”Har Hagamannen påverkat din syn på svenska män?”

HATMEDIA. ”Hur har Engla-mördaren och Hagamannen påverkat din syn på svenska män?” Den frågan ställer sig Aftonbladets Andrev Walden i en krönika.

Aftonbladet

Aftonbladet_Hagamannen

Walden konstaterar att gemene svensk knappast skulle känna sig obekväma om nya grannar – ”en Anders eller en Niklas” – skulle flytta in i trapphuset. ”Är du dessutom man är det än mer osannolikt att du såg dem som någonting annat än avvikare; två sjuka människor i en frisk kultur”.

Han skriver vidare att den mänskliga hjärnan gärna sorterar in människor i olika grupper och att individer ur den egna gruppen, som begår kriminella handlingar, oftare möts med ursäkter och bortförklaringar. Samtidigt gäller inte samma premisser för individer ur ”utgruppen”, menar han.

”Försök föreställa dig konsekvenserna om Englamördaren visat sig vara en man född i Östafrika? Eller om Hagamannen varit asylsökande muslim från Mellanöstern? Hade du varit lika obenägen att dra slutsatser om män som delade deras pigment eller kultur då?”

-Pettersson undrar vad det är för fel på Aftonbladets journalister? När de ska försvara invandring och mångkultur tar de upp några svenska svin. De brukar nämna några, de två ovan, lasermannen John Ausonius, seriemördaren Peter Mangs, massmördaren Mattias Flink, polismördaren Jackie Arklöv och några till för att visa att svenskar begår också vidriga brott. Det har ingen förnekat.

Men då glömmer de några saker. Ausonius, Mangs och Arklöv har invandrarbakgrund, men frånsett det brukar de få ihop under tio galningar som härjat under en tid på 20-25 år.

Medan vi andra får ihop tio galna Mena-invandrare på några månader. Det är en skillnad som verkar svårt för hatjournalisterna på Aftonbladet att förstå. Det är matematik, desto fler invandrare från Mellanöstern och Nordafrika, ju fler grova brottslingar…

Nåväl, såg ni artikeln från januari 2016, den väckte inte så mycket uppmärksamhet och Gina blev så vitt jag vet inte anklagad för hets mot folkgrupp. Detta trots att det finns färre vita män än färgade i världen.

gina dirawi vit man

Tänk, om det i stället hade stått som bilden nedan och är det som många vita kvinnor upplever varje dag, vilket liv det blivit…

gina dirawi svart man

20 thoughts on “”Har Hagamannen påverkat din syn på svenska män?”

  1. Varken Hagamannen eller Englamannen har påverkat min syn på äktsvenska män. Stolpskott, idioter, missanpasslingar eller vad man nu vill kalla dem finns det överallt och har alltid funnits. Däremot har araber (de behöver inte ens våldta, har ett obehagligt och översittaraktigt beteende ändå), somalier och MENA-folk i övrigt och hur de beter sig i allmänhet påverkat min syn på just män från norra Afrika och Mellanöstern. Jag vill inte ens se eländet, än mindre ha med dem att göra! Och nuförtiden kallas ju även sådana för ”svenska män” så där har Aftonbladet missat en aspekt.

  2. Vilken tur att skitpressen har några svenska män att hänga ut. Tänk om de skulle hänga ut alla blattar då finge ge ut extraupplagor.

  3. RÄTTVISA

    Eftersom andra länder skickar sitt bottenskrap till Sverige –
    har vi väl rätt att göra samma tillbaka?!?!

  4. Aftonhorans fåntrattar till ”journalister” förvånar mig inte ett jävla dugg. Det som förvånar mig är att det finns folk som fortfarande köper skiten…

  5. Man behöver väl inte gräva i gamla historieböcker,för att finna spännande händelser i nuet ? Det räcker idag att titta på rubrikerna i PK-pressen,för att få en bild av nya Absurdistan.
    Som ett av många,av nattens importerade kriminalitet,väljer jag ut detta ur Bonnierblaskan HD:
    http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2016/04/09/fyra-ran-i-helsingborg-under-natten/
    Sedan finns de sådana som skakar på huvudet när jag berättar,att jag undviker gå ut efter mörkrets inbrott i mitt Ghetto !

  6. Har Anders Behring Breivik påverkat synen på norrmän? Har Peter Mangs påverkat synen på skåningar?

  7. Vad dom ovanligt tjockskalliga Aftonblads journalisterna inte
    kan få in under pannbenen är att det föds idioter i hela världen,
    även i Sverige, och dom är vi ju tvingade att ta hand om här, men
    vi ska väl för fan inte därför tvingas att ta hand om all världens
    avskräde, där deras första kontakt med landet är att begå brott?
    Till exempel har jag aldrig hört att 8 Svenskar gruppvåldtagit en
    kvinna, vare sig här i landet eller någon annan stans heller?
    Men med importen av dysfunktionella individer från Mena har
    dessa vidriga brott skett ett flertal gånger, men sådant ser
    inte blindstyren på Aftonbladet, då åker skygglapparna på!

    Om Gina Dirawi känner sig så hotad av vita män, så kan hon
    väl flytta till exempelvis Somalia där merparten är svarta, och
    alla blir nöjda och belåtna, hon trivs bättre hos Svarta män, och
    vi blir av med en bortskämd skitstövel som inte är hälften så
    stor som hon själv tror som artist?

Kommentera