Va Fan, Kan Vi Inte Göra Det Själva

Enligt våra mer eller mindre begåvade politiker så skall Sveriges kultur berikas.

Men när jag läser Svenska media där man  berättar om vilka kulturyttringar som vi fått in med den ohejdade invandringen från utomeuropeiska länder så undrar jag, kan vi inte kan fixa det själva?

Kasta sten på polis

Kan väl inte va så märkvärdigt att vi behöver importera slynglar för det?  Förr i tiden så hade man nått som hette ”kast med liten boll” på skolans idrottsdagar,  bara att låta eleverna öva med stenar, så inte behöver vi importera slynglar för det!

Elda upp bilar

Kan väl heller inte vara så svårt att vi behöver importera specialistkunskap för det? Bara att se till att ha med sig lite brännbar vätska o en ask tändstickor så kan man enkelt få fyr på en eller flera bilar, importerad specialkunskap torde vara obehövlig!

Sitta utanför affär och tigga

Alla fattigpensionärer skulle utan vidare kunna bemanna alla affärsingångar där det idag sitter zigenare och säger ”hej hej” det är bara å dra ned lite till på deras pensioner så kommer dom att bli tvungna att tigga, så inte fan behöver vi invandrade tiggare.

Kasta skräp från balkong

Det är så klart att vi kan göra det också själva, anses det som en så önskvärd kulturyttring att vi behöver importera nedskräpare så kan man väl i stället göra en tvärtom kampanj mot den gamla ”Håll Sverige rent” kampanjen! Vist fan kan vi göra det själva?

Kasta flicka från balkong

Säkert svårare för en Svensk, men vi har ju redan gott om invandrade ”svenskar” från ”hedersmordskulturen” så int fan behöver vi fler!

Knivskärning

Var inte en del av invandrarna från Finland som kom på 60 talet kända för att vara flinka med Morakniven? Kan dom inte lära sina söner? Inte skall vi behöva ta in utomeuropeiska invandrare för en sån enkel sak?

Slå sönder inredning i matsal

Skall väl inte vara omöjligt att återskapa den gamla vikingalynnet , gå bärsärk förstöra allt omkring en, int fan behöver vi importera folk för det.

Lura sjukkassan

Baggis, dom har ju i stort sett inga kontroller, litar på folks hederlighet. Borde finnas Svenskar som klarar det också utan nån speciell utbildning. Behövs inga invandrar här heller.

Ljuga om sin ålder

Int fan behöver vi importera folk som ljuger om sin ålder, en gammal Svensk sysselsättning, fast i den Svenska varianten så påstod man att man var äldre än man i verkligheten var för att komma in på barnförbjuden film eller på krogen.  Eder FjärranÖsternRedaktör involverade också en gång sin mamma i att ljuga upp sin ålder, detta för att få låna böcker på vuxenavdelningen på Nyköpings bibliotek, jag fick morsan att göra en muntlig ”Mona S” (osant intygande).

Gruppvåldtäckt

Våldtäcka kan väl en del Svenskar, och göra det i grupp är väl inte svårare? Snarare borde det väl vara enklare om fler hjälps åt?  Vill våra politiker ha med gruppvåldtäcktskultur så är det väl bara att be våra singelvåldtäckare att organisera sig! Behövs inga invandrar för detta heller.

Pizzabagare och kebabtekniker

Finns redan mer än tillräckligt med dessa yrkeskategorier, behövs inga ytterligare invandrare för detta viktiga hantverk!

Somalisk folkdans

Ett par stadiga groggar så fixar vi det också

13 thoughts on “Va Fan, Kan Vi Inte Göra Det Själva

    • Kanske dom skulle ringa politiker och berätta vad som är olämpligt för Sverige,blir betydligt mindre samtal då.Tycker det låter som dom ska skrämma medborgare till tystnad.Jag hoppas det bara var blaj.

  1. Visst, herrejävlar fixar vi allt det. Bland annat och i förbigående.
    En del flummar på, en del andra super till… Inga problem.

    Men vi skulle utan större bekymmer kunna anordna en redig kulturyttring med det samma i och med att möta hårt med hårt och kasta ut alla illvilliga idioter ur våra länder. Varför gör vi inte det?

    • Ärligt talat, så vet jag inte om jag skulle fixa det där med balkogflickor. Djur och barn går också säkra för min del.
      Resten är det inga större problem med.

  2. Vet inte om detta hör hemma under din rubrik ”Fjärranöstern” ?
    Satt och funderade över vilken s v a r t vecka det just nu är för hat/hets-pressen,och alla andra goda krafter i Absurdistan.
    Vågorna efter Kaplans avslöjande som turkisk spion,har inte ens lagt sig, efter Gustafs o. Åsa´s klavertramp.Då kommer plötsligt Månas tvivelaktiga levende och bedrägeri,åter på tapeten.T.o.m. EXPO och hela vänskapsgruppen bland dessa västerextrema fascister blir ju insyltade.
    Och som final för onsdagen 4 maj kommer så det hemska beskedet,att Donald Trump kanske blir ny president i USA !
    Det sistnämnda är speciellt smärtsamt eftersom svensk PK-press har djupt engagerat sig i USA-kampanjen mot honom.Nu gäller det att sortera bland artiklarna,och bränna upp allt ont som skrivits.Tre dagar återstår på veckan,och kanske kommer än mer fiffel och båg i ljuset ? 🙂

  3. Enligt Mona Sahlin och han med kalhygget så har Sverige ingen
    kultur självt, allt har kommit utifrån?

Kommentera