Om du vill förstå vad som hände i Bryssel – läs Koranen

I följande video diskuterar George Igler om den typ av informationskrig som islam för mot västvärlden. Det rörliga kriget – de militära aktionerna från den Islamiska Staten plus attackerna i form av massterrorism, den senaste som hände i tisdags i Bryssel – är bara en liten del av det totala kriget. Informationskriget är utan tvekan den viktigaste fronten i konflikten.

Igler uppmanar sina åhörare att studera muslimska skrifter och lag för att bättre förstå vår fiende och för att effektivt kunna motverka honom.

George Igler är direktör vid Discourse, ett institut som studerar samvete och risk i Europa. Discourse är registrerat som en icke-vinstdrivande organisation.

 

 

5 thoughts on “Om du vill förstå vad som hände i Bryssel – läs Koranen

  1. En annan omdaning av vårt land och urgamla kultur,får nu modifieras p.g.a. den nya befolkningens sedvänjor.
    För en tid sedan skrev jag här på bloggen hur man högg bort all vegetation i mitt ghetto.De vackra syrenerna,och alla buskar fick ge vika,för som man uppgav ”de samlar bara skit”… 🙁
    I dag läste jag följande länk från inbrottsvågen under Påsken,och i slutet av artikeln kom kanske själva orsaken till röjningen.Polisen råder alla att hugga ner sina häckar,och skapa öppna landskap:
    http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2016/03/27/mangder-av-inbrott-i-pask/

    • Allt kostar då drar vi av även den kostnaden i vår deklaration, tillsammans med larm, kameror, spray, järnjalusier, järnportar, murar och förstärkta dörrar.

  2. Jag tittade på ett TV-program som handlade om jakten på ursprungsbibeln. Där påstod någon professor att dom hittat ett stycke där det stod ” satans tid är över”. Det är inte så! Han bytte bara namn från Satan till Muhammed,

  3. Nu får vi se när Kalle Anka-regimen tvingas börja ro i Syrienfrågan…
    I går träffade en hög fransk delegation in hos Assad i Damaskus.
    I reportaget rosades Syriens ledare,av de franska diplomaterna.Besöket skedde sedan Palmyra återerövrats av regeringsarmèen och IS tvingats fly österut…Troligen har åter Absurdistan och dess 7-klöver,satsat (liksom i Ukraina) på fel häst !I Le Monde finns ett reportage från träffen:

    http://www.lemonde.fr/proche-orient/article/2016/03/28/avec-la-reprise-de-palmyre-le-regime-assad-s-offre-une-victoire-militaire-et-mediatique_4890927_3218.html

Kommentera