Hatmedia tar berättelserna till storslagna höjder

HATMEDIA. Sydsvenskan tar politisk korrekthet till episka höjder. Pixlar bild på efterlyst terrormisstänkt från attacken på Bryssels flyplats.

I A-delen av dagens Sydsvenskan finns en artikel med rubriken ”Massivterroristjakt i Europa”. I artikeln finns en pixlad bild på en person som som flydde från gårdagens terrorattack på Bryssels flyplats. Samma bild återfinns opixlad på omslaget till dagens pappersupplagor av ansedda tidningar som engelska The Times och amerikanska Washington Post.

Mannen är efterlyst i hela Europa och han syns på film och bild överallt utan att vara pixlad. Varför väljer en svensk tidning att inte visa hans ansikte? Vill Sydsvenskan inte att han grips? Väljer Sydsvenskan medvetet att skydda och försvåra gripandet av terrorister?

Ni får själva gissa vilken bild som kommer från Sydsvenskan? Sydsvenskan_160323 The Times Washington POst

35 thoughts on “Hatmedia tar berättelserna till storslagna höjder

  1. Vanlig Svensk oro för att lägga näsan i blöt, en tradition efter överhöghetens dominans under alltför lång tid. Dags att resa sig och anpassa hjärtats öppnande endast till kärlek och reell omtanke.

  2. Det jag är nyfiken på är varför det inavlade patrasket på Sydsvenskan och Skånskan inte skänker en del av sina lokaler och tar in ett par av muslimerna eller att man skänker pengar från sina vinster som går direkt muslimer alternativt att de som skriver tar in ett par zigenare och muslimer i sina lägenheter. Om man nu anser sig inte vara korrupt lögnare.

  3. Pettersson kanske inte vet att man är oskyldig fram tills dess att motsatsen är bevisad?

    • Det kanske ändå är bäst att först gripa honom och ta reda på ifall han verkligen är skyldig/oskyldig, än att låta honom gå fri och möjligen ställa till med ännu mera. Tänk först..

    • @ Britt-Marie
      Du är bara en förvirrad Vänsternazistfeministbatikhäxa till pk idiot

      • Å du Pettersson, din fähund! Att du på dylikt sätt förmår att raljera på tvivelaktigt sätt. Du är expert på att raljera och uppföra dig omoget. Dina korta och kaxiga svar ger inga poäng!!!

    • Britt Marie vad du inte förstår är att västvärlden befinner dig i krig mot islam.Därför måste fienden avslöjas och de bör kunna likvideras utan rättegångom nödvändigt!

  4. Ett tips till polisen, det är bara på Sydsvenskans redaktion han kan få skydd.

  5. Personalen på tidningen Sydsvenskan måste ju avsky sanningen något oerhört samt ta gemene svensk för regelrätt idiot.
    Det värsta är att gemene svensk prenumererar på eller köper denna ingenting-tidning.
    Sverige, Sverige, Sverige, vad har hänt med dig?

  6. Ge katten i att bry er om den där Ylan (Ühlan), hab/hon har inget intressant att vare sig säga eller tillföra till diskussionen. Dessutom är rappakaljan hel obegriplig. Låt nollorna stå kvar som tecken på vem Ylan är och står för.

  7. 2014 förlorade alliansen valet på Fredrik Reinfeldts tal öppna plå…era hjärtan.dålig tajming! Nu var det dags igen.än en gång talade reinfeldt sig varm om invandring och öppenhet.dagen efter ser vi resultatet av hans öppemhet i Bryssel.enligt honom är bästa medicinen mot terrordåd i Sverige ökad invandring ifrån bla Mellanöstern samt öppenhet och multikultur. goddag yxskaft!!

  8. Ha ha ha ha ha som skrattmedia fungerar blaskan utmärkt. Ingen kan ta en sådan toktidning på allvar. Men det visste vi ju tidigare, nu vet hela världen det, en rastredad bild på efterlyst terrorist, där övriga världen vill hjälpa till att få fast honom, som sagt ha ha ha

  9. Det är inte så svårt att gissa vilken bild som kommer från
    den tragiska blaskan sydsvenskan. Det är är tragiskt därför
    att Sydsvenskan en gång var en bra tidning, men förfallet
    är idag så stort att det i stort sett är oreparerbart, för med
    ett antal fullblodsidioter till journalister och ledning är vägen
    utför utstakad, vilket raset i upplagan visar med all tydlighet.
    Men deras räddning är kanske att bara ge ut den med Arabisk
    Text till Mena folket?

    • Det har de uppenbarligen inte Åmål, då den stora tillströmningen sker hos ”hat”media. Som ju världens bästa Petterssons tillhör.

  10. Risken för att han ska befinna sig i Malmö är överhängande vilket kan förklara pixlingen. Sådana rötägg tillhör ju Sydsvenskans basnäring.

Kommentera