Miljöpartiet bröt sina vallöften

INRIKES. Miljöpartiets egen revisor, som granskat deras uppgörelse med Socialdemokraterna, säger att partiet bröt sina vallöften, rapporterar TV4 Nyheterna.

– Det är svårt att inte se uppgörelsen som ett löftesbrott, skriver revisorn Karin Johansson i en rapport inför den kommande partikongressen.

Miljöpartiet lovade under valrörelsen att ”aldrig göra det svårare för människor att komma till Sverige”. Men granskningen av uppgörelsen mellan partierna vad gäller flyktingfrågan, visar att den bland annat gör det svårare för asylsökande att få uppehållstillstånd och få hit sina familjer, enligt Johansson.

-Pettersson tycker inte det är en nyhet…

6 thoughts on “Miljöpartiet bröt sina vallöften

  1. Det märktes tydligt att Fridolin och Romson hade kommit överens om att använda sig av ett standardsvar som ursäkt till deras svek, ”..jo men det hade blivit än värre om inte MP varit med i regeringen”

  2. Att mp bröt sina vallöften…vilken skräll.
    Undrar vad sossarnas revisor kommer fram till möjligen att Löven mfl har får låg lön.

  3. Miljöpartiet kan inte lova någonting. De är bara ett pytteparti som råkar sitta i regeringen för att S inte hade egen majoritet. De lovar och de skall minsann ” se till att ” – De kan inte ”se till” någonting, de kan inte lova någonting utan egen majoritet och det lär vi aldrig få uppleva.
    De fick storhetsvansinne den dag de hamnade i regeringen men vi skall snart få ned dem på jorden igen – med båda fötterna och kanske rumpan med.

Kommentera