Exklusivt HVB-hem säljes

INVANDRING. Ramshöjdens boende i Degerfors är ett hem för er som vill bedriva en verksamhet som lägger tyngdpunkt vid kvalité istället för kvantitet. Fastigheten är i nuvarande form godkänd av kommunen att bedriva verksamhet i form av integrationsboende för ensamkommande flyktingbarn. 4-5 boende med 2 dag personal och 1 natt personal.

 

Vid överlåtelse finns det även möjlighet att överta möblering och köksinventarier i form av ett komplett boende för den godkända verksamheten.

Fastighetsbeskrivning: Villan är i stort sett helrenoverad under det senaste året med bland annat nya ytskikt, nytt kök och nytt värmesystem. Likaså är alla vitvaror nya och villan är varudeklarerad. Till villan finns det ett garage med plats för 1 bil. Poolen är 4,5 x 9 meter och perfekt att svalka av sig i efter en stund i bastun.

Boarea: ca 190m2
Tomtarea: 1498m2
Bostadstyp: Friliggande villa
Driftkostnader: ca 30000 tkr/år
Byggår:1959

Pris: 2 900 000 kronor

Annonsen på Blocket  och på Hemnet

-Pettersson undrar om det inte är farligt med pool, de unga ljugande desertörerna brukar inte vara simkunniga…

10 thoughts on “Exklusivt HVB-hem säljes

  1. Är det möjligt att köpa boendet och använda som återvandringsboende och förvara de unga läkarna och forskarna tills deras hemresa ordnats?

  2. Snart inte lönsamt driva asylboende. Många har bitit sig i tummen.
    Bert kommer få problem när hans snart blir tomma.
    Har dock tjänat in dessa pengar många gånger om. Gäller sitta på i 1:a vagnen.

    • Korrekt, våra skattepengar går till giriga asylbaroner som spelar humanister, men i själva verket ser de ”barnen” som inkomster. Inga känslor. Inget sånt. Snuskig girighet och ett svek mot sina barn och barnbarn.

  3. Till fastighetsägare!
    Ring Anticimex och SANERA.

    Har ni handlat på Coop,Ica Willys,? Kolla mellan fingrarna efter skabb?
    skabb finns på kundvagnarna.

Kommentera