De tar bort tvättstugorna och gör moskéer av dem


INVANDRING. ”…Vid Bredängs centrum dundrar tågen fram på högräls ovanför affärerna. Där träffar vi kurden Ahmed Nikjoo, 66, som bott i Bredäng i tio år: – Detta är ett ghetto. Alla grejer här är nästan noll — välfärd, fritidsgårdar, tvättstugor. De tar bort tvättstugorna och gör moskéer av dem i stället.

Han hävdar att här bara finns två kyrkor, mot tio moskéer: – Man ska be fem gånger om dagen till Gud. Det tar en halvtimme. Men gubbarna sitter där i 18 timmar, och snackar skit om jämlikhet och frihet, säger Ahmed, som varit muslim men i dag är ateist och har en bakgrund i ett kommunistiskt parti i Iran.

Han fortsätter: – Regeringen bryr sig inte om befolkningen i det här ghettot, som regeringen själv har fixat. Det blir gäng, det blir bråk, det blir ett helvete, säger Ahmed Nikjoo…”

Ovanstående är ett kort stycke ur Aftonbladet och statsminister Stefan Löfven pratar om 5000 enkla jobb på fyra år.


14 responses to “De tar bort tvättstugorna och gör moskéer av dem

 • dave

  5000 enkla jobb. Det räcker med ett enkelt jobb, deportation!

  Gilla

 • Lena

  Några bilder som är religiösa och fredliga, kristna, orthordoxa i jerusalem och världen.
  Det fungerar ju uppenbarligen inte att blanda olja med vatten.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3567530/Burning-passion-Jerusalem-hosts-ancient-fire-ceremony-Eastern-Orthodox-Christians-celebrate-resurrection-Jesus.html
  Undrar vad mannen på taket sysslade med, muslim som ville vara kristen ?

  Gilla

 • Martin Lund

  5000 enkla jobb ska Rövvén bjussa på till flygtningar………….Jag förstår inte; Han sägar jo att de alla har höga akademiska bildningar och att deres intilligensnivå generéllt är långt överlägsen etniska svenskare…….Speciellt de som kommer från Eritrea och Somalia.

  Gilla

 • hjälplös

  Det skall bli så skönt den dagen när Sverige helt tvärstannar vilket jag tror händer redan under 2016, för då kan vi verkligen börja göra något åt saker och ting och förhoppningsvis kommer då dom som ännu inte vaknat att vakna, fast mycket bryskt. Jag ser tragiskt nog framemot anarki på gator och torg där vi Svenskar enas om att kasta ut skiten vare sig dom vill eller inte, men ut skall dom om det så blir i liksäckar, men det är helt upp till dom själva.
  Jag är beredd och beväpnad till tänderna för ett långvarigt, brutalt och blodigt krig.

  Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Glöm inte alla dem du pratat med under alla år, kändisar, dina lokalpolitiker, grannar, arbetskamrater, föräldrar sossar, kommunister, liberaler och andra förrädare som tävlat i ”godhet” och yrat om ”inga raser”, ”allas lika värde”, ”jämlikhet” ”regnbågs-hbtqnp”, ”nazister”, ”6 miljoooner” mm. De som hånat förnuft, sanning och verklighet. Alla dessa som gjorde förfallet och plundringen möjlig. De som är högst medskyldiga till mord, våldtäkter, rån, skjutningar och misshandel. Visa dem ingen nåd, skona dem icke, för de alla har blod på sina händer.

   Gilla

  • age

   ”Hjälplös”!
   Du är garanterat inte ensam om att vara beredd och beväpnad.
   En glödbrand brukar bli stor när den väl flammar upp.

   Gilla

   • hjälplös

    Jag vet att jag inte är ensam, för det verkligen kokar bland dom jag pratar med, folk är sjukt förbannade och äckligt trötta på alla mord, rån, våldtäkter, misshandel, bränder och är beredda på att göra det som krävs för att landet skall få tillbaka sin forntida glans. När det svenska folket har gjort sitt så skall ingen vara skonad, rättvisa skall utkrävas från dom som varit med och orsakat att Sverige idag är helvetet på Jorden. Det viktigaste av allt är att vi Svenskar måste stå enade som en ogenomtränglig mur, för att vi skall kunna lyckas återerövra vårt egna land.

    Gilla

 • Involuntarium

  Återigen visas svensk naivitet, aningslöshet och enfald sitt flinande ansikte! Vad fan håller på att ske i Vårt fosterland dags att de extremistiska islamisterna kastas ut ur Sverige omgående!

  Stefan Löfven och Mona Sahlin hur löser du det här problemet?

  Gilla

 • Mary Agnes

  5000 enkla jobb blir det i Rosenbad när vi får kastat ut dessa bambinos som leker driva landet.

  Gilla

 • Kurt

  Såg på Tysk TV att Imamer i i Tyskland i Turkiska moskéer är anställd av den Turkiska staten och lyder under Erdoğans parti. Moskeerna bekostas också av den Turkiska staten.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Så småningom ska denna massinvandring som pågått i decennier betalas och det blir till priset att samtliga i Sverige kommer att bli fattigare, bl.a. kommer värdet på kronan att skrivas ner.
  Dessa individer som massinvandrat under decennier för att i huvudsak leva på bidrag producerar ingenting och bidrar därmed inte till att Sveriges BNP växer.
  Staten lånar till detta och tror att det bara är att fylla på med fler dysfunktionella araber/muslimer som om det INTE räckte med de problem Sverige redan har med Rosengård, Tensta, Husby, Bredäng och liknande getton.
  5000 beredskapsjobb är en piss i atlanten i sammanhanget och Stefan Löven ”glömde” att nämna vår tids pest ISIS som slaktar människor som djur, vår tids värsta mördare efter Adolf Hitler och nazismen som han minister Kaplan hyllat i olika sammanhang och Åsa Romson, vice statsminister har umgåtts och krälat i stoftet för muslimska jihadister – kalla det INTE ”islamofobi” Stefan Löven…..såg en ynklig skylt i ett demonstrationståg….
  SKÄMS, FYRFALT SKÄMS….De 22 kristna kopter från Egypten som fick halsarna avskurna av ISIS brutala mördare på en strand i Libyen förtjänar ett avståndstagande av de som påstår sig representera Sveriges arbetarklass.
  Nej, Socialdemokraterna och Miljöpartiet är INTE trovärdiga, de går en ideologis ärenden som är värre än Adolf Hitlers värsta förbrytare SS!!!

  Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Jag ser att du ännu inte vågat / orkat sett på ”The greatest story never told” – eller inte förstått. När du gjort det och förstått kommer du att sluta yra om Adolf Hitler i dina exempel på ondska och i negativa sammanhang.
   Sen ska du se intervjuerna med Yuri Besmenov som exakt beskriver hur hjärntvätt utförs och hur svårt, ofta omöjligt att få t.o.m begåvade att omprogrammeras även om de som utfört hjärntvätten med lögner sakligt erkänner och berättar att allt varit lögn. Det kräver sin man att inse och erkänna att allt man lurats att tro och papegojat vidare i alla möjliga och omöjliga sammanhang är fel och inte sant.

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Adolf Hitler och nazismen är inte svaret på någonting annat än ett exempel på meningslös mördande och nu i vår tid har islam och islamisterna tagit över stafettpinnen….
    De politiskt korrekta försvarar muslimerna som papegojor och de är också fega och vågar inte stå upp för demokrati och mänskliga rättigheter utan kallar oss som varnar för ideologin islam för islamofober….
    Jag har sett programmet du nämner men tolkar det på ett helt annat sätt än dig.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: