Fredrik Virtanen: ”Lär vi oss ingenting, ­någonsin?”


HATMEDIA. Fredrik Virtanen skriver i en ledarkrönika på Aftonbladet om det historiska förtrycket av judar och hur antisemitismen eskalerade mellan 1870 och 1945. ”Dåtidens rasistiska och populistiska politiker och medier i Europa och i USA utmålade judar som extremister och använde deras påstådda egenskaper och kulturskillnader som ett medel för att skrämma folk och tillskansa sig makt”, skriver han.

Aftonbladet

Aftonbladet_virtanen

Virtanen jämför med dagens antimuslimska åsikter och skriver att rasismen – ”som tidigare bara fanns på nationalistiska herrsajter” – nu sprids av människor som ”alldeles nyss föreföll både normalbegåvade och som pålitliga liberaler”.

”Men. Även om den muslimska flodvågen är påhittad så finns det enorma utmaningar med en stor flyktingström. Problemet är att lösningarna (utbildning, bostäder, arbete) blir mycket svårare att uppnå när fördomar och rädsla sprids och tillåts härska”, skriver Virtanen.

-Pettersson konstaterar att Fredrik Virtanen aldrig någonsin kommer att lära sig något. Han påstår att den muslimska flodvågen är påhittad trots att det finns 50 miljoner muslimer i Europa och att lösningarna inte är utbildning, bostäder, arbete utan att i första hand stoppa flodvågen och i andra hand få så många muslimer som möjligt att återvända hem.

Här kan ni läsa lite om det som herr Virtanen på står är Myten om den muslimska flodvågen…

Medias_rapportering


21 responses to “Fredrik Virtanen: ”Lär vi oss ingenting, ­någonsin?”

 • Det är idioternas tid | Petterssons gör skillnad!

  […] Fredrik Virtanen: ”Lär vi oss ingenting, ­någonsin?” […]

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vad tror du Fredrik Virtanen?

  Kom syfilis från Amerika?

  http://www.svd.se/kom-syfilis-fran-amerika/om/harrisons-historia

  Gilla

 • Tony

  Klart att Virtanen är en Idiot, annars hade han inte jobbat
  på Aftonbladet, där är det ett krav på att man måste vara
  idiot för att få jobb?

  Gilla

 • Petter (SD senast 2018)

  Kan Mongot Virtanen lära sig av denn här nyheter tro?
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22817537.ab
  ”Rånade telebutik – klädda i burka”
  Ska vi ta det en gång till Fredrik Virranen?
  ”RÅNADE telebutik – klädda I BURKA”

  Gilla

  • Petter (SD senast 2018)

   Dessutom tänk bara hur terrorister kan gömma sig obehindrat på t-banan, spårvagnar, tåg, bussar, båtar mm. Och asen i burka är ju fridlysta, kommer helt säkert dra fram kränknings och rasist kortet om dom visiteras. Har Fredrik Virrpannan och andra PK-slödder SVÅRT ATT TA IN DETTA I PANN LOBEN?

   Gilla

 • Mike E

  Som någon skrev på en judisk website:
  Wallström gillar bara döda judar. Det gäller för de flesta inom vänstern.

  Gilla

 • 66mn

  Mitt intryck av honom är att han verkar psykiskt labil. Och eftersom jag har en god uppfostran där jag fick lära mig att man sparkar inte på den som ligger. Mer än så har jag inte att säga.

  Gilla

 • Petter (SD senast 2018)

  När svenskarna är utrotade enligt Virtanens och andra PK-clowners önskan, vem tar vid som offentligt utpekade rasister då?

  Gilla

 • jgarn

  Virtanen är en idiot, mer behöver inte ordas om en idiot.

  Gilla

 • Kommendanten

  Den där mussevurmaren Virtanen är en hycklare…

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Vi borde hylla vårt eget nordiska folk, många stora män har kommit med enorma uppfinningar som lyft oss hela befolkningar mot ljusare framtidsutsikter, exempelvis Ingvar Kamprad IKEAS grundare.
  En annan GIGANT är Ingvar Brånemark, googlade på titan och titanimplantat och fann att denna ETNISKA SVENSK ligger bakom upptäckten av käkbenet och skelettet inte stöter bort titan, detta har hjälpt många när det gäller byte av dåliga tänder till titanimplantat och även andra delar av kroppen som exempelvis knän och leder kan ersättas med titanimplantat.
  Trots att en ETNISK SVENSK kom på detta med att byta ut dåliga tänder med titanimplantat kostar det stora summor, en tand c:a 25-30,000:-kr i Sverige. vilket är ocker!
  Låt vara att människor som Ingvar Brånemark och Ingvar Kamprad INTE är många i Sveriges befolkning, MEN vi hittar inga i den muslimska delen av världen och att byta ut nordens befolkning mot dessa dysfunktionella bajs och muslimmaskiner är totalt FÖRNUFTSVIDRIGT.
  Det vittnar om ett enormt självförakt att vilja byta ut Sveriges befolkning mot fårknullande araber/muslimer och detta genom att de överutnyttjar våra bidragssystem och tar våra jobb.
  Kineserna har tagit ansvar speciellt på ett område : BARNALSTRING…..Varje familj tillåts endast skaffa ett barn!!! David Attenbourg menar att befolkningsökningen är ett allvarligt problem och kommer att bli allvarligare och påverka klimatet. Att tillåta muslimer/araber invadera Europa och föröka sig som de kloakråttor de är ÄR DJUPT OMARALIKT OCH OETISKT MOT DET EGNA FOLKET!!!
  Ansvarskänsla och vilja att ta hand om det egna landet och det egna folket saknas helt hos den aggressiva islamistiska regeringen. Det är flummare som styr, islamister inom Miljöpartiet och Socialdemokraterna som vill oss illa, det bevisar erkännandet av Palestina och att de skänkt gigantiska summor till terrorister/muslimer/araber….
  De skulle inte ha ett rävöre och de kan gott drunkna om de ger sig ut på osäkra båtfärder….Det är vi eller dem!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Det ska vara att tillåta att de förökar sig utan kontroll på skattebetalarnas bekostnad är djupt OETISKT, OMORALISKT och ANSVARSLÖST !!

   Gilla

  • Petter (SD senast 2018)

   ”Det är vi eller dem”
   Exakt så är det!

   Gilla

 • Magnus Eriksson

  Det finns mycket mer rasism bland invandrarna än bland etniska svenskar.

  Gilla

 • lofas

  Så Vårtanen anser att det bara är en myt att närmare en miljon muhamedanska kravmaskiner i Libyen väntar på att välla in i EU bara i år?

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   ISIS plan att skicka hit dessa kravmaskiner, mördare och terrorister och S + MP står här med öppna armar!

   Gilla

 • korkade debattinlägg

  Virtanen själv är mest känd för att ha supit, knarkat och spelat för mycket, dessutom är han anklagad för våldtäkt.

  Det finns nog ingen mer genompatetisk och korkad människa än Fredrik Virtanen, hur fan kan snubben må egentligen? Han begriper nog lite halvt vilken värdelös mediehora han är.

  Virtanens är ett praktexempel på arrogans och klassförakt. Bara för att det inte har påverkat honom och hans vänner på Södermalm någonting så existerar inga problem.
  Alla de som är i permanent utanförskap i våra segregerade förorter skiter han fullständigt i.
  Själv kan han fortsätta sitt liv som om inget händer medans vardagen i förorterna blir alltmer isolerad, förtryckt, osäker, hotfull och outhärdlig.

  Hur har han mage att se sig som den goda människan med dylika uttalanden?
  Världen är totalt upp och ner och Virtanen är en elak, egoistisk idiot.

  snälla använd ( unvis. it ) om ni länkar till slaskblaska

  Gilla

 • ossie

  Virtanen verkar inte lärt sig någonting, en totalt obildbar korkskalle.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: