Stannade vid trafikolycka – rånades på bilen

Polisen

2016-03-21 01:21, Rån, Österåker
Svinninge. En bilist som stannade vid trafikolycka rånades på bilen.

I närheten av bensinstationen i Svinninge upptäckte anmälaren en dikeskörd bil. Han stannade för att hjälpa till. Anmälaren blev då slagen och två förövare åkte från platsen och i riktning mot Arninge/Vaxholm med anmälarens bil.

Inga resultat i spaningarna efter de två förövarna, män i 25-årsåldern. Den dikeskörda bilen togs dock i beslag.

Polisen

-Pettersson undrar varför signalementet inte är utförligare, om anmälaren såg att rövarna var i 25-årsåldern borde han ha sett lite mer…

20 thoughts on “Stannade vid trafikolycka – rånades på bilen

  1. Vi IMPORTERAR förhelvete socialfall, psykfall, kriminella och latmaskar på löpande band och batikmaffian bara applåderar!
    Sverige VRESAR upp arslet för en mångkulturell pålkransberikning

    Vi kommer aldrig att hämta oss ifrån .Det är försent! Det är tvärkört! Siste man släcker Forsmark och tar flaggan med sig!

  2. Silvias ”ensamkommande flyktingbarnen”

    ”Drottning Silvia bjöd under måndagen in till en stor workshop på Kungliga slottet.
    Vid sin sida hade hon prinsessan Sofia.
    Drottningen har flera gånger uttalat sig om flyktingkrisen och hon har särskilt lyft barn- och ungdomars utsatta situation.
    ”Det är stor fara och jag skulle önska att man utbildar dem som tar hand om barnen så de kan skydda dem. De är så utsatta, de har ingen” sa hon till E*******essen i höstas.”

    ”ensamkommande flyktingbarnen” som batikfolket håller på och gnölar om i tid och otid. Hur jävla BLÅST får man egentligen bli?
    Vanligt folk på gatan har säkert en HELT annan bild av ett ”ensamkommande flyktingbarn”, där de mentala bilderna säkert mer påminner om de stackars finska krigsbarnen som ensamma och vilsna anlände till Riket med en namnlapp om halsen och sina käraste tillhörigheter i ett litet knyte.

    De här ”barnen” är ju för fan VUXNA KARLAR och det är onekligen komiskt att se dem stå och kludda färg med staffli och allt i ett lagom pedagogiskt batikprojekt.
    snubbarna ser ju för fan ut att vara gråhåriga!
    Ingen av de här ”barnen” är under 25 år !!!

  3. Stannar aldrig när någon står och viftar, om någon kliver ut i vägen blir den garanterat överkörd! Jag anser att mitt liv och min egendom är viktiga och försvaras med stort engagemang i alla upptänkliga situationer!

      • Alltid möjlighet till två mobiltelefoner i mina bilar, fast monterad och en i fickan! Helförsäkring och assistansförsäkring på alla bilar!

        Vid alla oförutsedda händelser och driftsstopp inklusive punktering kontaktas assistanskåren och assistansbolaget omgående för åtgärd på plats eller bärgning till verkstad och utkvitterande av hyrbil för fortsatt resande! Har även registrerat bilens däck hos tillverkaren för gällande försäkring, under däckens första levnadsår!

        Bilar utrustade med första hjälpen, reflexvästar för alla åkande samt varningstriangel!

        Alltid tillgång till mobilitet! Vid genomförande av service hos auktoriserad märkesverkstad ingår assistansförsäkring under ett år! I annat fall finns försäkringsbolag som tillhandahåller rena assistansförsäkringar till låg kostnad för konsumenten!

        Den som inte har ovanstående arrangemang runt sitt fordon borde inte vistas i trafiken, utgör en risk både för sig själv och andra!

  4. Konstiga vårtecknen vi har fått nuförtiden… Kan det bero på klimatförändringarna?

  5. Superbabbar som asgarvar åt godtrogna svenska idioter som trotsar polisens varningar. Som att sno godis från glöttar.

  6. I Sverige är all form av behandling lyx för folk som kommer från valfritt neger eller blatteland.
    Bra sjukvård, bra mat och du kan tom leka gangster och misshandla, våldta, råna, bränna upp bilar, kasta sten på räddningstjänsten och ändå få bidrag och leva som en kung.

    Men till slut tar semestern slut för dessa berikare och då får dom flyga hem igen. Det är som lite gulligt

    Antalet asylsökande från mellanöstern har ju verkligen ökat. Man brukar säga att MENA-muslimer utnyttjar systemet (bidragen, försäkringar & ersättningar) mycket mer än andra invandrare.
    Det är nog inte alltför otroligt men människan är girig och alla försöker allmänt sko sig på alla andra.
    Däremot är jag mer human till svenskar som skor sig på min plånbok än till invandrare som också suger pengar.

    • ”Däremot är jag mer human till svenskar som skor sig på min plånbok än till invandrare som också suger pengar.”

      Varför är du det?

  7. Regering tömmer resurserna på muslimer ,det är inte de som kommer hit som är att skylla utan de som gör det möjligt för folk utan heder och moral att komma hit och tömma staten på skattemedel som är till för att hjälpa Sverige och inte muslimer.
    Idag skär man ned på allting mer och mer, för man måste spara in.
    Vi skulle aldrig behöva spara om det inte vore för medlemskapet i EU och invandringen.
    Den positiva särbehandlingen av invandrare torde dock ha ökat betydligt sen 1980.
    Därav alla dessa bidrag man stoppar i halsen på dem utan motkrav, medan svennen får det allt sämre.
    En annan stor utgiftspost är att dessa nyanlända har ganska risig tandstatus, en fullständig renovering av tänderna bekostas givetvis också av skattebetalarna. Detta springer snabbt upp över 100.000

    Man kan ju undra vad Reinfeldt egentlige menade med:
    ”Det skall löna sig att arbeta”-snack.
    Detta gäller nog bara etniska svenskar.
    En svensk skall förnedras på alla möjliga sätt innan hjälp fås, medans en berikande familj får allt ordnat utan några som helst motprestationer.

    En sväng ner på stan under lunchen, islamiska hucklen överallt!
    I min stad! Jag mår illa!

Kommentera