Ammoniakattack av AFA mot träningslokal

HATMEDIA. I går kväll krossades fönsterrutorna och ammoniak sprutades in i kampsportsklubben Lunds Wing Tsun och Escrimas lokaler på Ulrikedalsvägen. – Här tränas vanligt hederligt folk utan att veta vad som pågår på tider de inte är i lokalen. Det som hänt är fruktansvärt. Att någon av våra instruktörer tränar en grupp som ligger långt ut på högerkanten är något som absolut inte får lov att inträffa, säger Jacques Schultze.

Läs ovanstående en gång till och fundera. En tränare och instruktör i klubben tränade åtta personer i klubbens lokaler, dessa personer påstås vara ”högerextrema” och tränade självförsvar.

Den träningen är alltså enligt hatmedia värre än att de attackerades med ammoniak som är livsfarligt av vänsterextrema AFA. Som tur är lyckades AFA inte döda några, ”bara” två personer fick föras till sjukhus med lindriga lungskador och dessa två tillhörde inte ens de ”högerextrema”.

Lunds Wing Tsun och Escrima är en kampsportsklubb som tränar kinesisk boxning för självförsvar. Klubben har funnits i Lund i 15 år och har ett 20-tal medlemmar.

-Pettersson vet att ammoniak används vid tillverkning av sprängmedel, det känns tryggt att Expo och Expressens polare AFA har tillgång till ämnet och tydligen är beredda att använda det…

16 thoughts on “Ammoniakattack av AFA mot träningslokal

  1. Ponera att det istället varit ett gäng araber som kastat in ammoniaken eftersom det fanns judar som tränade där. Hade då klubben meddelat att här vill de minsann inte ha några judiska tokstollar tränandes?

    • Det är ju ingen nyhet att tillämpandet av svensk lag är varierar beroende på vem det gäller?
      Paradexemplet på detta är ju HMF-lagen. Olika grupper olika värde.

  2. attacken i sig rättfärdigar ju dessa människor att träna självförsvar. Det blir ju i sig självt ett tragiskt och ”handgripligt” bevis för alla och envar med en hjärna mellan öronen att dom behöver träningen mer än någon annan. Vidrigt att hatmedia oc t.o.m. gruppen inte ens kan fördöma attacken p.g.a. vilka som utförde den. Hot mot demokratin, det är vad det är!

  3. Har inte alla rätt att träna? Det spelar väl ingen roll om man är höger eller vänster? AFA är livsfarliga i sitt agerande . Man vet ju att de tidigare gett sig på oskyldiga som de ”trott” varit högerextrema. Vilka orsakar mest skada? Höger eller vänster? Bevisat sedan länge att vänsterextremism är det farligaste. De har inga spärrar och drar alla oliktänkande över en kam.
    Läste vid tillfälle att alla som röstar på SD inte har någon rätt att leva. Vet flera som har familjemedlemmar/kusiner som tillhör vänsterextremismen och de är rädda för vederbörande och dess åsikter. Rädda för familjemedlemmar??? Är det detta som AFA vill uppnå???

  4. Calle Herslow, f.d. Skånepartiet stod mycket utanför Systembolagen och andra ställen i Malmö för att sprida kunskap om islam.
    Han hade större problem med vänster än med muslimer.
    Såg dessa som mycket farliga. Stal hans böcker, hotade och gapade vid torgmöte.
    Mona borde se dessa som ett större hot den dagen (snart) som SD är största parti i Riksdagen.
    Förrädare hela högen.
    Mikael Wiehe hyllar dessa. Björn Afzelius vaknade till efter ett besök på Kuba och tog avstånd från kommunism.

  5. Det sägs att Stefan Löfven intar en 11 e plats när det
    gäller världens bäst betalda ledare, hm, men när det
    handlar om världens mest inkompetente ledare, så intar
    han en betydligt mer ”hedrande” plats?

  6. Konstigt Gym där man tydligen inte får ha olämpliga åsikter. Tom extremister borde ha rätt till självförsvar.

    • Det ”värsta” är att dom kallar ALLA för extremister. Alla som vill minska invandringen, alla som röstar på SD..o.s.v. Man ska känna sig fredlös och otrygg om man kritiserar dagens invällar-politik. Vi är alla vidriga extremister som skall utrotas enligt mainstream-media….fy faaan säger jag bara.

  7. Alltså, TILL OCH MED klubben rättfärdigar den dödliga ammoniak-attacken från Expressens hantlangare med att det var ”fruktansvärt att högerextremister kunde träna”.

  8. Meh… Är Petterson upprörd?
    De som gjorde detta till hör ju kategorin De Goda och deras hat är av det Goda slaget!
    Inget kommer att hända juridiskt, garanterat.

Kommentera