Brister om muslimsk förskola fick inte komma ut. Stockholm hemligstämplade rapport

ISLAM. Landskrona kommun fick nobben när man ville veta hur Al-Azharkoncernen skött sig i andra städer. Stockholms utbildningsförvaltning hemligstämplade tillsynsrapporter för att inte röja affärshemligheter.

Då stiftelsen Al-Azhar ansökte om att starta Dalahästens förskola i Landskrona ville kommunen veta mer om huvudmannens bakgrund.

Kommunerna har tillsynsansvaret för fristående förskolor. Då föll det sig naturligt att kontakta Örebro och Stockholms kommuner, där Al-Azhar redan har förskolor.

I Örebro var ingen tillsyn gjord. I Stockholm driver stiftelsen förskolor i Hjulsta och Vällingby. Kommunen har gjort tillsyn på de både förskolorna, senast 2012 respektive 2015.

Men Stockholms utbildningsnämnd ville i februari inte lämna ut tillsynsrapporterna till Landskrona. Att lämna ut dem ansågs kunna ”medföra men/skada för den enskilde”

– Jag blev oerhört förvånad. Första tanken var att överklaga, men i samma veva fick vi de efterfrågade dokumenten från den sökande, säger Anders Grundberg, chef för utbildningsförvaltningen i Landskrona.

I Stockholm hänvisas till att uppgifter om ”en enskilds affärs- eller driftförhållanden, uppfinningar eller forskningsresultat” i fristående verksamheter inte ska vara offentliga enligt lagen.

Läs mer på HD.se

Den muslimska förskolan stoppades sedan av olika skäl i Landskrona. Bland annat var det tänkt att barnen skulle hålla en muslimsk borsbön vid förskolan. Mer HÄR. 

-Pettersson hittade en reklamfilm (från 2011) om Al-Azhar skola i Stockholm. Den hjälper säkert till att bryta segregationen och undervisar garanterat icke-religiöst, i demokrati och jämlikhet…

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.” – Mona Sahlin

Det är småsaker som skiljer vår skola från andra, som att vi serverar halalmat och särar på flickor och pojkar i simundervisningen…

11 thoughts on “Brister om muslimsk förskola fick inte komma ut. Stockholm hemligstämplade rapport

  1. Varför är inte skolinspektionens rapporter om alla skolor hemligstämplade?? Lika för alla!! Fortsätter hemligstämpling av den här typen av ärenden så gynnar det inte regeringen – tvärt om – det ökar bara misstron och eldar på brasan.

  2. Muslimerna har ”köpta” krafter överallt i Sverige.
    Snart dags att sätta pris på angiveri.

  3. Aldrig har svenska folket tillfrågats och heller aldrig har vi fått folkomrösta angående att folkförrädarpolitikerna bakom svenska folkets rygg (antagligen i samförstånd med främmande makt = världsregeringen) bestämt att vi skall betala alldeles för dyrt för att invaderas av dysfunktionella vålds-klankulturer från tredje världen som på kort tid orsakar att vi blir utbytta och ruinerade ,fråntagna våra rättigheter,avskaffande av demokratin och yttrandefriheten.
    Mona Sahlins sataniska avskyvärda ord ; ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.” är i allra högsta grad bevis för ett medvetet och utstuderat planlagt folkutbyte och lands och folkförräderi som världen aldrig någonsin tidigare skådat vad vi känner till.

    • Den kärringen har väl inte ett rätt, otrolig otur med tänkandet samt görandet och låtandet! Kärringen är ju svagbegåvad så klockorna stannar och blommorna vissnar!

      Om alla hens uttalanden och mantran skulle samlas in och publiceras i ett dokument så skulle den etniskt svenska befolkningen med något lite hjärnkapacitet kvar skratta sig fördärvade!

      Maken till svagsint kärring har nog världen aldrig skådat!

  4. Det är mycket som måste döljas i det mångkulturella samhället om verkligheten och lögnen inte skall bli synlig för allmänheten.

  5. Och hur många bevis behövs för att folk ska förstå att de INTE VILL ”integreras” i Sverige. De bygger upp sina parallell-samhällen med svart ekonomi, egna leverantörer mm.

Kommentera