Asylinvandringen har utan tvekan berikat Sverige

INVANDRING. Etablissemanget av politiker, journalister och andra tyckare påstår att asylinvandringen är bra för Sverige. Först var det ingen tvekan om nyttan, nu är det lite tveksamt men alla är övertygande om att det är bra på lång sikt och svensk ekonomi påstås gå som tåget.

De har helt rätt!

Arbetslösheten är ett exempel. Swedbanks chefsekonom Anna Breman konstaterar att 70 procent av arbetslösheten beror på den extremt höga asyl- och anhöriginvandringen. Arbetslösheten ligger idag på cirka 7-8 procent. Räknar man bort den andel som beror på massinvandringen har Sverige en arbetslöshet på 2-3 procent.

Sedan ska vi vara tacksamma för de arbeten asylinvandringen skapar. Arbetsförmedlingen kostar 80 miljarder om året och där jobbar 14 000 personer, på Migrationsverket, som nyligen begärde 60 miljarder EXTRA arbetar runt 7000 personer men hur många hela asyl- och migrationsindustrin sysselsätter tror jag ingen vet.

Det är väl bra att många tiotusentals människor sysselsätts där, annars hade de kanske varit tvungna att jobba i vården eller skolan och det är inget kul begriper alla för där är det kaos och de har en begränsad budget.

Vi får inte glömma våra tolkar. Vad skulle de leva på utan invandrande brottslingar. Nu är det en lysande bransch som femdubblats på tio år. 

Stora delar av restaurangbranschen drivs idag av invandrare, många hederliga, andra med en helt annan skattemoral än normalt och det är tur för det fanns väl inga krogar innan massinvandringen.

Taxibranschen, där det till och med kan vara svårt att få en svensk förare idag, vad skulle vi gjort utan alla dessa förare som inte kan vårt vilda tungomål? Åkte vi inte taxi innan massinvandringen utan att riskera att bli blåsta? Jag minns nog fel.

 

Men vi har i varje fall cykeltjuven Zlatan säger vän av ordningen som inte vet att Sverige tog OS-guld i London 1948, brons i Rio-VM 1950 utan proffs och silver i Stockholm 1958 med proffs. Zlatan är en gudabenådad fotbollsspelare, född i Malmö men förutom fotbollen är han inget vidare föredöme…

 

Så nästa gång någon påstår att mångkulturen berikat Sverige, så är det bara att hålla med. Vad skulle polisen, kriminalvården, rättsväsendet gjort utan invandringen?

Vad skulle vi gjort med alla hundratals miljarder som kunde gått till annat utan migrationsindustrin. Höja pensionerna är dumt, folk ska arbeta. Punkt.

Invandringen är spännande sa Mona, berikande sa Fredrik, beställd sa 87:an brottsligheten minskar vrålar Jerzy…

13 thoughts on “Asylinvandringen har utan tvekan berikat Sverige

  1. Den ständigt pågående kampanjen på temat att massinvandringen är lönsam för Sverige är faktaresistent. D.v.s. det har ingen betydelse hur mycket fakta och argument som presenteras för att förhållandet är det motsatta. Det är lönsamt ändå på något outgrundligt sätt. Ekonomer som Tino Sanandaji, Jan Tullberg m.fl. har dissekerat dessa påståenden och trossatser och kunnat påvisa det ihåliga i dem. De och andra har skrivit böcker om detta. Till ingen nytta, invandringen är lönsam därför att den måste vara lönsam.
    Så sent som idag presenterades en bok i TV4:s morgonprogram av en ”forskare”, Jesper Strömbeck. Han fick föra ut de gamla uttjatade besvärjelserna och göra reklam för sin bok om att invandringen behövs. Med tanke på hur mycket fakta som numera finns tillgängligt om de senaste decenniernas massinvandring och påstådda lönsamhet, senast från Riksdagen Utredningstjänst, så måste bokens syfte vara ren desinformation. Att slå blå dunster i ögonen på godtrogna svenskar. Självfallet ställer då MSM tjänstvilligt upp i lögnens tjänst!
    Inslaget i TV4 kommenteras på ett bra sätt av Tobbe på: tobbesmedieblogg.blogspot.se

  2. Snälla kan ingen skicka Jonas Sjöstedt på en stor sinnesundersökning? Det måste vara något allvarligt fel på karln!

  3. ”Berikningen” innebär islamisering på hög nivå och slöseri på skattebetalarnas pengar.

  4. Ja det är ju tur att vi är invaderade av utländsk krigsmakt i form av utsugare som utplånar Sverige från världskartan, annars hade ju Sverige fortfarande varit ett blomstrande industriland med välmående innevånare och det hade ju varit förskräckligt.

  5. En av anledningarna till att det är så många invandrare som kör taxi är att svenskar kan inte konkurrera på lika villkor. Varför ska taxibolagen anställa en svensk när staten betalar upp till 80% av lönen för en nysvensk?

Kommentera