Muslimska protester mot IS

Det är inte 1:a april, men…

…det arrangerades faktiskt en manifestation i Stockholm mot mördargruppen IS idag och arrangörer var Sveriges Muslimska Råd. Ett bra, nödvändigt och efterlängtat besked, men uppslutningen var väl så där måste man tillägga…

Skärmklipp

22 thoughts on “Muslimska protester mot IS

  1. Muslimer? Vet väl ej om vår Demokrati! Fråga Fähunden Allah? Först Ren idiotiii!!

  2. Tittade på Muslimska Rådets sait.
    De skriver att känner djup sorg för dåd som tog så många oskyldiga liv.

    Borde det inte låta att så många människors liv?

  3. Snacka går muslimska lögnhalsar mot isi som synes existerar det inte några moslimer som är emot isi. Endast en fet muslimsk lögn.

    FAKTA alla muslimer står bakom dessa onda handlingar och sponsras genom alla godtrogna som välkomnar denna islamska pest..
    Exakt som Trump läser upp för Americanska folket om den skadade ormen som bad om hjälp som kvinnan tog till sin barm värmde mata såg efter skadan så den läkte, ormen måttade och bet med sitt gift kvinnan fråga ormen varför bet du mig när du vet att det är dödligt gift jag har hjälpt dig ju, ormen svarade du viste att jag var en giftorm
    när du räddade mig sa ormen och kvinnan dog.
    Detta är tacken för att vi släpt in islam ett dödligt vett. Exakt som Donald Trump berättar.

    .

  4. Har sett dessa hucklekärringar och hucklegubbar demonstrera för något år sedan, SKRÄMMANDE att se dessa spöken som INTE HAR I MITT LAND ATT GÖRA, – DE KAN RESA HEM DIT DE HÖR HEMMA!!

  5. Lustigt nog så finns det *inga* personer på trottoarerna. För fotot är väl taget på dagen och inte en tidig sommarmorgon? Jag hittar inga som helst referenser till den demonstrationen på nätet. Vilka skulle vara så korkade att de lägger en demonstration på *Långfredagen*? Det hade varit mindre korkat att lägga den under de andra dagarna av påskhelgen eller vänta till nästa helg, då det är lönehelg.

    Slutsats: Demonstrationen har aldrig ägt rum och alltså är detta bara smutskastning.

    Exempel på muslimer som protesterar mot Daesh finns det gott om, bara man vill veta:

    Kurder på Arlanda (2014-10-07):
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/article19655689.ab

    Pressmeddelande från Sveriges Muslimska Råd (2016-03-23):
    http://www.sverigesmuslimskarad.org/nyheter/111-sveriges-muslimska-rad-fordomer-terrorattacken-i-bryssel

    Kurder m.fl. i Göteborg (2014-10-12):
    http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2515441-stor-demonstration-mot-is-i-goteborg

    Kurder i Örebro (2015-07-23):
    http://www.svtplay.se/klipp/3127983/demonstration-mot-is

    Och detta är bara en enkel sökning.

    • IS betraktar kurder som sina fiender och har dödat många av denna folkstam.
      Ingen som helst moralisk ideologi bakom kurdernas demonstrationer – endast egenintresse.

    • Detta är visserligen ett skämt hämtat från Facebook, men sanningen råkar vara den att muslimer i allmänhet drar sig i det längsta att kritisera andra muslimer då det oftast mynnar i blodsutgjutelse och för att man ser grandet i andras ögon än bjälken i det egna.

    • Bara dessa Kurder demonstrerar..
      Dom demonstrerar mot allt. Inget land, Turkarna, taskig mat, trasiga leksaker. Dom kan inte tas på allvar.
      Glad Påsk……..men du firar väl inte Påsk 😕

  6. Renovera de Polska sommarläger igen, och låt dem välja mellan kollo i Polen eller åker hem till sina hemländer vare sig de ha Europeiska medborgarskap eller inte.

  7. Jag tror inte på dessa muslimer, de försöker bara rädda den ”fredliga” jihad de alla deltar i.

  8. ”Den som tiger – samtycker”
    gammalt svenskt ordspråk. Stämmer ofta men inte alltid.

    • Fr a stämmer det inte för muslimer, dom samtycker inte till nånting om det inte är till deras fördel. Sprida sitt religiösa hat och tömma västvärldens välfärd på resurser.

  9. Muslimer överlag verkar ha svårt att ta ställning och inställningen varierar diametralt beroende på vilken som ställer frågan.

    Om man tittar på muslimer i England så vill de flesta ha sina egna lagar, sharia. Men om en otrogen frågar varför de bor i England så säger de att de naturligtvis följer engelska lagar.

    Man kan kanske se det så att de vill leva i väst med dess fördelar, inte minst ekonomiskt, men de vill att islam ska styra inte bara muslimer utan alla där boende.

    Mycket ologiskt om man inte lyssnar på de imamer som nu predikar att de snart har ”tagit tillbaka” sina gamla område i Europa och kommer att skapa fred och framgång igen när alla bli muslimer.

    Eller så är det en gardering – de är väl förtrogna med vad som händer dem som muslimer om de skulle välja ”fel” sida.

    • Det är svårt att förstå att detta är en religion som påbjuder lögner. Kalla det kulturkrock men så tänker vi inte i resten av världen. Det du hör om den här religionen är alltså inte relevant. Det som står i koranen är det enda du kan lita på.

    • De kan inte både äta kakan och ha den kvar. De ekonomiska fördelar de utnyttjar kommer sig av avsaknaden av sharia och stenåldersinställning i allmänhet. Om de fick igenom sharialagar skulle de inte kunna vegetera på välfärdssystemen då det inte fanns några att vegetera på.

Kommentera