Européerna försöker rädda naturen, araberna…

NATUREN. De flyttfåglar som tar vägen över Libanon har inte stor chans att överleva, de skjuts i massor bara för nöjes skull. Storkar och pelikaner, örnar, hökar och vråkar, blåkråkor, härfåglar och biätare liksom små sångfåglar skjuts i enorma mängder. Se bilder av blodbadet i Libanon under förra höstens jakt på flyttfåglar. Och dessa bilder är endast från de idioter som postat sina offer på sociala nätverk.

Och tror du problemen för fåglarna bara gäller Libanon så tänk om. På Cypern skjuts och fångas miljoner småfåglar varje år och i Egypten är det lika hemsk liksom i hela Nordafrika.

I Europa lägger vi miljoner på att bevara naturen och fågellivet, när araberna gör allt för att utplåna, oftast bara för nöjets skull…Läs mer

 

 

51 thoughts on “Européerna försöker rädda naturen, araberna…

  1. För något år sedan publicerade Pettersson detta reportage kring ”våra” flyttfåglar. Själv har jag flera gånger lagt in Live-bilder,från olika nesten nere i östra Tyskland.Så skedde också i år,och med glädje har jag följt familjen Stork,uppe i sitt bo.
    I dag var nästet tomt,och fick i texten besked,att maken till de kycklingar som redan fötts,och där ett av de andra äggen redan knackats hål i,hade
    förolyckats. Olyckan skedd för någon dag sedan,när stork-mannen i boet,flög rätt in frontrutan på en bil.
    http://www.storchennest.de/wp-content/uploads/2018/05/Rettungsaktion.jpg
    Dessa småstorkar får nu hjälp att överleva i ett uppsamlingshem.

  2. Det är så sjukt och vidrigt detta.

    En kommentar från Miljöpartiets ”såprör” vore önskvärt.

    Även en från utrikesministern och PK-hycklaren Margot. ( PK= PostKod )

    • Läste någonstans för ett tag sedan att berikarna spelar fotboll med våra igelkottar.
      Vidriga jä.la as!

  3. Att påstå att Islam är en del av utveckling är lika sinnessjukt
    som att påstå att Stefan Löfven är en stor ledare?

  4. Förr fanns dessa problem även i Spanien och Italien. Flyttfåglar på genomresa fångades i massor nät. Hoppas detta har avtagit åtminstone åt det bättre nu för tiden.

  5. Det är därför jag matar inhemska arter vintern igenom, mesar och titor m.m. cirka 120 kg svartstrimmit solrosfrön går åt varje vinter. Sen kommer invällarna dom är som alla andra, värst är svartvit flugsnappare. Dom jagar ut dom inhemska arterna ur holkarna och tar över på känt manér.

  6. Arabohyran utmärker sig på sedvanlig väg. Nu är träcket här, också.

    Människan, detta avskum.

  7. Viktigast är att vi skydda vargen i Sverige…..synd den inte dra samma väg som storkarna dock. Undra vad MP skulle tycka då.

  8. Var står det att dessa är muslimer? Libanon har 35 % kristna, sak samma för Cypern och Egypten.

  9. Araber borde inte tillåtas ha skjutvapen.
    Inte heller kniv om det finns judar eller kristna i närheten.

    • Araber borde förbjudas att ha händer. Alla både djur och människor skulle gå säkrare.

  10. Maria Ripenberg älskar muslimer och allra mest när dom slaktar / skjuter djur o halshugger andra med fel sorts inriktning, slänger ut bögar från höghus, kastar ut kvinnor från balkonger för hon är minsann inte rädd att bli muslim( ngt hon redan måste vara antagligen)

  11. Jag minns tydligt de ”tysta vårarna” i frankrike för cirka 25-30 år sedan.
    Då fångades det småfåglar på limstickor och dessa grillades, barbariet tog slut för några år sedan, numera så är det fågelkonserter på våren.
    Jag minns även allt skräp i dungar, skogar och utmed vägar, det är inte längre så, ……..skräpet finner jag nu i Sverige.

  12. Jag har förstått att dessa utomjordingar har bestämt sig för att utplåna allt liv på jorden.

    • Araber/muslimer ar SVIN, psykopater och DJURPLAGARE, HALALSLAKT….-detta ar i linje med ett kriminellt arabiskt muslimskt psyke!
      De borde fan i mig utr…..!!!!

  13. Ripjakten som lapparna håller på med är ju samma nöjeslakt, har själv varit med och sett hundratals alt tusen ihjälskjutna på ca 1 vecka.

  14. Denna avart till arten manniska har islam och definitivt nagot i generna som skiljer dem fran den vita manniskan/homo sapiens.
    De kan INTE skilja pa ratt och fel och sankar formaga till empati och samarbete, de ar standigt i konflikt och vill ingenting annat an att skapa krig och kaos.

    • De branner, mordar, valdtar nar de kommer at, psykopatologiskt ar de riktiga psykopater, varre an den varsta seriemordare!

    • Och så frågar ”vetenskapsmännen” sig om det finns liv på andra planeter och om dom besökt jorden??????
      Dom har inte bara besökt jorden, dom har bosatt sig här. Det är bara det att här kallar dom sig för islamister eller muhammedaner.

Kommentera