13 thoughts on “Klädråd fär våra kvinnliga muselmanska läsare

  1. Utvecklingen har stannat upp i den muslimska världen, inte rört sig ur fläcken sedan år 600 i Medina då en avart till människan fanns, det är ca 1400 år sedan….
    OM bara några decennier har denna avart till homo sapiens förstört EU med korrumperade politikers hjälp, i Sverige främst SOCIALDEMOKRATERNA och ARBETARPARTIET M. men hela 7klövern är medskyldig och förespråkar tyvärr detta jävelskap och vi betalar genom dyra lån för vår egen undergång…DENNA AVART TILL MÄNNISKA BIDRAGSFÖRSÖRJS AV FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH KOSTAR MER ÄN SVERIGES FÖRSVAR PER ÅR!!
    Godhetsapostlarna låter våra egna gamla äta sämre än hundar, de skäms inte ens utan babblar på som de förslagna, samvetslösa bedragare de är!!

  2. Om han jobbade mycket mer på sin egen presentation, nyrakad väldoftande och iförd manligare klädsel än klänning så skulle han inte ha tid att bry sig om kvinnors klädsel.

    • Dom har inte kommit längre sedan vikingarna besökte särkland. Dom flesta vet nog inte vad en nobelpristagare är i klänning landet.

  3. hiyab niqab burqa chahdor chahdri allt den ska blir for svenne horan i snart framtiden
    sen svenne hora hollar tyst

    • Ludde…bra kommentar, – denna ideologi är kriminell och borde vara kriminaliserad för länge sedan….Tänk om ”nazister” skulle utföra terrorattacker och skära huvudet av kristna över hela jorden….! NÅGOT ÄR FEL NÄR SÅ MÅNGA FORTFARANDE STÖDJER ISLAM OCH ISIS MÖRDARE SKYDDAS I SVERIGE OCH SÖKER ASYL HÄR!!!

  4. Varför kan inte skäggen jobba lite på sin överdrivna sexdrift istället för stt tvinga kvinnorna att gå i sopsäckar?!? Männen äger problemet, lös det själva!!

    • Hur går det till när dom fattar tycke för en sopsäck ? Måste dom fråga någon pålitlig kvinna hur det ser ut under sopsäcken ?

Kommentera