Lena Mellin på Aftonbladet ”De mord som utförts de senaste åren har utförts av högerextremister…

HATMEDIA. Skribenten Lena Mellin på Aftonbladet avslutar sin krönika idag med  ”Till sist en blick på Sverige. Kan självmordsbombare massdöda oskyldiga kvinnor och män på Arlanda? Ja, de kan de sannolikt. Ingenting vägande talar emot det.


Men enligt regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, Mona Sahlin, ska man komma håg att de mord som utförts av extremister under de senaste tjugo åren har utförts av högerextremister, inte av jihadister. Att faran än så länge ser ut att komma från färre håll än i Bryssel inger en gnutta hopp denna tunga dag.”

-Pettersson säger att det skriver damen samma dag som över trettio personer mördats i Bryssel och hundratals ligger svårt skadade på sjukhus, och muslimska terrorister jagas fortfarande i Belgien och på andra håll…då väljer Aftonbladet att fokusera på högerextremism…

Det var vad jag hittade på Wikipedia lite hastigt, och vi ska veta att de flesta attentat utförs utanför Europa och majoriteten av attentatsmän och offer är muslimer, så det blir inte bättre av att Lena Mellin ljuger…och då har jag inte nämnt Boko Haram, IS och de andra muslimska mördargängen.

Att skylla på högerextremism är lika dumt som att skylla på Israel. Sedan Israel bildades 1948 har 11 000 000 muslimer dött en våldsam död. Av dem har 35 000 (0,3 %) dött i strider med Israel och 10 000 000 (90 %) dött i strider med andra muslimer.

Nåväl, Pettersson lämnar årets handgranatattacker runt om i landet, vi glömmer bilen som sprängdes i Göteborg när en fyraårig flicka och tre vuxna dödades, minns ni diskotekbranden när 63 människor dog, skolmorden i Trollhättan kanskeska nämnas men då måste IKEA-morden vara med och…

Fast jag tycker å andra sidan att islam är den värsta typen av högerextremism och det är obegripligt att vänstern kramar dem…

Islam über alles

26 thoughts on “Lena Mellin på Aftonbladet ”De mord som utförts de senaste åren har utförts av högerextremister…

  1. Jag mår illa att höra hesa häxan , Spy ut sitt hat! Vidrigt! Mona Muslim? Landsförrädare!

  2. ”Skulle jag någon gång träffa på äcklen Lena M. eller Mona S. så skulle jag täppa till truten på båda dessa vidriga skator. Tänk så skönt det skulle kännas!!!”
    ”Lena Melin klassar jag som terrorist då hon konverterat till Islam och alla terrorister kommer till slut att utrotas och då tillsammans med all gammelmedia. Bästa i nuläget hade varit om man flyttade henne till en rymningssäker madrasserad cell där hon kan göra så liten skada som möjligt.”

    Som jag håller med !!!!!!!!!
    fy fan för dessa två??? ja vad de nu är??
    Urk!

  3. Extremist som extremist! Vad är det för skillnad?
    Deras agenda ser likadan ut oavsett vilken sida de kommer ifrån!
    Bara deras åsikter kommer fram och ska gälla I en stat.
    Ett tips från coachen! alla extremister från höger o vänster åker till Syrien NU, detta gäller även Mona och Lena.
    Där kan ni sitta o karma era jävla terrorister.
    Om jag vore er skulle jag vakta min tunga , så det inte kommer ut ännu mera skit.
    Nää, Rösta bort skiten vid nästa val. Om ni vågar!
    Det är nog nu.

  4. Skulle jag någon gång träffa på äcklen Lena M. eller Mona S. så skulle jag täppa till truten på båda dessa vidriga skator. Tänk så skönt det skulle kännas!!!

  5. Det svider nog för vänsterterroristerna på Aftonlognen att dom har totalsatsat på fel hästar. Därför blir krönikorna och ledarna mer bissara för varje dag.

  6. Finns fler: Kommentarerna på Ledarsidorna…det är fan så man mår illa.
    Där sitter högskolelärare på Chalmers otekniska högskola, Stockholms universitet, consultants med fler otydliga och raljerar om Schengen återinförande av passkrav, ”omfördelning av resurser”, ”ett antal komponenter”, bisats, PNR-direktiv…
    Ni kanske inte tycker att jag är vidare vänlig mot dessa men läs gärna Ledarsidornas tidigare artikelkommentarer. Ni kommer att se ett ordentligt nedlåtande tyckande angående de som kommenterar på Avpixlat och Petterssons. De anser sig skitviktiga och nödvändiga i samhället(tyvärr avlönas de stort genom skattsedeln) och har litet till övers för helt vanligt folk.

    Nu till poängen, de här högavlönade klientelet vill tydligen inte alls få in i sina skallar att faran redan är här…!! Kan Ni förstå!? De babblar om frihandelsavtal och passkrav. Passkrav, som om det hade hjälpt.
    Även om man har ett pass, det går alldeles utmärkt att aptera och detonera en spikomgärdad sprängladdning på en flygplats och på en centralstation.
    Den som är motiverad gör.
    Dessutom, de är redan här.

  7. Mona S. Och Lena M. har väl inget av värde att tillföra samhället eller den suveräna nationalstaten Sverige! Mycket svamlande och aldrig ett vettigt ord kommer över de här damernas läppar!

  8. Hur kan man vara så förbannat korkad att man överhuvud kan yttre sig så som Lena Melin gör i dag. På nått sätt försvarar hon islamisterna genom att säga att också högerextremister mördar. Det känns bekant, även svenskar våldtar, tafsar, rånar och mördar. Hon ägnar inte alla de människor som dör dagligen i Afrika, Asien och Mellanöstern av islamister en tanke, utan konstaterar att också högerextremister mördar.

  9. Tidigt rödtjut på aftonblaskan idag men det år ju påskvecka så det kanske kommer mer intelligenta inlägg från Pravda innan veckan är slut.

  10. Tja, ur ett vänsterextremistiskt perspektiv står väl alla till höger om en själv. Återigen: alla meningsmotståndare klassas som högerextrema, rasister, fascister och nazister. Inget nytt i den retoriken. Antar att det även är menat att innefatta terrorgrupperingar, som ju uppvisar intolerans mot oliktänkande, rasism och avsaknad av demokrati.

  11. Jaså? Högerextremister? Tja från andra vänsterextremister får vi jämt och ständigt höra att andra vänsterextremister är höger. Hur får det till det? Kommunister och asocialdemokrater (numera) anser att nationalism är höger och den viktigaste skalan. Det anser inte vi andra som har ett IQ över 85!

    Där går vänster-högerskalan på andra nivåer:

    Vänster = Ofrihet, kollekvitism, gigantisk stat
    Höger = Frihet, individualism, liten/ingen stat

    Űlhan är ett troll! Kanske ett av dessa:

    https://youtu.be/cJBq2rWb8eM

    • Helt riktigt. De ”högerextremister” jag känner till, det vill säga libertianer, Ron Paul och Lars Bern, tror jag aldrig skulle göra ens en fluga förnär.

      Vänsterpacket vill lägga beslag på alla trevliga egenskaper och de egenskaper de finner bland sina likasinnade som inte är angenäma vill de pracka på riktiga liberaler och konservativa.

  12. Varför har hon ändrat/redigerat sista meningen i sin krönika idag?

    Det är ju lika obegripligt hur fan kärringen skriver, vänder och vrider på slutklämmen, men hon har kanske snubblat över Wirtanens vinflaska/-or!

  13. Lena Melin klassar jag som terrorist då hon konverterat till Islam och alla terrorister kommer till slut att utrotas och då tillsammans med all gammelmedia. Bästa i nuläget hade varit om man flyttade henne till en rymningssäker madrasserad cell där hon kan göra så liten skada som möjligt.

Kommentera