Sverige blir allt mer likt Nordkorea

Den amerikanska nyhetskanalen CBN jämför Sverige med Nordkorea.

Kanske inte i sin helhet, men klimatet för de i Sverige som kritiserar islam är likt det som förtryckarregimen i Nordkorea utsätter sina medborgare för.

”De som inte håller med om den gängse bilden av hur samhället ska möta invandringen, kommer att få det väldigt svårt”, säger en av kanalens nyhetsankare och tillägger att Sverige på sikt kommer att bli ett u-land. En annan av CBN:s medarbetare är chockad över reportaget och det politiska klimatet i Sverige. ”…man kan tydligen dödas av politisk korrekthet”.

GP

Omvärldens allt dystrare bild av Sverige passar väl in i vänstersocialisternas recept och till dessa hör majoriteten av våra medier som är en stark bidragande orsak till de politiskt korrekta klimat som drabbat vårt land. Glöm ej heller att FN i sitt HDI-index spådde att Sverige år 2030 kommer ligga långt långt ned på listan över länders välfärd och välmående. CBN har nog mer rätt än vi vill veta.

 

14 thoughts on “Sverige blir allt mer likt Nordkorea

  1. Det som är mest skrämmande är att 7-klöverns partiledare och dess väljare inte har förstånd nog att begripa att Sverige är uträknat bland jordens länder.

  2. Ja vad kan man säga mer än ”mitt i prick”, det är exakt så det ser ut, och en stor det av folket sover fortfarande eller sitter klistrade framför Let´s Dance, dom vet heller inte att det Svenska rättssamhället är under upplösning och det på gator och torg våldtas, rånas och misshandlas friskt av asylsökande ensamkommande barn i 30 års åldern, medan den andra delen av folket (ca 2 miljoner svenskar) har vaknat och är fullt medvetna om att det snart är inbördeskrig. Det svenska samhället som för bara 20 år sedan såg helt annorlunda ut är ett minne blott och det kommer vi aldrig att kunna få tillbaka då det nu är försent att göra något åt skiten, och vi blir mer och mer likt Nordkoreas diktatur.

    • Nu är det Melodipestivals tider så nu sitter dom klistrade vid teven och blänger på Mellonen istället.

      • Melodifestivalen ska tydligen använda hjärntvätt av det kända vänsterfolket . Jag kommer inte att titta för det kommer att göra mig illamående av propagandan . Förr kunde man klaga på låtarna den tiden är inte aktuell längre

  3. Den muhammedanska bensärnings-politiken är det som gäller och råder i dagens Sverige, tack vare 7-klövern och 87-an. Pk-median är indirekt också delägare till all fanskap och orättvisor mot svenska folket.

  4. Vad har Nordkorea gjort egentligen förutom fräckheten att försvara sig?
    Vad har Uza gjort, legat bakom eller deltagit isamtliga krig i över 100 år.
    Varför skall då Nordkorea tas som det dåliga exemplet?
    Korea var ett land innan det klövs i två halvor, vem låg bakom?
    Nord gjorde motstånd.
    Man bör fråga sig vem som sprider myten om det obda Nordkorea.
    En annan sak som är bra med det landet är att man inte tar in några främmande raselement.
    Som vanligt slaktas fel gris!

  5. Mordkorea, Burma, DDR; spelar ingen roll. Alla är utmärkta analogier på det svenska samhällssystemet av 2016.

  6. Eftersom Sd. tydligen har lagts ner så finns det inga politiker kvar i Sverige alls.

  7. Javisst har dom rätt,för om den usla Media vi har, hade skött
    sitt jobb, så skulle aldrig dessa två senaste regeringar haft
    en chans att driva landet mot den katastrofkurs som landet
    idag har. Så visst stämmer det med att Media i Sverige står
    på samma nivå som Nordkoreas, och media i det gamla Sovjet.
    Idag ser vi resultatet av att det gamla Stasi i Östtyskland
    försvann aldrig, dom flyttade bara över Östersjön till Sverige!
    Här vimlar det av Stasi agenter!

  8. Inte enbart Sverige står i strålkastarljuset just nu..I Tyskland har gamle Bundeskansler Helmuth Kohl,trots att han knappast mer kan få fram ett ljud uttalat sig.Helmuth vill nu träffa Orbàn från Ungern,för att visa sin vördnad för Ungerns kloka politik kring/mot invasionen av Europa.
    Samtidigt ger detta naturligtvis ett eko hos Merkel,och hennes marionetter.
    Kohl var ju på sin tid,den som avrådde för att nya Führerin Merkel,skulle tillåtas armbåga sig fram till hans tidigare position:
    http://www.morgenpost.de/politik/article207371427/Helmut-Kohls-geplantes-Treffen-mit-Orban-schlaegt-kaum-Wellen.html

  9. Stackars mina barn och barnbarn. Dom kommer att få ärva ett land i upplösning utan möjligheter att göra nått åt det. Jag tjatar på barnen att ska sig privata pensionsförsäkringar. Men dom måste nog också börja spara i sjuk- och tandvårdsförsäkringar också. Det är för djävligt helt enkelt. Myten om ett superrikt Sverige kommer att leda till fördärv. Vi pumpar in pengar i så kallade flyktingar och ger dem, allt en svensk arbetat ihop till, för fritt. Medan jag betalar min sjukförsäkring samt patientavgift, går illegala utlänningar till doktorn för ett spottstyver. Gamlingar som kommer får folkpension utan att ha lagt inte ett öre i försäkringen. Som lök på laxen så minskar SDs väljarstöd. Snart ingen idé att lägga sin röst på dom, utan man får bli soffliggare vid valet 2018

Kommentera