Hon hoppades på ”endast” en hjärtinfarkt

Välkommen till en del av Malmö där de boende nu verkligen känner att det räcker. Idag hittades en man ligga livlös på trottoaren medan hans svartvita hund skällde och skällde. Ingen kommer undan, denna gång hände det på Lövsångargatan i Malmö

Detta bildspel kräver JavaScript.

Polis benämnder det inträffade som mordförsök, medan en hundrastande kvinna jag pratade med på min kvällspromenad hoppades att det ”endast” var en hjärtinfarkt mannen fått. 

De två journalisterna som snokade runt i området var besvikna då de varken hittade blod på marken eller inte ens något litet spår av polisavspärrningsband.

Den ena av tidningssnokarna hade teori om att ifall mannen fått en hjärtinfarkt då kanske läkarna sett andra skador som han hade sedan tidigare och därav misstanke om mord……….äh….hur det nu än var med det, ”journalisterna” gav mig kalla kårar där i skymningen när de besvikna släntrandes lämnade mitt bostadsområde.

Kvinnan med hunden som på grund av alla sina hundpromenader kände och hade information om många i området, hon visste även vem jag var 🙂 och vi sa hej då. Jag tog några bilder på ett helt vanligt område…..

Detta var endast en liten berättelse från dagens verklighet, och jag hoppas verkligen att mannen överlever så att det blir ett lyckligt slut.
Vänligen Eva-Marie.

4 thoughts on “Hon hoppades på ”endast” en hjärtinfarkt

    • Jo Lena det är det.
      Det är svårt att vara försiktig, man måste ju leva också……..

Kommentera