Analfabet från Mena dömdes för 13-årig misshandel av sin familj

INVANDRARVÅLD. En asylinvandrare från Mellanöstern dömdes för ett par dagar sedan till tre års fängelse vid tingsrätten i norska Trondheim. Han dömdes för att under 13 år regelbundet ha misshandlat och hotat sin fru och sina fem barn.

Den dömde 45-årige mannen kom till Norge i slutet av 1990-talet, som asylsökande från ett land i Mellanöstern. Några år senare kom även mannens fru och tre barn till Norge. Paret har därefter fått ytterligare två barn. 45-åringen åtalades för att fr.o.m. 2002 t.o.m. 2015 regelmässigt ha misshandlat och hotat sina barn och sin fru. Våldet ska inte ha upphört förrän i december 2015, då en av mannens döttrar sökte hjälp hos polisen.

Tingsrätten i Trondheim ansåg det bevisat att 45-åringen sedan 2002 regelbundet har “slagit sina döttrar i ansiktet med både öppen hand och knuten näve, piskat dem med bl.a. gardinsnören, slagit dem med bälte, sparkat dem, knuffat dem, dragit dem i håret, spottat dem i ansiktet, samt slagit dem med träpinnar och andra föremål“. I domen sägs också att familjens söner regelbundet blivit hotade till livet och inlåsta i ett rum i källaren av sin far.

45-åringen ska ha erkänt de brott han åtalades för, vilket gav viss strafflindring. Tingsrätten ansåg att mannens brottslighet egentligen borde ha lett till fyra års fängelse. Det finns inga uppgifter om att åklagaren yrkat på utvisning. Möjligen är den dömde 45-åringen norsk medborgare, vilket i så fall skulle innebära att han inte kan utvisas.

-Pettersson ser att mannen som är analfabet aldrig arbetat under de 20 år han bott i Norge, tur vi inte har sådana i Sverige för här har vi SFI som är supereffektivt…det står inget om utvisning så han får väl fortsätta spöa familjen när han kommer ut.

7 thoughts on “Analfabet från Mena dömdes för 13-årig misshandel av sin familj

  1. För lindrigt! Svenska fängelser och förmodligen även norska är som långa betalda semestrar. Utvisning borde vara standard. Även för snatteri!

  2. I öppen lyx anstalt bredvid Norborgs tunnelbanestation ligger de gula strandvillorna vid sjön Aspen (syns från E4 på kort permisväg hem till Södertäljet) där får bara nyadelsmän lyx dadlar och långbord utomhus i solnedgång på Ramadan, äter allt dyraste som Martin och Servera AB kan leverera i lastbilar allt dyraste ox- och laxfile halalmortardella osv som skattebetalarna finansierar (jmfr skolors skitmat trots att skolbarnen som ska växa och göra ett handtag får en tiondel av vad superelaka får) Folkförräderiet är helt perverst

  3. Muhammedanen borde skickas tillbaka med omedelbar verkan till sitt ursprungliga muslimska land. Han har ingenting att göra där i Norge.

    Nu får denne semestra i fängelset några år och kalaset får skattebetalarna betala för.

  4. Hustru och barn misshandlaren borde fått ett straff på åtminstone lika många år som hen misshandlat familjen! Därefter utvisning på livstid!

    Vid alla typer av brottslighet och kriminalitet ska självklart medborgarskapet annulleras omgående! Rätten att vistas i ett land måste bygga på att uppföra sig och ta seden dit man kommer!

    Vid ett sådant här tillfälle är det ju mycket lämpligt att kontrollera om någon könsstympning förekommit på barnen i familjen! Om så skett ska ju även det få konsekvenser för våldsverkaren!

  5. Kvickrot och maskrosor i gräsmarran är nästan omöjligt att utrota.
    Alla muslimer är muslimer.

Kommentera