Särskilda boenden för icke-muslimer


Det har under en längre tid påtalats att såväl kristna som sexuellt avvikande trakasserats och hotats på asylboenden.

Diskussionen om separata boenden för dessa minoriteter har förekommit, men avvisats av Migrationsverket. Efter både nationell och internationell uppmärksamhet, väljer Migrationsverket att nu backa och inom kort kan vi få se asylboenden där asylsökande kan känna sig trygga från muslimska trakasserier.

Det är väl det här som kallas importerade konflikter och det som knappast förvånar är att muslimer tvingar andra religiösa grupper på flykt, liksom sexuellt avvikande. Precis som i hemländerna m.a.o.

SvD


15 responses to “Särskilda boenden för icke-muslimer

 • Peter Skoglund

  Apropå att göra skillnad på och curla………….

  ”Curlande samhälle odlar fram fler ”offer”

  ”I stället för att barn och unga ser skolan som den fantastiska möjlighet den är anser många att den är ett hinder. Något att navigera sig igenom med minsta möjliga ansträngning.

  Det är ingen slump utan ligger helt i linje med signalerna från samhället i stort.”

  Utmärkt skrivet av Josefin Utas, taget från Dagens Samhälle.

  http://www.dagenssamhalle.se/kronika/curlande-samhaelle-odlar-fram-fler-offer-23633

  Gilla

 • Boris

  Nej, det finns ingen diskriminering mot muslimer i Sverige, allt är bara en enda stor PK-bluff.

  Muslimerna gräver sin egen grav.

  Gilla

 • Boris

  Sverige, kalleankalandet med kling & klang polisen samt deras sjuka politiker får gärna också emigrera tillbaks till medeltiden
  .
  När ska svenska folket vakna för att det ska ta hus i helvetet och gemene man protestera mot detta vansinne som våra politiker, islamkramarna bedriver?!
  Är det kanske när spriten på systembolaget tagit slut?
  Korkade folkslag.
  Naivitet är bara förnamnet.
  Fortsätt ni och sov er törnrosasömn fram tills ni får en koran uppkörd i rövhålet och vips så har ni konverterat till Islam mot er vilja, fredens och kärlekens religion, in my ass.

  Jag längtar fram till den dagen då Stefan SABUCH RAAQIM Röven och han gelikar står inför krigsrätt och är redo för arkebusering.

  Den dagen kommer jag fira regällt med god mat & dryck.

  Gilla

 • Det blir bara värre och värre

  Det förefaller bara som om muslimerna vill skjuta fram sina positioner ytterligare på svenskarnas bekostnad.

  Gnälliga somalier som vill flytta till storstäder finns det i hela Sverige.

  Muslimerna kräver alltid mera resurser,muslimer dessa vidriga varelse .

  Röven och hans kriminella gelikar arbetar illojalt mot landet ,i ett sunt fungerande samhälle hade han avlivats för nationens bästa.

  Gilla

 • Argus

  Det borde istället vara särskilda boenden för muslimer med stängsel, taggtråd och vaktpost.

  Gilla

  • dave

   Tänkte mer att Sverige och Europa skulle köpa in utrangerade oljeborrplattformar och placera i atlanten eller annan lämpligplats.

   Gilla

 • Eric Sandström

  Och Sverige viker ner sig som vanligt! Om inte muslimer kan acceptera vanligt folk, på förläggningar som vi vanliga betalar för, då bör dom söka sig någon annan stans! Vi vanliga människor vill inte ha er här om ni inte kan anpassa er…

  Gilla

 • dave

  Lägg ner migv och sätt igång deportationsverket. Pronto!

  Gilla

 • Gullan

  Med facit i hand kan vi konstatera att Sverige blev ett sämre land med massinvandringen. Är det nån mening i att plöja ner ännu mer pengar i idiotprojekt av den här typen? Är det inte billigare och bättre att kasta ut dem?

  Gilla

 • mari

  Detta har Bert Karlsson påpekat och önskat under en lång tid. Det var längesedan jag hörde honom säga att man måste dela på muslimer och kristna. Det fungerar inte annars. Upplagt för bråk mm. Bert som äger flera boenden borde väl veta detta. Varför avslog migrationsverket? Var det bara för att det var Berts förslag? Lika barnsligt som att avfärda alla förslag från SD för att lite senare återuppliva dem som sina egna!??!
  Sandlådenivå även på migrationsverket kan man ana. Man behöver inte tycka om Bert men man kan lyssna – han har en hel del bra att säga och föreslå.
  Jag är inget Bert-fan men uppskattar kunskap och verklighetsförankring.

  Gilla

  • Falköga

   Jag håller inte med om överheten menar allvar med integration. Det får inte bara gälla att svenskar ska tvingas integreras med alla och envar för att inte hudflängas som rasister. Men tydligen så är Migrationsverket nu berett att vika sig även på denna punkt för hot från islam. Stackars kristna svenskar som bor i närheten. De lär inte få någon hjälp.

   Gilla

 • Tomas O'Maely

  Muslimerna visar även i det här avseendet hur svårt det är för dem att vistas med andra.

  Gilla

 • Urinvånare

  Borde inte muslimerna överösas med ord som rasist, vad har ni för värdegrund, vad har ni för människosyn ? Från den humanitära stormaktens PK elit nu ?

  Gilla

 • eva

  Det här var väl inte riktigt den solskenshistoria vi förväntat oss. Etablissemanget utmålar ju alltid framtiden i det mångkulturella samhället som ljus och berikande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: