Muslim utbuad i fängelset

Salah Abdeslam blev utbuad av andra muhammedaner när han efter utlämningen till Frankrike  tillbringade första natten i Fleury-Mérogis fängelset.

muse bombare

Muhammedanen Salah Abdeslam tvekade inför färden till paradiset och de 72 sexdockorna

Den 26-årige muslimen blev utbuad och hånad av de andra muslimerna i fängelset för att han fegade ur och inte  utlöste sin  självmordsväst.

FjärranÖsternRapportören tycker att det var ok att bua åt honom, men inte för att han hade så mycket förstånd i huvudet att han inte utlöste bomben och därvid skulle ha mördat och skadat ett stort antal oskyldiga människor, utan för att han överhuvud taget kom på iden att det skulle självmordsbombsmördas.  Varför kommer  vissa muslimer på dessa barbariska idéer?

DailyMail

3 thoughts on “Muslim utbuad i fängelset

  1. Orsakerna kan vara flera.
    De kanske begått någon synd och imamen övertygar dem om att de blir förlåtna. En annan orsak kan vara att deras anhöriga får en stor summa pengar under ett antal år.
    Eller tror de på sagoboken och de 72 sexrobotorna.

  2. Salah Abdeslam kommer att bli spermaslyna åt muslimerna i fängelset. Att de buar åt sin muslimkompis för att han inte utlöste bomben borde ge samtliga ett hårt kollektivt straff, – UUUUUUT ur Europa med dem och deras familjer och förbjud dem att återvända på livstid.
    Att STOPPA importen av dessa muslimer/araber – mänsklighetens värsta avskum är en plikt för alla att jobba för!!

Kommentera