Hitler hade imamutbildning, nu är det Sveriges tur


ISLAM. Kista folkhögskola startar till hösten en kurs, som i praktiken är vad många önskat sig ganska länge nu – en svensk imamutbildning.

”En svensk imamutbildning har setts som ett viktigt verktyg för integration, då islam på många sätt är en religion som kommit till Sverige via invandring.” skriver tidningen Dagen. 

Naturligtvis är detta inte sant. Islam har ingen integration på sin agenda. Det är bara att se på de muslimska områdena som finns i Sverige och över hela världen. Islams mål är världsherravälde och vi ser hur det gått i områden som är 100 procent islamska som Saudiarabien och Somalia för att ta några exempel. 

Abdulkader Habib, rektor på Kista folkhögskola, vill själv inte kalla det för en svensk imamutbildning, även om han är tydlig med att ett av syftena är att kunna utbilda sig till just imam. Han vill lyfta fram att det även finns andra ledarroller, som ungdomsledare och det som i kyrkliga sammanhang kallas för diakoner.

-Pettersson kan tänka sig oräkneliga exempel som är bättre att lägga skattepengar på än svensk imamutbildning.

  • Hitler hade en SS-koranskola i Berlin och ett SS-imaminstitut i Dresden för att lära ut likheterna mellan koranen och naziideologin och förse de muslimska trupperna som slogs på nazisternas sida med imamer.

Islam über alles


23 responses to “Hitler hade imamutbildning, nu är det Sveriges tur

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: