Statsmannen!

INSÄNDARE. Stefan Löfven visade tydliga statsmannaegenskaper och sin bildningsnivå med sina fylleskämt under besöket hos USA.s president Barack Obama. I övrigt liknade han mer en fjäskande lakej än statsminister i Sverige. Tror någon att Olof Palme skulle burit sig så töntigt åt. När får vi ledare vi kan känna respekt och tillit till! Vi har inte haft några sådana de senaste 15 åren.

De som nu står i spetsen för de partier som kan komma att bilda nästa regering inger inte något hopp om en förbättring såväl mognadsmässigt som intellektuellt.

Sverige befinner sig i dag i en kris såväl vad gäller ledarskap, kulturell utveckling som hederlighet.

Medborgarnas bästa är inte längre ledstjärnan utan egen materiell vinning och makt är enda drivfjädern.

Journalisterna som borde gå till storms mot detta förfall har bildat symbios med makten och ljuger eller låter bli att redovisa sanningen hur politiker,medier, myndigheter för medborgarna bakom ljuset.

Att man under sken av att vara världens främsta humanister tillåtit en oreglerad och besinningslös invandring som lett till att Sverige nu kan betraktas som en av världens mest otrygga länder söker man på alla sätt dölja.

Men även den kulturella scenen har stulits av kvacksalvare och låtsasmänniskor så att det enda som återstår av kultur är i stort sett bara döda författares, kompositörers etc verk.  Självklart är det glädjande att dessa finns. I de fall det ännu finns levande sådana mästare uppförs inte deras skapelser.

Det som framförs skall i stället vara så andefattigt och lågt att det helt utesluter alla möjligheter till att höja sig intellektuellt, mognadsmässigt eller ”själsligt”.

Olle Ljungbeck

24 thoughts on “Statsmannen!

  1. Dom var självklart väl pålästa om den svenske socialistiske idioten redan innan dom satte sig tillbords så det kom säkert inte som en överraskning.

      • Ruben:
        Kennedy sköts 1963 ! 6 år var ”Svittsaren”,och redan då helt förvirrad… 🙁

      • Du blandar ihop Kennedy med Martin Luther King som mördades 1968. Då var byfånen löfven mycket riktigt 11 år.

        Efter fyllda elva år tangerade löfven sin IQ-nivå med antal år han levt. Det blev inte fler IQ.

        Resultatet ser ni nu.

    • han blev så chockad, då vid 6 år ålder att han
      stannade i växten mentalt, bara skalet har åldrats
      …själv så satte jag groggen i vrångstrupen denna
      Fredag för snart 53 år sedan…förlåter aldrig Lee
      Harvey Oswald, som sabbade detta fina party så
      tidigt på kvällen!.,(((

  2. Ja, frågan är hur vi ska kunna få välbegåvade personer att ägna sig åt politik. Läget är inte bara pinsamt det är också helt avgörande för vår framtid och vår demokrati

  3. Nu ska denna pinsamme pajas stuva om i den sämsta regering vi någonsin haft. Tips är att det kommer att bli ännu sämre.
    Läste dessutom nån rubrik om att Nu måste SD ta tag i detta apropå Åkessons svärmor. Att inte ens karlfan begriper att det är hans sak att se till att dylikt missbruk inte ska får förekomma. Nästa kan ju bli en av hans partikamrater fast dom har ju ändå så mycket i bagaget i form av annat missbruk.

  4. Är det sant att han kallade Obama för den bäste president Europa någonsin haft? hehehe

  5. Apropå ”statsmannens” regeringskompis……….

    Mututredning mot Wallström tar tid.

    Förundersökningen inleddes den 19 januari, efter att det framkommit att Margot Wallström (S) fått en hyreslägenhet från det skandalomsusade fackförbundet Kommunal.

    Utredningen ”rullar på”, enligt Alf Johansson.

    ”- Vi har hållit ett antal förhör och granskat en hel del material och dokumentation. Jag väntar fortfarande på resultatet av en del utredningsåtgärder, som jag har svårt att gå in närmare på”, säger han.

    Åklagaren vill inte heller avslöja om någon har blivit delgiven misstanke.

    http://www.gp.se/nyheter/sverige/mututredning-mot-wallstr%C3%B6m-tar-tid-1.1149416

    Fakta: Wallströms lägenhetsaffär

    Den 15 januari berättade Margot Wallström (S) att hon fått en hyreslägenhet av Kommunal under sin tid som utrikesminister. Enligt Institutet mot mutor kan bostaden vara en otillbörlig förmån och därmed ett mutbrott.

    Wallström har sagt sig välkomna förundersökningen, som inleddes den 19 januari.

    Den 20 januari meddelade Kommunals ordförande Annelie Nordström sin avgång, men hon stannar på sin post till kongressen i maj.

    Styrelsemedlemmar har också bott gratis på förbundets hotell och haft vidlyftiga representationsnotor.

  6. Clownen är en tragedi för Sverige men som det står i artikeln ovan har förfallet gått mycket långt och vi saknar äkta begåvade LEDARE, – svetsaren bevisade att han är en IDIOT när han kallade Kerry för Kennedy och när han försöker vara rolig blir det bara stelt och dumt: SVETSAREN ÄR EN FÅNTRATT!!
    Ändå, vad ska komma efter denna tönt ? Miljöpartiet och Socialdemokraterna är en katastrof tillsammans och moderaten Batra är inte mycket till ledare.
    Vi måste hoppas på samarbete över blockgränserna, de finns många bra Socialdemokrater och det finns många bra Sverigedemokrater. Efter nästa val får vi se vad för slags regering som blir möjlig, ju starkare Sverigedemokraterna blir desto bättre.
    Växer SD mot 20% så blir det svårt att nonchalera dem i framtiden, förhoppningsvis hamnar Miljöpartiet under 4% spärren. I ett sådant parlament kan riksdagen fatta de tuffa beslut som måste komma: STOPP FÖR MASSINVANDRINGEN!! UUUUt med kriminella och stopp för asocialdaltet!
    Vi får se….

  7. Olof Palme var i sådana här sammanhang väluppfostrad, säker och världsvan. Allt sådant som kommer med modersmjölken när man kommer från ”en familj”.
    Att som Löfvén börja ett tal på en sådan här middag med ett fylleskämt är verkligen uttryck för low class.
    Det bästa han kunde göra vore att hålla tyst.

    • Ja och han var också Ingenjören bakom avskaffandet
      av Tjänstemannaansvaret. Den största dumheten mot
      folket, vilket gjorde att småpåvar växte upp som
      svampar ur jorden som vi än idag får bära frukten av
      genom att Nonchalanta politiker, typ Mona Sahlin eller
      landshövdingen Stefan Carlsson beter sig som om
      statens pengar är deras egna!

    • Ossie.
      Du har nog hamnat på alldeles fel sajt, du hör nog hemma hos EXPO eller troligen hos FI.

  8. Såg på ett tidigt stadium hur Löfven kröp och fjäskade när han hamnade i ”finare” sammanhang som vid kungamiddagar och statsbesök. Då skiner han som sola i Karlstad. Det bli genant att se och höra honom.

  9. Vi har den regeringen vi förtjänar. Majoriteten av det Svenska folket tycker politik är tråkigt. Finns viktigare saker tycker de.

  10. Som svensk så skämdes jag när jag såg hans framträdande! Och igen blandar han ihop viktiga namn! Kallade Kerry för Kennedy!!
    Vad har han för problem??

    • En värdig representant för dårhuset Absurdistan.Sitta och fyllna till vid ett statsbesök,och avslöja att han helt saknar skolutbildning !!
      T.ex. dog inte Kennedy l968,utan 5 år tidigare…Var pajasen född vid denna tidpunkt ?

      • Nu är ju tönten och ”svittsaren”,enda inom landet boende som skämmer ut oss.Vi äkta skåningar får ju acceptera att lokala slaskpressen HD,utnämner en arab till ”skåning”.
        Denne ”malmöbo” skall enl. Bonnierblaskan vara en av de 50-tal idioter som under pingsten sprungit runt,i ett brunkolsområde i Lausitz.
        Man har t.o.m. en bild av denne urskåning som lystrar till namnet Ahmed Al-Qassam:
        http://www.hd.se/2016-05-15/jag-ar-trott-men-glad-och-det-kanns-inte-tillrackligt

Kommentera