Fredagsbön i Salsabils källarmoské i Malmö

ISLAM. Fredagsbön i Salsabils källarmoské på Scheelegatan i Malmö: Fyrahundra (400 !) män sitter på golvet och lyssnar andäktigt på den saudiska imanen Salman al-Ouda, iklädd vit kaftan och kalott, som predikar på arabiska.

– Hela mänskligheten, alla som Gud skapat oavsett hudfärg, är samma familj, förkunnar imamen.

– Petterssons undrar varför inga kvinnor fick ta de del av konservativa antisemitiska salafistens budskap och om källarlokalen är godkänd för att 400 MÄN.

En miljöpartist har bjudit in den konservative salafistiske imamen till Malmö

Mer på Sydsvenskan som fokuserar på att några skånska muslimer protesterar lamt mot besöket, jämför med när Israel ska spela tennis, men inte reagerar på att det finns minst 400 män i Malmö som lyssnar på en extremist.

15 thoughts on “Fredagsbön i Salsabils källarmoské i Malmö

  1. Mycket intressant intervju med en fransman som har flyttat till sin mors hemland ungern. Han är född och uppvuxen i paris men beslöt sig för att lämna frankrike av många skäl. Han redogör varför på ett synnerligen klart språk. ( textat på engelska)
    https://www.youtube.com/watch?v=KR1G7D9CFOw
    Kunde byta ut frankrike mot sverige i intervjun, allt är inte lika men mycket är.

  2. Hörde en intervju med Salman al-Ouda. Homosexualitet kan inte accepteras av islam?? Hur kommer det sig att det finns så många muslimer som ”bögar”. Detta har vi sett på TV från Afghanistan och läst om på otaliga bloggar. Flera våldtäkter på unga pojkar på flera migrantboenden. Ändå är inte homosexualitet ok inom islams kultur.?! Vad skall man tro? Finns det flera Koraner med olika innebörder??
    Man undrar hur en skrift kan tolkas på så många sätt. Helt klart är att islam inte accepterar homosexuella men tycker att det är ok att ”böga” sig. Är inte detta samma sak??

  3. Saudi Arabia har koranen och sharia som lag och grundlag!! Islam är en totalitär ideologi inlindad med litet religion, – alla icke muslimer anser de att det ska vara fritt fram att slakta/mörda.
    De saknar respekt för demokrati och mänskliga rättigheter och Sveriges Rikes Lag spottar de på!!
    Så vad i helvete gör de här ?? UUUUUUT till någon av de muslimska diktaturerna, lämpligen Saudi Arabia….
    Tar vi inte detta på allvar är det snart ute med oss i Europa….

    • Kom ihåg att det är en POLITISK AGGRESSIV IDEOLOGI de vill sprida, de predikar våldsamt upplopp i denna källarmoske….ingenting annat så UUUUUT MED SKITEN NU!!!!

  4. Våra politiker har väl inte tid att ta reda på hur verkligheten är som det verkar för då skulle väl även dom kunna se hur allvarligt läget är. Dessa vill inte oss något gott bara utplåna alla. Skamligt av wallström o kompani. Mycket skrämmande läsning om ssuarnas framtidsplaner bland annat. Glad över Pettersson.
    Önskar alla trevlig Valborg

  5. Surrealistiskt. Att feministerna inte är där och protesterar, alltså. För det är ju SAMMA kvinnor som propagerar FÖR muslimsk kvinna-man-uppdelning i alla offentliga rum som kämpar FÖR unisex-toaletter och -omklädningsrum

    • Den videon skulle ha smugits ut bland ISis Rekryteringsfilmer. Vilka dårar! Det verkar vara farligare att strida med dessa än att vara deras fiender.

  6. Svårt att sätta sig in i hur en avprogrammerad hjärna (hjärntvättad)
    fungerar.
    De reagerar inte som normala människor gör och har inte de normala mänskliga referenserna och relationerna.

  7. En muslim måste alltid be på arabiska även om han inte kan språket.
    Något annat språk under bön accepteras inte.

Kommentera