10 thoughts on “Vad har SCB rökt på?

  1. I texten står ”…har de inte hunnit ge avtryck i statistiken över flyktinginvandringen” Läs innan ni kommenterar med nedsättande ord

  2. Jag gissar att migrationsverkets handläggande och beslut inte ökande nämnvärt. De har nog gett ungefär lika många beviljade/avslag på asylansökningar som föregående år men glömmer bort den stora högen med ansökningar man ej hunnit med samt alla som är här illegalt. Varför äskar man annars kompletterande extrapengar i storleksordningen på svenska försvaret?

  3. Länken finns ju: http://ift.tt/1Z8bwXp
    ”Det stora antalet asylsökande under 2015 ökade inte flyktinginvandringen nämnvärt”
    ”Varje asylsökande måste utredas och det är först efter att en person har fått sin asylansökan beviljad av Migrationsverket eller Migrationsdomstolen som denne har rätt att bosätta sig i Sverige som flykting”

  4. Det stämmer nog. SCB verkar ha koll på läget. Dom flesta är just asylsökande inte ”flyktingar” därmed är det inte ”flyktinginvandringen” som ökat utan ”asylinvandringen”. Oavsett vad man väljer att kalla det har den totala mängden dock skenat.

  5. Jobbar man på SCB så bör man visuellt kunna tolka ett stapeldiagram. Dessa byråkratiska vänstertroll är så indoktrinerade att man vill göra som an annan superbyråkrat- SPY!!

  6. De är som många andra i vårt land ”känslomässigt handikappade” och resultatet blir därefter.

Kommentera