Invandrare hotar, Sverige ber EU om hjälp

INVANDRING. ”De utgör flera potentiella risker för inhemska arter, konkurrerar om utrymme och resurser, de kan korsa sig med lokala arter och producera hybrider, som vi inte vet kommer att vara lönsamt eller inte”

Det svenska miljödepartementet lade i fredags fram en begäran till EU om att lista amerikansk hummer från Maine, New England, USA som en art som hotar det inhemska och därmed förbjuda import av levande djur.

Miljödepartementet menar att ett större bestånd av amerikansk hummer i svenska vatten skulle kunna utrota den europeiska hummern.

Enligt Miljödepartementet har mer än 30 amerikanska humrar hittats längs Sveriges västkust de senaste åren och de kan bära sjukdomar och parasiter som kan sprida sig till den europeiska hummern och resultera i extremt hög dödlighet.

Mer på The Guardian

-Pettersson tycker det är märkligt att vi ska skydda svenska humrar men inte svenska människor. Kanske får våra efterlevande i framtiden gå på museum och titta på uppstoppade blonda, blåögda människor och lyssna på att de skyddade naturen men inte sig själva…

9 thoughts on “Invandrare hotar, Sverige ber EU om hjälp

  1. Mångfald javisst men den genetiskt etniska svensken ska utrotas från jordens yta! Den genetiskt etniska svensken har liksom inget värde och ingen kultur som är tillräckligt spännande enligt PK patrasket!

  2. Artikelns sista stycke är högst relevant!

    Att PK-iterna förbjuder oss att tänka/ge uttryck för detta – avslöjar deras onda agenda.

  3. Jo, när det gäller humrar är alla inte lika mycket värda! Det är oerhört naivt att bry sig om humrar och att hästar ska ha pass men släppa in människor som kommer att förstöra Sverige och att blonda och blåögda människor blir utrotade.
    De har sin islam, en totalitär ideologi som förespråkar diktatur genom terrorism och mord vilket vi såg exempel på igår, vår människosyn måste förändras till det bättre så att vi värnar vårt eget folk, det är ETISKT rätt och gynnar våra framtidsutsikter mycket bättre.
    De kan behålla sin islam men de har inte i Europa att göra utan ska vara där de hör hemma i mellanöstern.

    • För att de är ”livsmedelsproducerande” djur och det är förbjudet att använda köttet som livsmedel om vissa medicinska preparat nyttjats till hästen. Det är alltså i första hand för människans skull. Detta därför att risken för skador på människor ska undvikas/förhindras.
      I passet måste använda läkemedel dokumenteras.

  4. Tur att hummrar inte kan åka tunnelbana, då skulle vi alldrig ha blivit av med dom.

  5. Värre är det med sju klövern gäst parasiter som håller på döda vårt samhälle.

Kommentera