Turkiet kan bli medlem i EU – år 3000

ISLAM. 1963 försökte Turkiet för första gången gå med i EU år 1963, men har ständigt misslyckats. Sedan dess har Sverige och flera östeuropeiska länder gått med i EU och haft en snabb och framgångsrik ekonomisk utveckling.

Något liknande är inte aktuellt för Turkiet, tror Storbritanniens premiärminister David Cameron som liksom Fredrik Reinfeldt tidigare försökt att få med Turkiet i EU.

– De ansökte om medlemskap 1987. Om utvecklingen i landet fortsätter som nu kommer de förmodligen att få gå med någon gång runt år 3000, sade Cameron till FT.com (betalvägg)

18 thoughts on “Turkiet kan bli medlem i EU – år 3000

  1. Det mest troliga är väl att det tar minst ett par tusen år till innan Turkiet är såpass rumsrent att det platsar i EU!

    • 3000 år är för kort tid!

      Den 23 maj 2016 19:18 skrev ”Petterssons gör skillnad!” :

      > Involuntarium commented: ”Det mest troliga är väl att det tar minst ett > par tusen år till innan Turkiet är såpass rumsrent att det platsar i EU!” >

  2. Erdogan har redan börjat bygga moskéer i Sverige för de miljoner turkar som tänkt sig flytta hit.
    Han har bara lite problem med demokratiseringspunkterna EU-gubbarna har satt upp. Och så har han byggt ett enormt palats till sin ökade makt men inte riktigt bestämt om han ska bli sultan eller kalif över Europa.

  3. Men att ge nästan 80 miljoner sunnibekännande turkar visumfri vistelse i Schengen/Europa redan från 1 juli 2016, det ”glömde” herr Cameron att upplysa om. Skunkpolitiker, liksom de flesta EU-lakejer.

  4. År 3000 är hela Europa islamiserat=förstört och då är det nog knappast aktuellt längre för Turkiet att bli medlemmar.
    Janne

    • Anschluss! till ”Det fjärde riket” Det kvittar ju om det är den ursprungliga formen av nazism som råder. Eller den av Hitler västifierade varianten. Nazism som nazism. Och lika illa vilket som.

  5. David Cameron är en HYCKLARE och han vet att befolkningen är livrädda för den invasion som skulle följa om Turkiet blev medlemmar. Det är rösta NEJ till EU:s starkaste kort i det kommande valet!
    Hoppas de röstar NEJ, det blir en dominoeffekt….

    • FPÖ vinner idag valet i Österrike och Storbritannien röstar NEJ till EU i slutet av juni!
      2 viktiga segrar för oss som är mot massinvandring av araber/muslimer till Europa!!!

  6. Jag skulle tro att Turkiet hade haft större chans 1963 än 2016. 1963 levde fortfarande Atatürks anda i Turkiet men AKP med bistånd från, ursäkta uttrycket, de jävla nötterna i EU avskaffat mekanismen att militären ingriper om politiken avviker från det sekulära. Av demokratiskäl! Politrukerna i Bryssel vill väl ha monopol på makten och om vi inte stoppar dem kommer det att gå riktigt illa.

    You ain’t seen nothing yet.

  7. Mussarna i Turkiet får under inga omständigheter släppas in i EU, vars mål är att islamisera allt och alla.

  8. Låt mig gissa varför de inte kommit med: de accepterar inte inträdesprov utan anser, då som nu, att det är de som ska sätta villkoren. Nu provar man en annan väg in i EU.

Kommentera