Det kom ett mail ……

Det kom ett mail från en tidigare arbetskamrat. Han hade blivit uppringd av en bekant som berättade en historia, typisk för Sverige idag. Ni får läsa mailet i oförskuret skick nedan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – >
En bekant till mig ringde och berättade om hur det är att vara etnisk svensk i dagens Sverige.
Under flera dagar hade han lidit av en djävulsk tandvärk som gjorde att  hann inte fick en blund i ögonen. Med tanke på att han dessutom har cancer  så insåg han att han måste uppsöka tandläkaren så fort som möjligt trots  att han egentligen inte hade råd.
Hos tandläkaren hade han varit kund i cirka 25 år så naturligtvis trodde han att lätt skulle kunna få en tid relativt snabbt på grund av den akuta tandvärken.
Döm om hans förvåning när han av sköterskan fick höra att de inte kunde ta emot honom eftersom det var fullt och att man dessutom hade alla nyanlända som var i behov av hjälp.
Han som alltså i över 25 år regelbundet gått hos tandläkaren i fråga var alltså inte välkommen trots att han hela tiden skött sina betalningar.
Min bekant meddelade då sköterskan att de omedelbart kunde stryka honom från patientlistan.
Till mig berättade han att han aldrig mer kommer att sätta sin fot där trots att han tidigare lovordat tandläkaren.
Vi som i åratal betalt skatt för att få hjälp när vi blir äldre får alltså stå tillbaka för människor som inte bidragit med en krona för att bygga upp det här landet. Det enda vi duger till är att vara mjölkkor åt en
regering vars enda intresse är flyktingarnas väl och ve. Detta är Sverige år 2016″.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lusharpan kan bara hoppas att denna och andra sedelärande historier sättet sitt avtryck i valresultatet 2018. Om inte, så är vi riktigt illa ute.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

17 thoughts on “Det kom ett mail ……

  1. ”Lusharpan kan bara hoppas att denna och andra sedelärande historier sättet sitt avtryck i valresultatet 2018. Om inte, så är vi riktigt illa ute.”

    Vilka sätter du ditt hopp till?

    Linus Bylund?
    Paula Bieler?
    Mattias Karlsson?
    Jimmie ”världens räddaste man” Åkesson?

    Nej, SD är inte lösningen på det muslimska problemet. SD:s problem är hur de skall personligt profitera på de som är oroliga för vad som händer med vårt land.

    Gräsrötter skiter Bylund och gänget i.

    De är avfärdas som ”bonnläppar” och har inte förstånd att värdesätta SD:s lednings enorma behov av att sitta på http://www.djuret.se/ och dricka dyr maltwhisky.

    • Noterar att 12st gjort tummen ner. Om jag skrivit något liknande för ett år sedan skulle det kanske ha varit 2-17. Det är positivt 🙂

      Om ett år kommer en liknande text sannolikt att ha 17-2.

      Fundera på det.

  2. Åk till Polen och sätt dig i tandläkarens väntrum, snart är det din tur att få tanden lagad av en mycket välutbildad professionell tandläkare för 80 zL = 175 kronor.
    Där behöver du bara betala dina egna tänder.

  3. Ja man blir förbannad när man kommer till Tandläkaren
    och där får trängas med en sju barns familj från Afrika
    som får allt gratis trots att dom inte betalar en krona själv,
    medan man själv får punga ut med 1400 kr för lagning
    av ett hål. Bara legitimerade idioter har bestämt dessa
    regler, det är på något sätt fint att vara generös med
    andras pengar?

  4. Allt är raserat nu, av kompletta vänsteridioter, som förstört allt av värde i vårt land, ja hela väst. Det är total katastrof.

  5. Det är vår uppgift framöver – att betala skatt. Andras uppgift är att kasta sten.

  6. Hur diskriminerade penningmässigt är vi inte också, gällande tandvård. Oss ockras det på till skyhöga summor, medan invandrare oftast glider förbi för en femtiolapp. Det kan inte vara lagligt. Måste vara ett fall för DO, liksom ovanstående. För ingen raslig grupp får diskrimineras p g a sin ras. Inte ens vi.

  7. Det borde finnas tecken för ilskna eder på tangentbordet!

    #@¶±≈§∞ grrrrrr…………

  8. Fattiga svenskar ses som slarviga förlorare. Det anses att de får skylla sig själv om de har det dåligt. En invandrad terrorist däremot ses som ett oskrivet kort som förtjänar en andra chans.

  9. Är det den här framtiden vi har jobbat och betalat skatt och pension för ett helt arbetsliv?
    Alla personer i regeringen blir naturligtvis också nekade vård om de behöver, — eller kanske de har förtur före invällarna?
    När lilla livräddningsbåten Sveige är full sjunker den.
    Innan den är full blir det bråk om de få flytvästarna! (= inbördeskrig)!

  10. Varför inte låta den välutbildade elit som på nåder nedlåtit sig att söka asyl i Sverige sköta om sina landsmän och fränder?

Kommentera