särskilt aggressiv jämfört med ex. Turkiets Erdogan eller USAs militärindustriella komplexs egen aggressive husmuslim Obama.

    Putin stödjer inte terrorister och invaderar inte i strid med FNs regler, förrutom i Ukraina där en statskupp genomdrivits av USA och där den ryska befolkningen på Krim kände sig hotade och röstade för att tillhöra Ryssland. 80% röstade för att tillhöra Ryssland och inte EU.

    Nej. Sannolikt handlar det om ett slags ungdomarnas nationalistiska hemvärn, som kanske motsvarar Sveriges FBU eller liknande.

    • Putin är en av de sundaste politikerna i väst, för han handlar enligt vad han tycker är rätt, och lismar sig inte som många andra. Om det är någon som är korrumperad så är det de. Främst i vårt land. Där de allt som oftast vänder Kaplan efter vinden.

  3. Jag litar mer på Putin än Erdogan. Putin har lite ordning omkring sig och kan säkert hjälpa oss att styra upp en del!!

  4. Pionjärer med röda halsdukar har funnits i alla Öststatsländer, välorganiserad, disciplinerade. Mycket fritidsliv och annat roligt. Indoktrinerat…..Absolut ! Men hellre det än vad ungarna blir indoktrinerat av i svenska skolan idag !!

    • Komsomol har vi fortfarande i Sverige. Dock under andra namn, ssu muf, cuf, kuf med fler bokstavskombinationer.

  5. Ryssland och Putin satsar på sitt land och sitt folk. Sverige bör stå utanför NATO eftersom islamistiska Turkiet är medlemmar. Om Sverige lät NATO använda vårt territorium vid ett Ryskt anfall mot de baltiska staterna så blir vi en självklar måltavla och dras in i de eventuella striderna. NATO är minst lika aggressivt som Ryssland, – ta exempelvis det ryska planet som blev nedskjutet över Syrien….Ryssland har gjort en insats i Syrien och nära nog utplånat ISIS. OM inte Ryssland gripit in på Assads sida så skulle terroristerna suttit vid makten i Syrien.
    Det är svårt att se att Ryssland har något intresse av att angripa Sverige i dagsläget, – NATO borde prioritera samarbete med Moskva och Putin och tona ner känslorna. NATO (Turkiet) borde erkänna att de brutit mot internationella överenskommelser när de sköt ner det ryska planet, – DEN ISLAMISTISKA GANGSTERSTATEN TURKIET BORDE UTESLUTAS UR NATO!
    EU borde släppa handelsrestriktionerna mot Ryssland, det skadar EU och främst Finland!
    Putin är som Ungerns Orban en hedersman MEN TUFF MOT MUSLIMER!

    • Snart är Ryssland det enda land i vår del av världen med vit befolkning!!!

  6. Putin odlar patriotism och nationalism i sitt fosterland. Han är ett föredöme!
    Vår statsminister ber istället oss, det svenska folket att dra ner sina byxor så att invälarna kan rövknulla oss bäst de vill.
    Det finns ingen fosterlandskänsla kvar i Sverige eller………

  7. Jag är lite kluven inför Putin. Kanske är han enda motmedlet mot västerländsk dekadens eller så är han vår fiende? Om han invaderade Sverige och avrättade Migrationsverkets chefer så kanske jag inte gör motstånd.

  8. ”Sverige vill försvara sig, kan försvara sig, och skall försvara sig!

    Motstånd skall göras ständigt och i alla lägen. Det är på Dig det beror — Din insats, Din beslutsamhet, Din vilja att överleva.

    Vi ger aldrig upp! Varje meddelande att motståndet skall uppges är falskt!”

    I ett land nära dig i försvunnen tid.

    • Vi kan inte ens försvara oss mot de invällande muslimerna,
      hur ska vi då kunna försvara oss mot Ryssland?
      Tiden är nog ute för vårt fosterland.
      Föregående regering reade ut det försvar vi hade och lät alla i ”värnpliktig ålder” få sitta kvar vid sina tangentbord och spela
      krigsspel.
      Skönt att vara gammal (”age”) och kunna glädja sig åt ett fint land
      — så länge det varar.
      Grattis alla ungdomar; era föräldrar har röstat för det här.

      • Vilket är värst: Putin eller Muhammed? Och utesluter inte det ena det andra. För vilka är vi äktsvenskar i förlängningen? Och vilken bör vi färsvara oss mot, och inte?

      • Varför skulle Ryssland dra på sig mer elände och invadera ett land med 182 utanförskapsområden, 55 no-go-zoner och 28% ofränder? Jag tror ryssarna gjorde sin läxa med Sovjet i Afghanistan.

      • Argus :
        Så tänker jag också men jag är ingen politiker /strateg.

    • Ja,och klockan 7-8 på kvällen begav sig min avlidna hustru (då ett barn) tillsamman med mamma och två syskon till luftskyddsbunkern.
      Det gällde att var ute i tid innan USA`s bombarstyrkorna fällde sin last över Berlin.De som kom för sent fick stå ute i bombhaglet…
      Kan trösta er med att i kommande krig,behövs det inga bunkrar.Allt kommer att se ut som Hiroshima eller l00 gånger värre,inom några timmar ! Och därefter behöver inga event. överlevande bekymra sig.Döden lär komma som en befriare !

Kommentera