SD vill skärpa relgerna kring utvisning av kriminella utlänningar

INVANDRARBROTTSLIGHET. På onsdagen debatterade riksdagen ett flertal invandringspolitiska förslag från socialförsäkringsutskottet; migration och asylpolitik, medborgarskap samt anhörig- och arbetskraftsinvandring.

I klippet talar Kent Ekeroth om Sverigedemokraternas hållning i frågan kring utvisning av kriminella utlänningar och pläderar för en motion om att skärpa reglerna, vilket inget av de andra sju partierna är intresserade av. 

 

8 thoughts on “SD vill skärpa relgerna kring utvisning av kriminella utlänningar

  1. Sverige är brottslingarna förlovade land – låga straff som många gånger inte verkar vara avskräckande, försvarar du dig är det risk att du själv blir åtalad, och du kan bli ersättningsskyldig om en inbrottstjuv skadar sig (medans man i USA får skjuta den som bryter sig in).

  2. Klockrent. Tyvärr avviker förslaget från 87:ans fastslagna mission så det går naturligtvis bort. Dessutom är det viktigt för dem att markera mot avsändaren av förslaget.

  3. För vissa av oss är detta en självklarhet – att utvisa brottslingar som inte är svenskar. Vad har de för rätt att komma hit och förstöra och förgöra för oss? De kan ta med sig sin kultur tillbaka till sina hemländer. Vi vill inte ha något med dessa att göra. I sina hemländer kan de slåss och hedersmörda, stena och halshugga – inte här. Detta passar hos grottfolk inte här.

  4. Enligt 7klovern finns bara positivt med massinvandringen, vi som laser Petterssons och Avpixlat m.m. ar nazister, rasister osv….Nordkorea och Sverige har stora likheter nar det galler att ljuga och gora logn till sanning och sanning till logn…

  5. Bra SD. Mera sånt och visa även på orättvisor i invandrarnas favör.
    T.ex. hur stor pension får en nyanländ invandrare i förhållande till en svensk fattigpensionär som så gott som alltid arbetat och betalt skatt eller stannat hemma och avlastat samhället från barntillsyn.
    Svenska fattigpensionärer (230 00 st – 300 00 st) är till största delen kvinnor.
    Får de ensamkommande ”barnen” gratis körkort?
    Osv osv.

    • De flesta ligger pa ca 10,000 efter skatt och ar darmed fattigpensionarer, sakert betydligt fler an 300,000 pensionarer!! PENGARNA HAR GATT TILL ANNAT…..

    • Vilket kön fattigpensionärerna tillhör är ointressant. Fattigpensionärer borde fan inte få förekomma i ett civiliserat samhället som bröstar sig med demokrati, mänskliga rättigheter, social rättigheter, välfärd och bla bla bla bla ……
      Fan jag blir så trött på PK-retoriken.

Kommentera