Minister: ”SD-vildar använder välfärden som bankomat”

INRIKES. Trots att riksdagsledamoten Margareta Larsson, som lämnade Sverigedemokraterna och blev politisk vilde i september, inte deltar i riksdagsarbetet tar hon ändå ut fullt arvode på 62 400 kronor i månaden. ”Vi kan inte ha folkvalda som medvetet skor sig på systemet”, skriver civilminister Ardalan Shekarabi (S) i ett inlägg på Expressens debattsida.

ardalan-shekarabi-150x-200

Han menar att vi lever i en tid när ”välfärdsfientliga Sverigedemokraterna” föreslår ”brutala nedskärningar” för barn, äldre och sjuka, och att det är ”samma dunkla krafter” som försökte bekämpa utbyggnaden av den svenska modellen efter 30-talet.

”Utifrån det perspektivet och med medvetenheten om att alla resurser just nu behövs för att stärka välfärden och bygga vidare på vårt land så är det beklämmande att SD-vildar använder välfärden som bankomat”, skriver Shekarabi.

-Pettersson tycker socialdemokraten och den illegale invandraren Ardalan Shekarabi pissar i motvind. Han har rätt när det gäller Margareta Larsson men det är hans parti som skapat systemet för att skydda sina egna och jag orkar inte räkna upp alla sossar som myglat och tillskansat sig fördelar genom årens lopp men läs gärna om den moraliska rötan i rörelsen i åtta delar.

Själv har han utnyttjat det friskt. Shekarabi var tidigare SSU-ordförande, där han var i blickfånget efter ekonomiska oegentligheter bland flera SSU-förbund. SSU:s pengar som ursprungligen är skatterbidrag användes till hans egen personliga valkampanj och under hans tid som ordförande friserades medlemssiffrorna rejält för att maximera bidragen.

Ardalan Shekarabi är en före detta illegal invandrare som trotsade en utvisning för att leva under jorden tills en ny regering beviljade honom amnesti.

Shekarabi är född i Storbritannien, uppväxt i Iran och uppger att han tillsammans med sin mamma kom till Sverige 1989 men fick avslag på sin asylansökan, gick under jorden, 1991 fick han uppehållstillstånd av humanitära skäl.

Varför han och mamman inte flyttade tillbaka till Storbritannien är okänt. Shekarabi är numera civilminister och har hand om kommuner och landsting, offentlig upphandling, statlig förvaltning. Det känns tryggt att ha en gammal fifflare på en sådan post.

Civilminister Shekerabi kanske har förträngt eller är okunnig om sitt eget partis bakgrund, tillsammans med Ra(S)ister & Nazi(S)ter

Tipsa gärna ministern om den moraliska rötan i rörelsen på fi.registrator@regeringskansliet.se

48 thoughts on “Minister: ”SD-vildar använder välfärden som bankomat”

  1. Ja du Shekarabjävel, den här ”Bankomaten” gav 150 kr, troligen till en av dina mena avarter:

    • Absolut fega as. Att dom använder etniska svenskar som Bankomater bekommer inte skojaren & fifflaren Sheka(llah)rabi en flugskit.

  2. min fråga är, med vilken rätt har Ardalan Shekarabi diktera
    riktiga Svenskars ståndpunkt?…väll knappast hans förtjänst, ej
    heller andra självgoda Sossars, att den Tekniska Revolutionen
    slog igenom ef. sista kriget, ngt de förbannat ofta påpekar att
    så är fallet

    …blir äcklad av det självgoda leendet fanstyget visar på bild…
    Jag återvänder gärna tillbaka till 1930 talet, förutsatt fanstyget
    gör desamma och tar upp de beduinverksamheter hans släkt
    en gång lämnade…va fan har denne här att skaffa, vem har
    bjudit in honom?

  3. Bäst för Sverige är om Monas Muslim dör ut hon har terroriserat ljugit och bedragit oss i 40 år nu kärringen har dessutom socialdemokratisk straffimmunitet

  4. Undrar om den inkvoterade ohederlige muslimen skulle våga säga att alla hans muslimska landsmän som missbrukar assistansersättningar också använder välfärden som Bankomat?

    Nej, det skulle självklart inte den fifflande inkvoterade muslimen våga.

    Åk hem din värdelösa människa!

    • Sänd då en ”skärmdump” på hans politiska kollegor (se senare in lägg nedan) till civilministerns mail Ardalan,Sheikarabi@regerinskansteliet.se
      Använd gärna eran egen mail och begär ett svar av ministern !!!!

  5. Samuelson tillträdde 1994 som gruppledare för Vänsterpartiet i Riksdagen (efter Bertil Måbrink, som inte ställde upp till omval 1994). Sommaren 1996 framkom uppgifter om att han i mars samma år skulle ha utsatt en kvinnlig partikamrat för trakasserier medan han var berusad, varpå kvinnan flydde Samuelsons lägenhet och sökte upp partisekreterare Lars Ohly. Samuelson var sjukskriven från juni till september 1996, men avgick kort efter att han åtalades. Han dömdes i slutet av oktober samma år till villkorlig dom och 120 dagsböter för misshandel, olaga hot, olaga tvång, ofredande, sexuellt ofredande och egenmäktigt förfarande.[5] Han har sedan dess mottagit riksdagspension, vilket gör honom till den före detta ledamot som haft ersättningen längst tid
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B6rn_Samuelson_(v%C3%A4nsterpartist)

    • En till att sända mail om till civilministern !!!
      Så han vet vad det är som är de STORA UTGIFTERNA !!¨
      Tack tack

  6. Det är ju några minuter kvar av fredagen den 13,e så varför inte denna video………..

  7. Varför finns det inget LOGISKT och MORALISKT tänkande och handlande hos våra politiker?? P.G.A!! TOTALT URBLÅSTA!!!! Vad tror ni mina bloggvänner? HA NU EN TREVLIG PINGST!! KRAM PÅ ER!!!!

    • Vi måste vara nageln i ÖGONEN på dessa våra valda som inte förstår vad dom gör !!

  8. Muzzier i nogo-soner bedriver polisfishing med fake anmelendan…for lokka t sej snut.. Hvarfør inte lokka t sej jallablattar med ensam snutbil…før att sen skyte & kill allah som blattar. Shoot to kill. Drep allah.

  9. ALLA FOLKVALDA SKOR SIG PÅ SYSTEMET.
    Det är deras mest utmärkande drag.
    Bara politikerpensionen säger allt om parasiternas profithunger.

    Den värsta skolkaren är väl ändå Åsa Westerlund (S) gift med Aftonbladets skribent Anders Lindberg.
    Hon har det lägsta närvaron av alla riksdagspolitiker.

    • Sådana här parasiter på samhällkroppen skulle sparkas ut med huvudet före och tvingas återbetala pengarna!
      SYSTEMET och reglerna borde ändras RETROAKTIVT och kräken tvingas återbetala dessa enorma summor!!!
      Detta är i huvudsak Socialdemokrater, Moderater och Miljöpartister så det kommer aldrig att ändras, – de är OMORALISKA TJYVAR!!!

  10. Ja det är typiskt, när det kommer kritik över det vridna system
    som ger dessa latmaskar oförtjänta fördelar, så kommer det från
    en som själv kommer från det största mygelpartiet vi har i Sverige,
    och som själv friskt utnyttjar så många fördelar han kan hitta.

    Att han sen är en illegal invandrare som borde ha vett att hålla
    truten stängd gör inte saken bättre!

  11. Den lille blatten Ardalan kan ju motionera att reglerna ändras retroaktivt, många sossar och moderater har utnyttjat detta extremt länge, långt innan den ärliga och rakryggade Margareta Larsson (SD)…..

  12. Hon tyckte väl att hon hade skapat en bra regel när hon presenterade denna. Att det sedan var bara hon som blivit utsatt för grovt förtal och inte de hundratals 7-klöverpolitiker som gör exact samma sak är ju märkligt.
    Att det var hennes påhitt var ju som ni förstår ironi. Det är ju som alla vet 7-klövern som sett till att regeln finns men tydligen bara för deras egna s.k. politiker.

  13. Han kan väl inte gjort nåt fel, han är ju socialdemokrat, med betoning på demokrat och när man är rätt sors demokrat så kan man inte göra eller säga fel.

  14. De välfärdsfientliga partierna är de som förespråkar massinvandring. Det sänker nämligen välfärden inte en enskild riksdagledamot. En enskild riksdagsledamot kan kanske få några miljoner men massinvandring kan kosta uppemot 500 000 miljoner per år.

  15. Den lilla fluga kastar minst av allt sten i glashus. Hur många sossar har inte skott sig på ett nästan kriminellt sätt. Vi har ju kommunalhärvan nu senast. Anneli Hulten kopierar sina partibröder och bildar bolag så hennes inkomster går dit så hon han mjölka ut maximalt med skattepengar i egen ficka. Många andra politiker inte minst ”solidariska” sossar har gjort så. Det stinker lång väg. Deras bästa värdegrund heter mammon dvs att sko sig och berika sig på andras bekostnad.

  16. Att vara ärlig och uppriktig med sanningen. Då menar jag hela sanningen.

    Det är inte dagens sossars starkaste sida. Med bl.a. sådana här exempel och ”stolpskott” som Ardalan Shekarabi, i regeringen.

    Så undrar man ju om det överhuvudtaget finns en ärlig och rakryggad socialdemokratisk politiker kvar i detta land. Jag tvivlar starkt. Tyvärr.

  17. Ja, negeraset vet säkert vad vildar är, han härstammar ju från en stenkastarnation själv! Och Sverige släpper ju också in dom i oräkneliga antal numera, som löss invaderar dom vårt land! Han är föresten en av dom! Ut med fanskapet.
    Janne

  18. Jag tycker den lille muslimske fifflaren ska hålla en lägre profil.

    Han sitter där han sitter på grund av inkvotering.

    INTE kompetens!

Kommentera