5 thoughts on “Iran ändrar lag för att underlätta pedofili

  1. Visserligen var Woody Allens adoptivdotter, Soon-Yi Previn 21 år när deras ”affär” upptäcktes.men dotter som dotter. Det var länge sedan jag slutade titta på WA filmer. Han äcklar mig verkligen.Att Iran möjliggör och tillåter barnäktenskap borde föra tillbaka sanktioner mot dem tills de lär sig respektera andra. Noll respekt för kvinnan eller barnen bara mannen, mannen får sitt lystmäte så………Detta är också äcklande…..vi fattar inte…….

  2. SATAN i arbete….-de följer en ideologi från år 600, då Muhammed levde i Medina, det är mer än 1400 år sedan….Tänk om vi gick tillbaka 1400 år i Sverige och återupptog Asatron…..
    I Sverige har vi aldrig sysslat med kusin och syskonäktenskap eller satt på 6 åriga flickor….inte ens under den tid vi trodde på Tor och Oden! Det är trist att vi tillåter denna totalitära våldsideologi och att vi inte stoppar upp invällningen av araber/muslimer till vårt land.
    I Iran avrättar man människor mitt i city i Theran….-denna MUSLIMSKA regim saknar all mänsklig värdighet!
    En stat som har lagar som tillåter månggifte och äktenskap med barn borde sättas under mycket hårda sanktioner!
    Oavsett vad de håller på med där ska Sverige INTE släppa in människor från Iran i vårt land!

  3. Vad är FN till för? Har inte FN bestämmelser om mänskliga rättigheter? Varför tillåts länder som tillåter pedofili att öht finnas företrädda i FN? Eller vad är UNHCR m.fl. påhittade organisationer till för? Ifall det rör sig om ”våra” oljeintressen så är det ju bara att åka dit och ta olja i utbyte mot teknik för sötvatten? Teknik finns ju för att avsalta och rena vatten med t.ex osmos?

Kommentera