12 thoughts on “Så lever Anders Breivik

  1. ABB används av förespråkarna av ohämmad invandring som argument för slopande av alla kontroller då Nordens värsta terrorist minsann var inhemsk. Vad de inte inser är att han är bästa argumentet mot feminism. Hans föräldrar skilde sig då han var liten gutt troligen på grund av att hans mor var psykotisk, ett tillstånd som sannolikt förvärrades efter skilsmässan.

    Förhållandena i hemmet var så outhärdliga att sociala myndigheter satte in avlastningsboende och när hans far fick reda på hur illa han for försökte han få ensam vårdnad om sonen. Detta satte en helt nyutexaminerad socionom och norska sociala myndigheter stopp för.

    Ingen vet hur det hade gått om hans far hade fått vårdnaden och ansvaret för det ligger på norska myndigheter. Detta fritar dock på intet sätt Breivik från ansvaret för de bestialiska brott han begått. Det värsta straffet har han redan fått då de som han påstår sig velat skydda unisont tagit avstånd från honom och det liv han har är innanför murarna. Jag tror inte att norska myndigheter kommer att tordas släppa ut honom även om han nu klarar alla år i fängelse och man inte spärrar in honom på psyket på livstid då han inte kommer att överleva ett endaste dygn i frihet.

  2. Breiviks rättigheter borde begränsas till att besöka ett visst ställe när nöden tränger på-

  3. Breivik sjönk till en muslimsk terrorist nivå. Därför förtjänar han inget bättre än guantánamo standard.

  4. Spartansk inredning och det är väl inte mycket att säga om det. Men hade det varit i Sverige så hade han fått krypa runt på golvet i rosa flanellpyjamas och berättat om sin barndom till psykologer. Vilket helvete! Han har det nog bättre i Norge.

  5. Anders Breivik klagar på sin situation, att han är isolerad??? Hur kan han ha kontakt med någon och uttrycka detta?? Är han helt isolerad?
    För mig har han ingen som helst talan. Han skall vara isolerad utan dator och telefon. Kanske en TV med 2 kanaler. Resten av livet. Han är inte berättigad till att ställa några som helst krav. Det han gjorde var oförlåtligt och mot norrmän. Norska ungdomar. Har mage att stå i rätten och göra Hitler hälsning. Lås in honom och låt ingen prata med honom så kan han ruttna där han sitter. Han får inga sympatier från mig. Kan vi inte bara radera hans namn från våra minnen så mår vi nog bättre.

  6. Anders Breivik ligger i lä jämfört med mördarna i Svensk Riksdag som kalas för sju klövern. sju klövern är ansvarig för att mer än 15.000 Svenskar dör av svält i Sverige varje år. Plus att sju klövern stulit vår välfärd i ett så stort belopp att det handlar om flera tusen miljarder kronor. Svenska folket kommer vakna när de skall gå i pension för det finns inga pengar för sju klövern stal dem – samma med skola sjukvård polis mm detta kommer upphöra helt. Proplemet är att ingen tror att något sådant kan hända, men 87:an får se inom kort.

Kommentera