Europas migrantkris: inget slut i sikte

av Judith Bergman  •  13 maj, 2016

  • Enligt Frankrikes försvarsminister Jean-Yves Le Drian så väntar för närvarande 800 000 migranter på libyskt territorium på att korsa Medelhavet.

  • Det stora antal mycket kostsamma sociala problem som är ett resultat av den muslimska migrationen till Europa, existerar inte i den Europeiska Unionens politiskt korrekta rapport där ”forskning” insinuerar att migranterna är alltid en tillgång. I linje med detta så ignorerar rapporten helt de verkliga säkerhetskostnadernas som följer islamiseringen i Europa och behovet för övervakning av potentiella jihadister.
  • Flera europeiska länder har en mindre optimistisk prognos än både påven och den Europeiska kommissionen av scenariot med potentiellt ytterligare tre miljoner migranter som anländer till Europas gränser.

Gatestone

Påven Francis uttalade sig nyligen under sitt besök på den grekiska ön Lesbos genom att säga att Europa måste reagera på migrantkrisen med lösningar som är ”värdiga för mänskligheten”. Han kritiserade också den ”omfattande likgiltigheten som förmörkar folks hjärtan och medvetande.” Påven demonstrerade därefter vad han anser är en respons som är ”värdig för mänskligheten” genom att ta med sig 12 syriska muslimer som passagerare på sitt plan tillbaka till Italien. ”Det är en droppe i havet. Men efter denna droppe så kommer havet aldrig vara det samma som förr”, sade påven reflekterande.

Läs vidare

13 thoughts on “Europas migrantkris: inget slut i sikte

  1. den enda lösningen för Europa att överleva är
    upphäva religionsfriheten…sker inte detta inom de
    snaraste, är det helkört

  2. Är helt övertygad om att Europas arméer tvingas till att intervenera på Afrikas Medelhavskust, upprätta en förbudszon/kontrollzon från havet och inåt land.

    Det finns, med andra ord, en stor möjlighet för Frankrike och Storbritannien att få användning för sina kolonialarme´er igen.
    Det är helt utom all rimlighet att miljoner personer från alla dessa eviga u-länder ska beviljas tillträde till den europeiska kontinenten.
    Allt säger sig självt varför. Den som nu ej begriper något så grundläggande, den personen ska för all framtid tas ifrån all rätt att till inflytande över andra människor.
    Så enkelt et så allvarligt är det som sker därute.

    • ”–Det KÄNNS inte rätt att göra så.”
      ”–Vad är väl en gräns?”

      Undrar hur det kommer att KÄNNAS för de vett- och gränslösa den dagen då vi har MENA här på allvar? För min del räcker mer än väl med 55 no-go-zoner och 182 utanförskapsområden som konsumerar mer och mer av den gemensamma budgeten. Å andra siden lär det inte finnas någon gemensam budget mer om vi tillåter skapandet av 1 no-go-zon och utanförskapsområde (vilket det inte egentligen är då det inte finns något ”innanförskapsområde” förutom möjligen högt uppe i de Lappländska fjällen).

  3. Tag aldrig i land några invällare som kommer med båt. bara bogsera båten tillbaks till Nordafrika eller Turkiet. Kastar sig ombordvarande i vattnet eller sänker sin båt, så är detta inget som bör innebära att de tas till Europa. Efter några veckor av turbulens, så bör smugglare och invällande lycksökare begripa att de inte är välkomna.
    Största problemet lär bli den rabiata stöd-resp våldsvänstern, som har media på sin sida.

    • Exakt! Det var det Tony Abbott och Australien gjorde. Resultat?: 0 invällare och 0 drunknade. Tsunamin upphörde fortare än Migrationsverkets anslag.

  4. Det står ytterligare ett antal miljarder fattiga som väntar på att få ett bättre liv på vår bekostnad ute i världen. Om det mot förmodan finns någon som är så naiv som tror att migrantkrisen bara orsakas av krig så är man helt fel ute. Där ute i världen kan man via internet se hur vi i Europa ordnat välfärd och ordnade samhällen och nu vill horder av människor i andra delar av världen ta del av detta. Problemet är att det varken finns pengar eller jobb till alla och de flesta tror dessutom att de kan leva på bidrag eller kriminalitet när man tar sig hit. Det är ju inte det svenska eller tyska klimatet som lockar folk hit utan de generösa bidragssystemen som Soros så förtjänstfullt upplyser migranterna om. Har ni tänkt på hur märkligt tyst det är i svenska media om denna Soros förehavanden? Annat var det i början av 90-talet när han sänkte den svenska kronan…då var det annat ljud i skällan.

  5. Om någon tränger sig in i din bostad eller hävdar sig att ha rätt till din bostad. Vad gör du då?

    Svar: Hindrar inkräktaren. Med våld om så behövs.

    Vi måste ta till våld mot de muslimska inkräktarna innan det är för sent.

  6. Varför ska Europas folk behöva lida för att påven och minst 80% av EU-parlamentarikerna är förvirrade och korrumperade hönsarslen?
    Man löser väl för helvete inga problem genom att skapa ännu fler problem…

Kommentera