L : ”Kommunerna måste riva bort skygglapparna”

INVANDRING. Liberalernas riksdagsledamöter Birgitta Ohlsson och Roger Haddad anser att kommunerna gör för lite för att motverka terrorism. De skriver i en debattartikel på SVT Opinion att Sverige, med 300 personer som anslutit sig till IS, är ett av de EU-länder med flest terroranhängare per capita.

svt_terrorism

L-politikerna skriver att kommunernas roll är viktig när det gäller att förhindra rekryteringen till terrorgrupper. De beklagar att man från kommunalt håll delat ut pengar till föreningar eller församlingar som spridit våldsbejakande åsikter.

”Det är dags att riva bort de kommunala skygglapparna en gång för alla”, skriver Haddad och Ohlsson. ”Vi förväntar oss att samtliga svenska kommuner tagit fram lokala strategier innan 2016 är slut.”

-Pettersson tycker att Ohlsson och Haddad är bra fräcka. Först medverkar de båda liberalerna till att släppa in tiotusentals unga män utan giltiga id-handlingar sedan tycker rikspolitikerna att kommunerna ska ta ansvar för att en del av dem blir terrorister.

19 thoughts on “L : ”Kommunerna måste riva bort skygglapparna”

  1. Kan väl bara tillägga, att ”skygglapparna” rycks betydligt oftare inom travet, än inom politiken.

    Det borde faktiskt vara tvärtom.

  2. Att det är dom politikeråsnor som dom själva är, som är
    orsak till att dessa dårar har kunnat etablera sig här lotsas
    dom inte om? Nu när verkligheten börjar att klarna för dem,
    den verklighet som SD beskrivit och varnat för, ja då försöker
    idioterna att skylla på andra. 7 klöverns politiker är verkligt
    ynkliga figurer, och Birgitta Olsson är en av dom ynkligaste!
    Kan inte hon med den stirrande blick hon har injaga lite
    skräck i medeltidsfigurerna. Jag tror att om dom som var
    politiker på 50-60 talet sett vad deras eftertädare åstadkommit
    med landet så hade dom vänt sig i sina gravar!

  3. Birgitta Ohlsson, fy attan vilken subba! Hon som på en nationaldag talade om att ”bevara Sverige blandat”. Hon har även uttryckt att ”avskaffa Sverige”. Avskaffa Birgitta Ohlsson!

    Hon är dessutom ett lydigt verktyg för NWO, NATO-förespråkare och gift med en jude. I slaskblaskan sexpressen skrev hon på nationaldagen 2001:

    Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis.

    Hon är alltså är en stark vapendragare av den sionistiska världsordningen med världsregering, världspolis och utan självständiga nationer.

    En till i ledet för hängning som landsförrädare…

  4. Hur det kan finnas 1 väljare som har förtroende för en politiker som B. Ohlson är sannerligen märkligt.

  5. Det var Birgitta Ohlsson som förespråkade att Mona Sahlin skulle bli expert på terrorism. De var på bild där Birgitta sa, att detta var det bästa hon gjort. Nu skulle allt bli bra och alla skulle bli snälla. I praktiken var det för skattebetalarna en dyr vängåva kompisar emellan och förlorade år för terroristbekämpningen.

  6. Kärringen ser förvånad ut.
    ”Vadå? Terrorister?
    Det hade jag inte en aaaning om!”

  7. Glöm inte detta citat…
    ”Liberalism is the ideology of Western suicide.”
    James Burnham

Kommentera