En ny sorts poliser

Tidigare har vi blivit begåvade med ”Dialogpoliser”, arabisktalande poliser, poliser på våra akutmottagningar och alla andra pseudobefattningar som inrättats på skattebetalarnas bekostnad för att ”serva” alla våra nyanlända.

Här nere i Västra Götaland har vi nu fått ytterligare en sorts poliser, nämligen Migrationspoliser. Avsikten är att dessa ska åka runt på olika asylboenden för att se till att allt är lugnt och på så sätt verka förebyggande, dvs ungefär som de kvarterspoliser som vi vanliga medborgare numera inte ser röken av eftersom de har fullt upp med att hantera alla bråk som sker på alla asylboenden.

De nya poliserna ägnas en hel sida i en av våra lokaltidningar. Nästa helsida i tidningen ägnas åt alla bråk som varit på asylboendena i regionen den senaste tiden så det verkar inte som om Migrationspoliserna lyckats fullt.

Lusharpan tycker att det hela påminner om en gammal film med Arnold Schwartzenegger, ”Dagissnuten”. Nu är bara frågan när vi ska få sådana också, för att inte tala ”Pensionärspoliser”, ”Kvinnofridspoliser”, ”Ungdomsrånspoliser” och annat som vi vanliga svenskar har ett så stort behov av i vårt nya mångkulturella samhälle. Det är kanske till det som Rikspolischefen tänker använda de 700 nya tjänsterna som nu är under rekrytering.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

6 thoughts on “En ny sorts poliser

  1. Ulhan använd kondom när du kn–l–l–a–r din sharmota.VI VILL INTE HA INAVEL I SVERIGE!

  2. snart eran polis ska byts till shariya pazdaran moral polis de bli slutt av ert dolig moral

  3. Pensionärspoliser kommer nog om kanske 30 år. Då är gamla svenska och europeiska pensionärer i minoritet och ickeeuropeiska pensionärer i majoritet.
    Tur att jag inte lever då!

  4. Att hoppas på polispoliser som tar hand om olämpliga polischefer är kanske att sätta ribban för högt i detta mångkulturella helvete…där idioterna vanstyr landet!
    Janne

  5. Skånes passkontor är överbelastade och väntetiderna långa. På vissa orter kan man få vänta upp till två månader.
    – Vi klarar det inte längre, säger Stefan Stahl på passpolisen i Lund.

Kommentera