Lösningen på krisen finns inte i Europa

INVANDRING. Tysklands tidigare förbundskansler Helmut Kohl säger i en intervju med tidningen Tagesspiegel att Europa inte har förmåga att ta sig an miljontals migranter. – Europa kan inte bli ett nytt hem för miljontals människor i nöd från hela världen, sa han i ett uttalande som tolkas som en förtäckt kritik av Angela Merkels liberala asylpolitik.

Enligt Kohl står lösningen på flyktingkrisen inte att finna i Europa, utan i de regioner varifrån människor flyr.
Förra året tog Tyskland emot 1,1 miljoner asylsökande från Syrien, Irak och andra länder.

-Pettersson säger att det är självklarheter och obegripligt att 87:an inte inser detta. Vi kan inte ta emot alla miljoner som vill hit, men det värsta är att vi bidrar till att tömma hela regioner på unga män, det är en katastrof för dessa länder…

Kohl anser att det är otidsenligt att enskilda länder agerar riddare

8 thoughts on “Lösningen på krisen finns inte i Europa

 1. Det började med Olof Palme som slutade som DÖD!! skulle det va rätt skulle han dött mycket tidigare han var ett riktigt rödskinn, det går bra när någon annan ska betala kalaset rödskinn!!! han höll Sverige med ett överdrivet skattetryck vilket hemmat utvecklingen i rätt riktning..

 2. Sverige är inte heller dimensionerat för att ösa in hela Afrika/Asien här. Är det så svårt för PK-asen att ta in detta bakom pannbenet?
  Om de är så högutbildade, läkare, ekonomer, ingenjörer, rymdforskare, osv, varför tömma deras länder på kompetens som uppenbarligen behövs bättre där? Är det något som godhets haveristerna kan tänkas, börja tänkas, fundera över?

 3. Nu är ett gyllene tillfälle att hjälpa alla som uppgivit att de är från Syrien att återvända till sitt land.
  Arbetsuppgifter saknas inte och svensk industri kan starta tillverkningen igen .
  Även om det kostar mycket att hjälpa Syrien på fötter så är det ännu dyrare att ha folk som inte har arbete och knappast lär få det boende i ghettoförhållanden.
  Därför bör en plan för hur samtliga flyktingar skall återbördas till det ställe de uppgav att de kom ifrån utarbetas!

  • Björngunnar
   Det låter som en bra plan

   När asylsökande barn (riktiga) från Syrien intervjuas vill de ofta ofta bli läkare. De har sett elände och tänker konstruktivt och har viljan att göra det som krävs om man ska tro just dem. Det märkliga är att ingen verkar vilja bli arkitekt/byggnadsingenjör. Detta kommer de att ha enorma behov av under sin återuppbyggnadsfas. Utbildning där kan kombineras med uppbyggnaden och naturligtvis kommer de även att behöva alka läkare.
   De unga männen är jag inte helt säker på har vad som krävs för studier men hårt kroppsarbete kan nog finnas gott om under uppbyggnad och annat för att bygga upp landet igen.

   De kommer säkerligen att behöva anlita hjälp utifrån och där är det allra viktigast att hjälpa till. Inte genom att förvara människor i Europa där de ändå inte harmonierar sig med sin omgivning.

   • Menar de unga män med våldsamma tendenser som vi fått lära känna närmare på sin vandring gm Europa menar jag.

  • Tanken är god men det finns inte politiker i vårt land som har stake eller förstånd nog att genomföra detta. Det blir dagen barn och deras barn som får försöka ta sig an problemen på allvar. Men tyvärr är hoppet ytterst litet att detta kommer att hända för flertalet blir idag indoktrinerade redan från modersmjölken så de kommer att blir än mer handfallna än större delen av svenska folket har varit under de senaste 40 åren.

 4. Nu har Mutti får kritik av samtliga levande företrädare. Hennes eftermäle kommer att bli scheiße.

Kommentera