Mona Sahlin fifflar med skatten och annat igen

INRIKES. Regeringens nationella samordnare Mona Sahlin, har på myndighetens brevpapper, intygat att hennes medarbetare och tidigare livvakt tjänar 120 000 kronor per månad. Men enligt regeringskansliet tjänar den före detta livvakten i verkligheten endast 43 000 kronor i månaden.

Mona Sahlin, har inga nyktra argument.
Mona Sahlin, har inga nyktra argument.

Det felaktiga intyget använde han när han köpte en lyxbostad för tio miljoner kronor på Solsidan i Saltsjöbaden.
– Jag skrev fel på hans lön från regeringskansliet, säger Mona Sahlin. Mona Sahlin är i dag ordförande för nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, som lyder under kulturdepartementet.

Till sin hjälp har Mona Sahlin ett sekretariat med åtta anställda, som presenteras på myndighetens hemsida.
En av dem är en polisinspektör som tidigare synts på åtskilliga pressbilder från offentliga möten som livvakt åt Mona Sahlin. Han handplockades i fjol från polisen av Sahlin för att jobba åt nationella samordnaren.

Den före detta livvakten har, enligt regeringskansliet, en månadslön på 43 000 kronor under det tillfälliga uppdraget. Expressen kan i dag avslöja att när den före detta livvakten tidigare i år köpte en exklusiv bostadsrätt på Solsidan i Saltsjöbaden för tio miljoner kronor så intygade hans chef Mona Sahlin skriftligen att hans inkomst var mer än dubbelt så hög, eller sammanlagt 120 000 kronor i månaden.

Mona Sahlin påstår även att hon betalat skatter och arbetsgivaravgifter för sin privatanställda före detta livvakt. Men dokument från Skatteverket avslöjar nu att hon betalade in arbetsgivaravgifterna först efter att Expressen konfronterat henne. Samtidigt har Mona Sahlin gång på gång lämnat skatter obetalda så att de hamnat hos kronofogden. Enligt Skatteverket hade hon i helgen 200 000 kronor i obetalda skatter hos fogden.

En gång drev Sahlin ett eget företag som hon i sedvanlig ordning hade noll koll på. Företagandet består främst i att åka land och rike runt och hålla föredrag. Hon tar dock ut så mycket lön att företaget senare går i konkurs. Kan tilläggas att hon tydligen aldrig lärde sig hur höga arbetsgivaravgifter som belastar egna företagares arbete, eftersom konkursen enbart förorsakades av att hon tog ut för mycket i lön, eftersom hon uppenbarligen trodde att bruttointäkterna skulle räcka mycket längre än de gör med de skatter och sociala avgifter som hennes parti sett till att vi har. Vanliga företagare tar aldrig ut jättelöner första året utan väntar men nu var inte Mona Sahlin någon vanlig företagare utan hon började med hög lön till sig själv och hoppades att resten skull ordna sig.

Mona Sahlin är nationell samordnare med ett budgetansvar, och använder sin maktpositionen för att hjälpa anställda med sådant som man oftast får göra själv och naturligtvis  kommer frågan vad Mona Sahlin och och livvakten har för affärer ihop.

-Pettersson anser att Mona Sahlins karriär borde ha stoppats redan när hon startade Barbie-klubben 1964 efter tips från de socialdemokratiska föräldrarna att man kunde få bidrag för föreningar…tänk om damen varit kvar i Barbie-klubben i stället för att ha hand om vår säkerhet. Det är naturligtvis inte Monas fel, hon inser inte sina brister men vem ger henne toppjobb efter toppjobb med miljoninkomster?

Minns ni?

38 thoughts on “Mona Sahlin fifflar med skatten och annat igen

  1. Marwa Karim tror alltså på jungfrufödsel.
    Det är många kusinäktenskap som kan leda till detta.

  2. Ett dåligt föredöme blir bara sämre för var dag som går.
    Sådant kommer man bara undan med i en vänster diktatur.
    En lögn blir inget annat än en lögn aldrig något fint.

  3. Eftersom det idag är en stor helgdag,skall vi vara hyggliga mot Måna…
    Har själv valt ut en låt åt henne med tanke på de rykten,som gör gällande att hon haft utomäktenskapliga förhållanden i alla väderstreck:

  4. […] Om Alice Bah Kuhnke tycker att hon har gjort ett ”mycket värdefullt” arbete som hon skriver i pressmeddelandet så är hon lika mycket lögnare. Vad har hon gjort rätt i detta arbete?  Kallat oss medelålders medborgare för rasister och fascister, sagt att om man är emot regeringen är man fascist. Var har hon fått detta ifrån? Retat upp hela Sveriges befolkning genom att gå muslimernas väg och ärenden har hon också gjort. mm. mm. Läs tidigare inlägg av Pettersson, där finns utförliga uppgifter. Mona fifflar… […]

  5. Fifflar Mona lever inte efter devisen ” att det är häftigt att betala
    skatt”, det uttryck som hon själv myntat.
    Och som företagare var hon lika värdelös som Åsbrinks kärring
    som också drev företag med bara uttag och tydligen inga
    utgifter, därför gick också företagen åt fanders.
    För att driva företag fordras det att man har lite innanför
    pannbenen, men för figurer som är vana vid att lyfta
    hundratusentals kronor i månadslön för sin inskränkta politik
    tror väl att ett företag bara har inkomster?

    • Dessa människor är bara van att slösa andras
      nämligen skattebetalarnas pengar som de och deras
      parti har betraktat som ,sin ,egendom.!

    • Här visar hon upp sin sensuella sida…Fy f-n,hur har något velat para sig med denna ?

    • Helt otroligt, hur kan människan med att stå framför kameran och småle? Hennes tid var slut inom politiken 1995 men hon är som en igel. Hur har hon lyckats hålla sig kvar med toppjobb? Ingen annan hade klarat det med hennes mytoman bakgrund. Tänk om en SD politiker blev påkommen med en Toblerone………..

      • Bland sossarna är sådana affärer vanliga..För något år sedan vill jag minnas,att en av dessa partibossar med sitt organ i handen,sökte komma in i ett hotellrum för att ”överraska” en kvinnlig partigenossa.Detta fall lär ha inträffat vid en kongress,och kan ju vara gång och giva inom Partiet…
        Inget vi och dem där inte !

  6. Själv går mina tankar till Hamburg och Herbertstrasse när jag ser hennes bild.Kan det möjligen vara så,att hon har aktivt arbetat inom gruppen,och därmed skapat en situation,som gör dessa gubbar beroende av att tiga ?

    • Är detta verklighet? Vilket land kommer hon ifrån? Måste varit utnyttjad som barn??!!

  7. ZZåZZarna bara älskar sina fifflande ledare o då i synnerhet Mona, som tack blir dom utan pensionen också men eftersom den istället går till vår nya adel så avstår dom gärna. Grattis PK.

  8. Varför är inte denna bisarra figur avvecklad och förpassad till politikens soptipp.

  9. Den där Mona Sahlin är en hycklare och dom som backar upp hycklerskan Mona Muslim är likaledes hycklare.

  10. Helt otroligt – hur många gånger skall regeringen (S) förlåta denna människa? Hon har fifflat med pengar och ljugit, fifflat igen och ljugit igen. Hon har kränkt halva befolkningen genom att kalla oss fascister och rasister. Nu-bedrägeri !! Nu måste S ställa henne till svars och kasta ut henne utan fallskärm. Hennes förtroende var förverkat innan detta uppdagades och det blir inga + poäng nu heller

    • Denna s.k. människa måste höra till eliten vad gäller brottslingar i Sverige.

  11. Utmärkande för Mona Sahlin är fiffel och båg! Hela hens karriär bygger på fiffel och båg från början till slut! Hur kan man bli så djävulskt dum i huvudet som hen så förbannat svagbegåvat! Vad hen än företar sig så nog fan ligger det något djävulskap och lurar bakom hörnet!

    Mona, inte ett rätt den här gången heller! Märkligt du som fått så många chanser!

    Mona har inte förmågan att koppla och förstå begreppen handling och konsekvens trots att hon är över femtio år! Normala individer klarar koppla och förstå handling och konsekvens i tjugofemårsåldern!

    Mona tror hen hjälper när hen i själva verket stjälper!

    Kanske nästa Expressen rubrik blir,

    livvakt i konkurs på grund Mona Sahlins vinglande med falska intyg!

    Nu får vi hoppas att hen mister sitt uppdrag samt utestängs från allt vad politik heter, under återstoden av sin livstid!

    Gäsp vad trött man blir på svagbegåvade så kallade politiker!

    Hen borde fortsatt inom Barbie föreningen, där har hen inte kunnat ställa till med så mycket tokerier! Jo, det är klart hen kunde ha skrivit upp medlemsantalet för att få mer bidrag och därefter förskingrat föreningskassan för att köpa Toblerone!

  12. Den som gav henne jobbet är Birgitta Ohlsson som vill bli partiordförande för Liberalerna. Här ser vi exempel på hennes omdöme.

  13. Vad kan man förvänta sig, hon har ju varit politiker i större delen av sitt liv och kan väl inget annat, så hon gör vad politiker gör, fifflar ljuger bedrar osv

    • Var skall vi stackars väljare vända oss om det nu inte finns en enda politiker i detta land som man kan lita på. Frågan jag ställer mig är.
      Är det ett måste att man är kriminell för att få bli politiker???????

    • Nu när vetenskapen har kommit så långt så borde man kunna genmanipulera politikernas gener så att näsan växer som på Pinocchio när dom ljuger. Utan att frivilligt gå med på denna genterapi skulle dom inte ens tillåtas verka som politiker. Kunde även med fördel påtvingas journalister.

  14. Svenskar som har skött sina jobb och sin ekonomi i hela sitt yrkesliv har nu inte ens en pension som det går att drägligt leva av.
    Enfaldiga politiker som inte har gjort något bra för landet har en stab av folk………..
    Vilken skymf !
    Kallas detta demokrati ?

  15. Föga förvånande att en ”socialdemokrat” inte kan räkna. Jag skriver ”socialdemokrat” inom citattecken då dagens ledande ”socialdemokrater” inte ens skulle fått sitta vakt i entrén på Erlanders tid.

  16. Undra om han verkligen vill ta en kula i hennes ställe innerst inne.Gäller även löven Romson å frigolit.Skulle va tungt å gå till jobbet tycker jag.

Kommentera