Vi blev som dom andra : Miljöpartiets väg till makten

Ett citat ur boken Vi blev som dom andra : Miljöpartiets väg till makten

Sid 292. ”Han (Gustav Fridolin) var särskilt nöjd med utnämningen av Mehmet för representationen av en troende muslim i regeringen. Mångfalden var så viktig för Gustav Fridolin att han inte hade bestämt sig för att kandidera till språkrör förrän han visste att Mehmet Kaplan inte skulle ställa upp. En troende muslim som partiledare hade varit viktigare för Sverige än att han själv fick bli, resonerade han”

12 thoughts on “Vi blev som dom andra : Miljöpartiets väg till makten

  1. Ja och den Svenska skolans haveri måste väl glädja denne
    lille valp till politiker, den skola som han skröt om att han
    skulle få ordning på efter 100 dagar, men hela MP är
    ju befolkat med verklighetsfrämmande figurer som verkar
    suga i sig ett vitt pulver varje morgon
    med figurer som han själv Åsa Romson,Maria Ferhm och
    en del andra flummare är Sveriges kurs säkrad till ner i
    avgrunden!

  2. När politiker kan misstänkas ha tagit skada av drogmissbruk och detta menligt påverkar omdömet borde det finnas tekniker för skademinimering inbyggda i vårt politiska system. En sådan teknik vore att ersätta dem med konstaterat friska individer och omplacera dem till uppgifter där deras omdömeslöshet inte kommer att få konsekvenser för andra medborgare.

    Maria Ferm har enligt egna uppgifter nyttjat droger? Dessa kan ha påverkat hennes centrala nervsystem på ett mindre tilltalande sätt? Om detta är orsaken till hennes brist på omdöme eller inte är upp till MP samt regeringen och i förlängningen riksdagen att hantera?

    Inför undersökningsplikt av politikers mentala status. Reinfeldt och Ferm är två exempel på människor vilka genom att få tillgång till korrekta medicinska behandlingsterapier skulle kunna bidragit till samhället på ett gynnsammare sätt än det vi nu ser.

    Med avsaknad av själviinsikt kommer de att fortsätta sin olyckliga bana som vilsna sökare om de inte får hjälp. Den ena ser inte hur samhället bryts ned och den andra vill ha ett konstant flöde av ökande belastning. De verkar ha svårt med gränsdragning, svårt att se att gränser har en given plats i livet. Två vilsna sökare som gärna kan få prova på invandring själva. Vandra gärna in i nåt annat land. Det får finnas en gräns för hur dumma människor ska tillåtas vara på offentligt finansierade befattningar?

    • I reklamen ingår olika stereotyper och det är väldigt beräknat.

      Men var är det idag mest typiska för en ICA-butik? Entré-vakten finns inte representerad? Blir det nästa roll att besätta.

      Det finns en vit medelålders man som framställs som korkad
      Det finns en vit ung man som framställs som ännu mer korkade finns en vit homosexuell man
      Det har funnits med en med downs syndrom
      Det finns en vit ung tjej med som också är lite korkad
      Så kommer en lite mindre vit (mera brun?) ung man

      Kommer han att vara korkad också?
      Eller hur är upplägget för att göra ica-affären till det bästa alternativet för så många som möjligt?
      Kommer han att berätta om vad han gör här?
      Kommer han att ta upp vad som händer på våra simhallar?
      Kommer han Att vara den som alla ska tycka synd om?
      Kommer han att vara den smarta person som politiker byggt upp en illusion om ska finnas någonstans bland alla dessa massor?
      Är han anställd med stödsystem från arbetsförmedlingen? Hur resonerar Ica-Stig kring detta? Och kommer priserna för kunderna i sådana fall att sänkas eller stoppar Stig pengarna i egen ficka?

      Är Abbe en Tabbe?

  3. Han vet inte vad han pratar om eftersom han som vissa andra politiker inte förstår vad islam är och vad dessa muslimer vill och har redan lyckats med i vissa förorter. Dessa politiker kommer aldrig att lyckats stävja denna vålds islamisering i dessa landsdelar .Risken är att Fridolin kommer att fatta detta försent och då har vi flera inbördes gerillakrig i Sverige med terror som inte går att stoppa . Våran polis kan man inte räkna med idag ,inte heller vårat försvar. Och titta vi har redan glömt bort terrorn i Bryssel och Paris detta kommer att eskalera är jag rädd för ,det gäller inte att vara på fel plats vid fel tillfälle.

  4. Bevisar ju återigen vilken fullständig jubelidiot Fridolin är. Han har inte fattat ett dugg och är helt ur takt med det SVENSKA folket vill.

    • Han passa till samma gäng som förespråkar incest och nekrofili.
      De är avlad utav 60- 70 tals flum generation

Kommentera