Förlossningskris i Stockholm, havande kvinnor behandlas sämre än kor


INVANDRING. Det pågår en förlossningskris i Stockholm efter att man stängt privatägda BB Sophia. Anledningen är att det går med förlust. Barnbördhuset, BB, har gått back med 180 miljoner på två år och har en kapacitet på 4000 födslar om året. Det gör 20000 – 25 000 per unge och så kan vi naturligtvis inte ha det. 

Nåväl, ekonomi är viktigt ibland.

Enligt EU-bestämmelser får du inte flytta på en ko som ska avla inom 14 dagar men havande kärringar går bra att skicka runt oavsett om värkarna satt in och tid på dygnet. Att kunna föda i lugn och ro och veta vart man ska när det är dags är tydligen ingen rättighet i Sverige år 2016. Nästa steg kanske blir ett jordgolv i stallet för ladorna är tomma och där finns det plats har finansministern sagt.

Vi har ett av av världens högsta skattetryck, kvinnor kämpar för att få ihop familj med karriär så de kan beskattas ännu mer. Men att veta var man ska få föda och inte bli lämnad ensam är tydligen för mycket begärt.

Nu kommer det att saknas 4000 förlossningsplatser men det tänker landstinget ordna med 15 miljoner!!! extra trots att de andra klinikerna går på knäna. 15 miljoner är 3 750 kronor per födsel eller ett dygn för en kriminell i ett högriskfängelse.

Trots att det är helt tomt i ladorna, gäller inga ekonomiska gränser för nyanlända. ”Ensamkommande barn” i 25-årsåldern får dygnet runt passning och kostar runt en miljon om året. Förra året kom det ljugande unga herrar för 35 miljarder, men ingen tycker det är dyrt utom en och annan som genast blir kallad rasist och islamofob.
 • Idag hör vi att nyanlända ska få gå före i kön till friskolor. Det är rättvist säger utbildningsminister Fridolin för de barnen har inte haft möjlighet att ställa sig i kön tidigare.
 • Migrationsverket har precis begärt 60 miljarder extra, alltså utöver den redan skyhöga budgeten,  för de kommande två året.
 • Försäkringskassan fick precis 100 miljoner för att kostnaderna för nyanlända är så högt.
 • Samtidigt så sa 32 brandmän upp sig i Värmland för att man måste spara 900 000 kronor. Alltså niohundratusen kronor, inte 900  miljoner utan 900 000.

Det är tragiskt att se att havade kvinnor behandlas sämre än kor…

Det finns i grunden bara en enda stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det?


34 responses to “Förlossningskris i Stockholm, havande kvinnor behandlas sämre än kor

 • Ståfräs

  Eftersom ca 90% PK kärringar röstar PK så tycker jag det är helt OK att vår nya adel får allt dom vill ha, det är bara ett djävla gnäll från ensamstående svenska kärringar att dom inte har råd med ngt för sina egna barn, dom har själva röstat för det.

  Gilla

 • easy life

  Citat:
  ”Jag får ofta frågor om betydelsen av de arabiska orden fatah och jihad. Jag brukar svara att för efterföljarna av den militanta grenen av islam betyder dessa att Allah har befallit dem att erövra alla länder i världen genom kulturell invasion och genom våld. I vissa fall innebär detta att tusentals muslimska familjer flyttar till främmande länder och intar detta land för islam genom att bygga moskéer och vägra anpassa sig till det nya hemlandets värderingar och normer.
  På så sätt skall man underminera landets kultur och jämna vägen för islam.”
  Ur boken Saddam’s Secrets av General Georges Sada och Jim Nelson Black

  Gilla

 • Ann

  Ska själv kalva snart, väntar på kallelse för kejsarsnitt. Men har ännu inte fått ngn men nu förstår man ju varför.
  Jag får inte föda på annat sätt än planerat snitt så det känns olustigt att man kanske blir runt skickad om det skulle bli akut.
  Låg på BB för två år sedan, var nog enda svensk inlagd där just då.

  Gilla

  • Joy

   Blev själv snittad när jag födde mina nu vuxna barn. Det var mycket kritik och ekonomiska argument mot oss kvinnor som behövde snittas, vi var fega, lata och självupptagna så vi inte uppträdde som riktiga kvinnor som trycker ut ungarna som man ska. Vi kostade för mycket, behövde längre sjukhusvistelse än andra, duktiga kvinnor!

   Jag förvånad över våra politikers fullkomliga hysteri över att importera könsstympade kvinnor i hundratusentals! Menaländerna tillämpar könsstympning och på de kvinnorna måste stygnen öppnas vid förlossningen. Ofta sys de igen sedan efteråt och proceduren upprepas nästa år vid nästa förlossning. Man hör inte ett ljud från politiker om den dyra mödravård- och förlossningsvård det innebär. Men vi svenska kvinnor som skulle dö och våra barn också, vid en förlossning om vi inte fick snitt, vi var och är ekonomiskt krävande!

   Utled på detta vidriga land! Sverige är ett uselt skämt!

   Gilla

 • Petter (SD senast 2018)

  ”Havande kvinnor behandlas sämre än kor” ja ja utom dom fridlysta demokrati allergikerna inom kränknings industrin.

  Gilla

 • Galten

  Och de här har säkert en speciell gräddfil….

  Gilla

  • Android77

   Man avundas inte deras makar? Lyset släckt eller burka på.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

   Bra bild på S + M:s import av ANALFABETER och vill man veta hur många ”läkare” som kommit, något som svitsaren ljugit om finns fakta på Tinos blogg + en intressant intervju….
   http://www.tino.us/

   Gilla

  • dave

   Det där var en riktigt äcklig bild. Tur jag hade spyhinken tillhands.

   Gilla

  • Luntan

   Med anledning av rubriken: Vilken utbildning skall unga satsa på? Tips! De som utbildar sig till Veterinärer förefaller ha en god framtid!

   Gilla

  • Tony

   Jag tycker absolut att dom ska ha en gräddfil, nämligen
   hem till det land dom kommer ifrån i sällskap med deras
   kattuggande gubbar! Men några andra gräddfiler ska
   dom inte ha!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

  Islamistiska MILJÖPARTIET har drivit på Moderaterna och Socialdemokraterna och vi är en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT, – 87:an har valt dessa och de satsar på massinvandringsvansinnet fullt ut med bl.a. mottagning av ”skäggebarn”….SIGNALERNA har gått fram och det kommer ständigt nya…
  Dit går pengarna i obegränsad omfattning….Någon gräns finns inte, det har svitsaren Stefan Löven upprepat till leda!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

   TRAGISKT att politikerfrälset gjort ett fint land som Sverige till ett mångkriminellt helsike utan framtidsutsikter, det enda man vill satsa på är import av skitfolk och det är dit alla våra resurser går! Jag fattar inte att 87:an vill betala för detta!
   Det blir ett tufft uppvaknande när korthuset faller samman!!

   Gilla

 • KNO3

  Sorry tjejer ni får kalva i hagen

  Sjuklöverröstande föräldrarna kan ha

  Gilla

 • Jandira

  Det handlar om rädsla.
  Man kan inte i dagens Sverige vara fullt ut Sverigedemokrat utan att få skit för det.
  Det finns tyvärr risker med att vara Sverigedemokrat i dagens samhälle med denna häxjakt på alla s.k ”främlingsfientliga-människor”.

  Gilla

  • Observator X

   Inte går det att gå utanför sitt partis riktlinjer. Det är ett politiskt självmord, rakt av, oavsett kommun- eller landstingspolitik.
   Politikerna förlorar kontaktnät, affärsmöjligheter/jobbmöjligheter samt en stabil sidoinkomst.

   Nä, majoriteten kniper ihop. Låter allt flyta på, bara.
   Det är absolut fel att bolla med liv på det sättet, en förlossningsavdelning kan många gånger betraktas som en akutavdelning.

   Kommer ihåg min gamla hemkommun i Hälsingland. Där lade man ner ett litet men mycket modernt och populärt BB/förlossning.
   De som bodde inåt landet åkte då till Mora BB i Dalarna eftersom det var närmare dit.
   Genom åren har bra många barn förlösts på den vanliga akutavdelningen på hälsingesjukhuset. En pensionerad barnmorska har brukat hjälpa till.

   …det är som om liv idag i Sverige knappt har något värde.

   Gilla

   • Kurt

    Gå ett Svensk liv förlorad finns det tusentals NY svenskar (Blattar) att tillgå, så vem bryr sig.

    Gilla

 • Caesar

  m-väljare? s-väljare?

  jag umgås endast med intelligenta människor och de flesta avskyr utomeuropeiska invandrare såsom vulgära, opålitliga, hotfulla osv.
  De anses vara lägre stående människor helt enkelt.

  Däremot är intelligenta människor naturligtvis väldigt försiktiga med vem och vilka de avslöjar sina åsikter för, beroende på PK-häxförföljelserna i Sverige.
  Vad svenskar verkligen tycker om saker och ting får du inte reda på förrän du känner dem riktigt väl.

  Jag tror inte invandrarkramarna i Sverige har en aning om hur utbredd avskyn mot sydländska invandrare faktiskt är.
  Folk har gamla fördomar, och när invandrarna sedan kommer hit och bekräftar t o m de värsta fördomarna (t ex våldtäktsbenägenhet) då drar intelligenta människor sina slutsatser.
  Andra blir omvända från svagt positiva till starkt negativa helt enkelt genom att studera vad som händer i Sverige.

  Jag skulle istället vilja säga att de naiva invandrarkramarna, mestadels kvinnor, är en av Sveriges mest ointelligenta och obildade grupper.
  Det är de som tror att PK-propagandan i mainstream-media faktiskt är ”sann”, och är oförmögna att dra egna, privata slutsatser–till och med när sanningen står och andas dem i ansiktet som en vitlöks-arab.

  Gilla

 • Jag är på krigsstigen idag

  I Sverige de flesta håller tyst om vad de egentligen tänker och spelar med.
  Man kan trots allt förlora jobb, uppdrag, vänner och bli uthängd i pressen om man inte tycker att allt är jättebra med mångkulturen.

  Svensken är nog generellt sett ganska mesig, ja. Om man verkligen vill veta vad han/hon tycker får man söka sig till internet.

  Gilla

 • Involuntarium

  Går med förlust! Nu ska jag berätta om den mest förlustbringande verksamhet som försiggår dygnet runt år ut och år in!

  Fenomenet kallas asylturism och gör att Sverige varje timma lånar minst 600 000 000 miljoner kronor varje dygn!

  Sen har man mage att stänga vårdinrättningar som fyller mänskliga behov på grund av dålig lönsamhet! Hur förbannat svagsint får man bli!

  Stäng gränsen och skicka ut varenda illegal asylturist så blir det nog bättre lönsamhet i hela den offentliga sektorn!

  Kom-ihåg det är nu levande och kommande generationer som kommer få betala för sjuklöverns vansinniga politik!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det är tveksamt om folk vet hur kor behandlas. Deras tillvaro skall knappast framställas som idyllisk eller värd att eftersträva.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Kalven behöver råmjölk vid födseln för att få antikroppar. Dessa antikroppar har koppling till den omgivning kon befinner sig i. Så om hon flyttas närmare än 14 dgr till födseln hinner hon inte bilda antikroppar och kan inte skydda den känsliga kalven.
   Människor är inte lika beroende av moderns antikroppar via mjölken på samma sätt. Detta är ju egentligen en fördel för människan i det långa loppet och gör i stället kon mer utsatt för smitta.
   Men stressen inför förlossning är ju helt onödig att driva fram på det hör viset oavsett vilket djur det handlar om.

   Bland migranterna kan man se många kvinnor som verkar ha gett sig iväg lagom till förlossningen. Ansvaret menar de vilar på vit kolonialmakt för 300 år sedan?

   Gilla

  • angelicaplacet

   Det finns fortfarande många kor som behandlas fint och kärleksfullt av sina vårdare.Allt är inte negativt.En kos liv kan ju faktiskt vara att eftersträva ibland som är så mycket enklare.

   Gilla

  • ÅMÅL

   Tack för att du sprider denna högst värdefulla kunskap!

   Gilla

 • Bosse

  Så här går det när man privatiserar vården. När avkastningen sjunker ner mot förlust så så drar man först in på så mycket som möjligt av kvaliteten på vården och när ingenting hjälper så stänger man ner. Affärsdrivande vård fungerar inte i Sverige utan omfattande fiffel och fusk.

  Gilla

 • Ludde

  Det tar snart hus i helvetet när Mosses kärring skall föda sitt tredje och ingen svensk kompetens finns. Så kan vi inte ha det !

  Gilla

  • Petter (SD senast 2018)

   Så behöver vi heller inte ha det. Vi har drygt 10000 tals invällare dom senaste åren och alla är högutbildade, med en gymnasie examen torde gräddfilerna & snabbspåren ligga öppna till en svensk läkar leg. Och en del av dom har ju visat sig riktig yrkesskickliga när det kommer till att skära i andra mänskor. Så hav tröst för framtidens vård!

   Gilla

 • Android77

  Det skall sparas och vändas på varenda krona i välfärden utom invandringen. Där får det kosta precis vad som helst.

  Gilla

 • shock

  Är det lämpligt att man som flykting får handla kläder för dyra pengar på våran bekostnad?

  nyanlända som hade ledare med sig och fick handla precis vilka kläder de ville ha.
  Första mötet var inne på Stadium och de fick själv välja vilka skor de ville ha (Nike & Adidas över 1000kr+ styck)

  Majoriteten av alla invandrare du ser i stan handlar, äter och dricker för dina pengar.

  varje ensamkommande kostar 2500+ kr/dygn

  Ensamkommande Mohamed kommer att tacka dig genom att köra in näven mellan benen på din dotter nästa gång du är på badhuset

  Gilla

 • angelicaplacet

  Svenska kvinnor får lov att föda hemma eller i en vacker skogshage.
  Egentligen så behövs inte sjukvården om det inte tillstöter några komplikationer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: