7 thoughts on “Gustav Fridolin som 11-åring tävlar i Junior Jeopardy

  1. Gansa enkelt en ond total blåst idiot.

    Ps. Flera av hans koleger över bred och alla partigränser är BARA ONDA.

  2. Jag har aldrig hört någon tala så mycket luft och PK i hela mitt liv. Pojken är uppenbart miljöskadad. 99 procent som kommer ut ur käften är en förnedring mot Svenskar samt kvalificerat käbbel. Kan vi inte få en enda intelligent person att leda Sverige…….

    • Om man inte är av nöd tvungen så är det mest bekvämt att inte oroa sig för mycket.
      Olika faller ödets lotter, en del kämpar och lyckas en del glider och lyckas. Jag vet vilka som i längden vinner…..de som har kämpat.

  3. En söt pojke från ett välbärgat hem, bor i villa, välutbildade föräldrar som backar upp honom, överbegåvad och lätt att lära. Född med silversked i munnen.
    Problemet tror jag är att de aldrig haft ett riktigt jobb, aldrig bott bland vanliga, simpla knegare utan bara flutit fram på en räkmacka inom politiken i ett part tar talets gåva prioriteras, de flesta av dessa är pratmaskiner av Guds nåde, det är främst där de s.k. ”språkrörens” begåvning ligger.
    Sverige och dess befolkning borde välja RIKTIGA människor med ARBETS- OCH LIVSERFARENHET….-det skulle vi alla ha mer nytta av….Miljöpartiet är en katastrof för Sverige och det är hatmedias och SVT:s fel som aldrig granskat dem.
    I Miljöpartiet har nazister och islamister infiltrerat och vi har tom hat en nazist och islamist i Sveriges regering, Miljöpartisten Mehmet Kaplan, vän med Turkiets diktator, en listig, slug orm, INFILTRATÖR OCH SPION!
    Bägge språkrören, Åsa Romson och Gustav Fridolin kommer sannolikt att avgå, vi får se vad som händer….

  4. Fridolin är definitivt en av Sveriges mest otilltalande personer. En självgod, uppblåst nolla och islamofil sedan barnsben.

Kommentera