Palestinierna kiknar av skratt

av Khaled Abu Toameh  •  17 mars, 2016

  • Precis som varje komedi har en clown, tilldelades Biden denna roll av den Palestinska myndighetens ledning som upptäcker att det lönar sig att peka ett anklagande finger mot Israel.

  • Här är en liten smutsig hemlighet: de palestinska angriparna drevs inte till att mörda judar på grund av ”bosättningar” och ”avspärrningar”.
  • Kika på deras Facebook profiler: deras hat drevs av de lögner som president Abbas och andra palestinska ledare har matat dem med under de senaste åren. Palestinska medier och talesmän vräker ur sig hatfullt gift mot Israel.
  • Ridån går åter upp för en ny akt i den ceremoniella Mellanöstern Låtsas-teatern. Enligt Abbas lömska manus handlar det om bosättningar. I verkligheten är det amerikanernas vägran att läsa, tala eller ens översätta arabiska.

palestinier skrattar

USAs Vicepresident Joe Biden besökte Ramallah förra veckan. Den Palestinska Myndighetens President Mahmoud Abbas och hans närmaste medarbetare kiknar av skratt.

Varför skulle de inte skratta? Biden anlände till regionen med förhoppningen att de palestinska ledarna skulle publicera ett ”fördömande” av deras egen terror, som de fortsätter med att beskriva som ett ”folkligt och fredligt uppror”. Detta osar med galghumor.

Men vad Biden fick var ännu roligare, sett från Abbas och hans vänners perspektiv. Den palestinska presidenten framförde sina ”kondoleanser” för mordet dagen innan på den amerikanska medborgaren: ”Presidenten (Abbas) framförde sina kondoleanser för mordet på den amerikanska medborgaren, samtidigt som han betonade att ockupationsmyndigheterna har dödat 200 palestinier under de senaste fem månaderna”, enligt ett uttalande som publicerades av det palestinska ledarskapet i Ramallah.

Läs vidare

15 thoughts on “Palestinierna kiknar av skratt

    • Ja, att judarna är en räddande ras är verkligen den röda tråden för denna blogg, och för rabbiner i allmänhet.

  1. ÅMÅL, studera kristendomens framfart i Europa så ser Du likheter både med en viss fredens religion av idag och en äldre med gudagiven rätt att slakta hedningar.

    • Tiw, det är du som behöver studera!
      ”… studera Kristendomens framfart i Europa”!

      Ditt inlägg är totalt okunnigt om Historia och Religion.
      Du har många, många års studier framför dig om du verkligen vill förstå Sanningen!

  2. Jag har ingen anledning att hysa särskild empati för någon av sidorna. Men det är så man häpnar över hur partiska ni är.
    Att ni inte kan koppla massinvandringen av muslimer till Europa med det utvalda folkets utbredning av storisrael (med USAs hjälp) utan istället hejar på är häpnadsväckande.

    • Jag häpnar över hur okunnig du är Tiw, araberna fick 99,9 procent men unnar inte judarna 0,1 procent och du pratar om Storisrael. Är det några som brett ut sig så är det de muslimska araberna. Så gott som hela Mellanöstern och Nordafrika var tidigare kristet, liksom Turkiet och hur har det gått för de kristna där? De är eller håller på att utrotas på kristendomens födelseplats och det är inte judarnas fel.

      http://petterssonsblogg.se/2015/02/15/araberna-fick-999-men-unnar-inte-judarna-01/

      Dessutom har arabiska muslimer drivit iväg judar från platser där de bott i tusentals år och naturligtvis flyttar många av dem då till Israel, där de har integrerats.

      http://petterssonsblogg.se/2014/10/01/judarna-fran-arabvarlden/

      Självklart är jag partisk, för demokrati mot islam. Israel är det enda demokratiska mångkulturella landet i Mellanöstern. Många muslimska araber, skulle inte kunna tänka sig att bo i en muslimsk stat. Framförallt arabiska kvinnor gillar Israel.

      http://petterssonsblogg.se/2014/01/23/ung-arabisk-kvinna-israel-ar-mitt-hem/

      • Om FN ger bort din landmassa till ett annat folk kan du flytta eller ta till vapen. Palestinier kallas så av en anledning.

        Vad gäller det religiösa skiter jag i vilket. Både islam och kristendomen är sprungna ur judendomen och man behöver bara läsa ur talmud för att begripa hur vedervärdiga dom är alla tre.

        Vad arabiska kvinnor tycker om Israel är irrelevant för i vilket sken man bör belysa detta. Vet Pettersson vad the Samson option är?

      • KRISTENDOMEN tog fullständigt avstånd från de onda sidorna av Judendomen.
        Det var orsaken bakom ”avknoppningen”.

    • Tiw:
      Vet inte hur länge du besökt Pettersson. Själv har jag i snart 5 år, nästan dagligen läst bloggen. Min uppfattning är nog,att de flesta av hans besökare är ateister,eller mycket sparsamt religiösa !
      M.a.o. jordnära människor som slutat tro på tusenåriga sagor……

  3. Tack Pettersson att vi får läsa fakta om Israel och palestinier!
    Ger inte efter, stå på sanningen!
    Det lönar sig!

    • Vad gör du här nu då, vi saknar knappast dig, återgå till ditt muslimska mörker.

  4. Hur många hundra miljarder har Abbas lagt undan för sig själv och de ja-sägare han omger sig med.
    Han och många fler palestinier vill av egna ekonomiska skäl absolut inte veta av någon som helst fred med Israel.

Kommentera