Stäng

Landsplågan Islam – det pyr i Europa, är vår tid förbi?

ISLAM. Det är inte ofta Pettersson tar in reklam på bloggen men denna gång gör jag ett undantag. Givetvis utan att ta betalt. 

«DET PYR I EUROPA. ÄR VÅR TID FÖRBI?»

Så börjar baksidestexten på Hege Storhaugs bok om invandring och islam. Boken publicerades i november 2015 och inom tre månader hade den sålt i sensationella 47.000 exemplar.

heges-bok2

Storhaugs bok är en uppgörelse med det som blivit Norge, Sverige och Västeuropas mest inflytelserika religion – islam. Vi har skrivit om Hege Storhaug tidigare på bloggen. Läs HÄR.

En norsk intellektuell inom ämnesområdet beskrev boken med dessa ord: «Det är en genial bok. Den är stor i varje bemärkelse. Välskriven och spännande om det viktigaste ämnet i vår tid»

En recensent i Finansavisen konstaterar att boken har skapat «norsk litteraturhistoria». Samhällsdebattören Elin Ørjasæter kommenterade boken på följande sätt: Den «har ändrat min syn på islam. Och därmed på norsk politik».

Här är bokens baksidestext:

Den svenska och europeiska frihetsorienterade kulturen står under allt starkare press från politisk islam. Denna form av islam är inte som andra religioner. Den är i konstant konflikt med kvinnor, judar, homosexuella, frihetsorienterade muslimer och var och en som inte underkastar sig dess doktriner.

Folk är med rätta bekymrade över framtiden, samtidigt som våra politiska ledare tiger och ljuger om islams motstånd mot frihet.

I denna engagerande bok varnar journalisten Hege Storhaug för att Europa nu är på väg in i en odemokratisk och mörk tidsepok där islams makt kommer att öka. För att bevara vår livsstil måste folket ta till motmedel.

Bokens norska titel, Islam. Den 11. landeplage, anspelar på föredraget “Kristendommen – den tiende landeplage” som den från blasfemi frikände Arnulf Øverland höll år 1931. Hege Storhaug uppmanar oss att våga använda det som Øverland kallade Den första mänskliga rättigheten: Yttrandefriheten.

Efter att boken publicerades i Norge för ett halvår sedan har Sverige dragits in i vågen av islamistisk terror genom attentaten i Bryssel. Samtidig etableras det fler och fler moskéer och vi ser allt fler kvinnor i hijab på våra gator. Denna bok ger dig svaret på varför detta sker.

Boken kommer i slutet på maj och kan beställas HÄR.

 

5 reaktioner på “Landsplågan Islam – det pyr i Europa, är vår tid förbi?

  1. Heder åt de östeuropeiska länder som vägrar släppa in muslimer. Dom har ju erfarenhet av påtvingad ockupation av kommunismen, och detta är ju värre.

  2. Tack för tipset,precis beställt och det kanske blir den absolut värsta skräckhistoria man har läst någonsin,bara med den viktiga ingrediensen att den är faktabaserad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: