12 thoughts on “Jimmie Åkesson

  1. Min teori är att Stefan Löfven och hans gelika känner flåset från SD i nacken eftersom SD är på stark frammarsch.

    Islams framtid i Sverige är mörkare än den svartaste negern man kan hitta i Afrikaland.

  2. Konstigt att inte SD har 100 % av rösterna det enda partiet som tänker på oss riktiga Svenskar. Medan 7klövern satsar allt på analfabeterna……….

  3. Jimmy Åkesson kommer med oerhört starka argument som är starkt förankrade i verkligheten, – början är väldigt bra när Jimmy förklarar för Jan Björklund att 500.000 flyktingar kommer att kräva ett gigantiskt dyrt bostadsbyggande, vuxna kan INTE bo i baracker naturligtvis….Jan Björklund kommer med de vanliga flosklerna om rasism och att SD alltid skyller på invandrarna….När Björklund kallar dessa 500,000 för nya svenskar sänker han sin trovärdighet….
    DETTA ÄR VANSINNE….-människor som kommer hit utan minsta kontroll som under Fredrik Reinfeldts 8 år och som räknar med att bidragsförsörjas, – de flesta av dem efterfrågas INTE på Arbetsmarknaden….
    FY FAN FÖR DESSA NOLLOR TILL POLITIKER….-STARKT JIMMY, DU TRYCKER TILL KARL PETTER THORWALDSSON REJÄLT OCKSÅ!!

  4. Förstår många är otåliga och inte tror det händer något i SD.
    Kommer snart se resultat. Utbildningar m.m.
    SD har svårt få ut sitt budskap, och SVT gör allt för dem inte skall komma fram.
    Kommer inte hjälpa. Trägen vinner alltid. Folk vaknar. Tror inte alla är su dumma och går tillbaka till sina gamla partier?

  5. Åkesson tappar för att han inte syns och hörs. Hörs du inte, syns du inte finns du inte. Varför ligger inte Åkesson på som en igel om att Löfvén kopierar SDs politik, varför för inte Åkesson fram hårdare krav, varför finns inte Åkesson

  6. Jimmie Åkesson är retorikens mästare! Ingen av de andra partiledarna kommer i närheten av Jimmies retorik, de är inte ens nära!

    Jimmie låter de andra debattörerna falla på egna fullständigt idiotiska frågor och påståenden!

    Jimmie är värd varenda krona som betalas ut i lön till honom, medan Löfven inte ens är värd riksdagsarvodet hen får ut!

    2018 Jimmie som statsminister!

    Någon av de andra partiledarna måste ju ha något suntförnuft kvar och förstå att om man fördömer tankar, handlingar, ideologier och kallar det för fashistiskt, nazistiskt, rasistiskt och främlingsfientligt så kan man ju självklart inte veckan efter övergå till att anamma de fashistiska, nazistiska, rasistiska och främlingsfientliga tankarna, handlingarna och ideologierna! Självklart har alla deltagare i sjuklövern som accepterar övergången till det som de tidigare fördömt som fashistiskt, nazistiskt, rasistiskt, och främlingsfientligt förstått att trovärdigheten är totalt förbrukad hos väljarkåren!

    Det var viktigare för deltagarna i sjuklövern och framförallt för Stefan Löfven att utestänga Sverigedemokraterna från inflytande i asylpolitiken!

  7. Det är patetiskt att sju klövern idag genomför en politik som man
    ogenerat stulit från SD ,och som man för en kort tid sedan
    gapade om att den var rassístisk, det visar bara att sju klövern
    består av en samling skitstövlar som bara snackar skit?

    • Kan ju vara så att asen bara ”lånar” SDs politik. För att sen återgå till samma invällar politik igen. PK-soporna kan man inte lita på tyvärr.

  8. Jimmie Åkesson är den svenska politiker med den överlägset bästa retoriken. Å andra sidan är det lätt att debattera när man har rätt hela tiden men det är långt ifrån hela sanningen.

    Det roliga är att nästan alla de andra stjäl oblygt ifrån honom utan att nämna var de hörde det först.

  9. Samma tjafs som vanligt men Jimmie vinner poängen. Belinda är nog en av de sämsta intervjuare TV har. Vänstern lyser igenom och man kan tro att hon är ”blond” under det röda håret. Stefan Löven är ett hot mot oss alla. Har sagt det förut men kan säga det igen – Han är lika farlig som Olof Palme var. Har kanske FN generalsekreterar posten i sikte precis som honom. Strax därefter kommer Wallström. Hoppas att Svenskarna inser hur läget är och hör, verkligen hör vad det är idioterna säger.
    Vi kan vara glada att det finns en Jimmie Åkesson som orkar att ”slåss” med dem. Orkar att fightas med pressen varje dag. Orkar ta emot skit varje dag. Häng i Jimmie – det är snart din tid.

    • Hundratals och åter hundratals väljare går varje månad över till SD och de dumma idioterna i 7-klövern förstår inte varför.
      Det samlade IQ värdet hos 7-klövern är snart uppe i ett ( 1 ).

Kommentera