Stäng

18 kvinnor ofredade av migranter på festival

INVANDRING. Ett stort antal kvinnor har anmält att de blivit utsatta för sexuella övergrepp på en musikfestival i helgen. Flera av kvinnorna ska ha omringats av grupper av tafsande män i tyska Darmstadt, enligt kvinnornas anmälan. Sammanlagt 18 kvinnor ska ha utsatts, rapporterar Mirror.  Massövergrepp mot kvinnor är ett stort samtalsämne i Tyskland efter en uppmärksammad händelse i Köln under nyårsnatten.

21 reaktioner på “18 kvinnor ofredade av migranter på festival

 1. Citat:
  Sade nej till friare – brändes levande

  En 19-årig pakistansk kvinna avled i dag efter att en grupp människor torterat och satt eld på henne.
  Före mordet hade hon vägrat att säga ja till ett äktenskapsförslag från sonen till en före detta kollega, uppger kvinnans släktingar och poliser.
  Maria Sadaqat angreps i måndags i byn Upper Dewal, inte långt från huvudstaden Islamabad.
  – Hon torterades svårt och blev levande bränd. Vi tog henne till sjukhus i Islamabad men hon dukade under av sina skador i dag, säger släktingen Abdul Basit utanför brännskadecentret där 19-åringen vårdades.
  Utanför samlades sörjande anhöriga. De grät och protesterade mot tonåringens död samtidigt som polisen förde hennes kropp till ett annat sjukhus för obduktion.
  Basit berättar att den unga kvinnan angreps av rektorn för en privatskola, där hon tidigare arbetat som lärare, och dennes medbrottslingar sedan hon vägrat att acceptera ett äktenskapsförslag från hans son.
  – Han var skild och dubbelt så gammal som henne, därför vägrade hon och lämnade arbetsplatsen när de jagade efter … och småningom attackerade henne.
  Polisen uppger att Sadaqat hade vittnat innan hon avled och då pekat ut rektorn och fyra andra.
  – Vi har gripit minst en av de anklagade och det pågår en jakt efter de övriga, säger Mazhar Iqbal som leder mordutredningen.

  1. Om någon har lust med mer information över hur illa och olikt behandlade svenskar blir av SVENSKA skräpmyndigheter så ,,,,,,,lyssna här det är verkligen ”hårresande”, förbaskade korrupta etablissemang, förakt !
   https://www.youtube.com/watch?v=9pZkw-V6yog
   Strålande välgjort program, stort tack till ”granskning sverige” !

   1. Tror inte det fanns niggrar inblandade….Mestadels araber som stjäl mopeder,och åker runt i Ghetton…
    Annars vore det naturligtvis en smakmåltid för bushens pack.Vad jag kunnat läsa mellan raderna,sysslar afrikanska niggrar i första hand med butiksstölder och rån av oss vita !

 2. Av de arton kvinnorna var noll muslimska kvinnor.
  Inte ens de muslimska männen ser något sexuellt i de vandrande svarta sopsäckarna.

 3. Nu måste väl för fan svensken vakna, är det inte dags att som Dackarna göra uppror mot tyrraniet.

 4. Vilket jävla pack i stan!

  Hur står det till egentligen? Politiker får allt svårare att motivera sitt agerande.

  Nu grabbar sticker vi till Europa och bor gratis och tafsar på flickor. Kanske de trodde att flickorna längtade efter just deras beröring och att de skulle falla som käglor?

  Är de helt sjuka i huvudet? Varför testas inte sånt? Pakistan har dragit vinstlotten såvida de inte tvingas tillbaka?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: